Daha 2aylık idrarı iyi günde 6 kes falan bez değiştiriyorum ama sıfır kaka kaç gündür yapmıyor hali yerinde emmesi yerinde gazıda az çıkarmaya başladı ama huzuruzluğu yok normalmi bu başkaları zeytinyağ falan ver diyolar sizce napmalıyım tecrübesi olan varsa
Sadece anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar kaka yapmamak normal. Gaz çıkışı varsa keyfi yerindeyse sorun yok. Zeytinyağı asidik bi şey sakın vermeyin
Benim bebeğim de 2 aylık civarında bir hafta yapmadığı olmuştu endişelenip acile götürdük lavman yaptırdılar ama yinr yapmadı.sonra kendi çocuk doktorumuza gittik 1 hafta 10 gün yapmayabilir keyfi yerindeyse sorun yok dedi.bir hafta olunca sorun olarak görün bence.bir de yağ içirmek yerine masaj yapabilirsiniz ya da eski usul popo deliğine yağ sürülebilir.kaynanam bir kere o şekilde yapmasını sağlamıştı
Daha 2aylık idrarı iyi günde 6 kes falan bez değiştiriyorum ama sıfır kaka kaç gündür yapmıyor hali yerinde emmesi yerinde gazıda az çıkarmaya başladı ama huzuruzluğu yok normalmi bu başkaları zeytinyağ falan ver diyolar sizce napmalıyım tecrübesi olan varsa
9/10 güne kadar normal diyor doktor
Ama sağlık ocağı bana makatını uyarın demişti ateş ölçerin ucuyla
Ben hiç yapmadım tabi beklemiştim
Yapmadı sonra doktor fitil vermişti amaç zaten makatı uyarmak fitil ile
2 dk sonra yaptı fitil de olduğu gibi çıkmıştı
Ama bizim 9.günde oldu bunlar
Sizin daha birşey olmaz bekleyin
Benimde 2 aylik bebegim ve geçenlerde 6 gün yapmadı normalde emiyordu ama geceleri biraz mama verdim iki gece kabız oldu ondan dolayı karninna masaj yaptım bikac gün çok iyi geldi sonrasında yaptı kakasını ve baya araştırdım bu konuyu sadece anne sütü alıyorsa bi hafta on güne kadar normal diyorlar