Bebeğim 2 gündür kipirdamiyor

aralid81

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
234
69
13
25 haftalik hamileyim 2 gün önce eşimle çok kötü tartıştım 2 saat hiç durmadan ağladım ve ağlarken tekmeliyor du baygınlık geçirdim çok kipirdadi hiç durmadı dün ve bugün hiç kipirdamiyor.iyiyim sadece uykusuzum soluna yattım meyve suyu içtim karnimi oksadim karnıma dokunuyorum yok bişey mi olmuştur duş da aldım çok korkuyorum o_O:mad:

doktora gitsen olmaz mı
Doktor çok uzak ama böyle giderse akşam acile gidicem galiba çok da gitmek istemiyorun ultrason zararlı diyorlar bilemiyorum napicami ilçedeyim sağlık ocağına gittim biz bilmiyoruz bişey diyemeyiz dediler

çikolata vs. ye.
inşaALLAH bir şey olmamıştır.
halsizlikten de olabilir kötü düşünme.

Korkup telaş yapma canım, uyuyordur yavrucak, anneciği üzülmüş yorulmuş. Sen git, hem kendin de üzülmüşsün, için rahatlar.

Doktor çok uzak ama böyle giderse akşam acile gidicem galiba çok da gitmek istemiyorun ultrason zararlı diyorlar bilemiyorum napicami ilçedeyim sağlık ocağına gittim biz bilmiyoruz bişey diyemeyiz dediler

gitsen doktora ihmal etme... bi daha da tartışıp üzmeyin bebişi aaaa.... bak minnacık anlamış içerden duymuş herşeyi olmaz öyle.....

Korkup telaş yapma canım, uyuyordur belki yavrucak, anneciği üzülmüş yorulmuş. Sen git, hem kendin de üzülmüşsün, için rahatlar.
Tamam canım gideyim en iyisi ben inş. Bişey olmamıştır :cry:

gitsen doktora ihmal etme... bi daha da tartışıp üzmeyin bebişi aaaa.... bak minnacık anlamış içerden duymuş herşeyi olmaz öyle.....
Çok hassas canım ya en ufak bişeye çok sinirlenip Ağlıyorum hemen elimde değil eşim de çok anlayışlı aslında ama biraz da üstüme geliyo :(

Çok hassas canım ya en ufak bişeye çok sinirlenip Ağlıyorum hemen elimde değil eşim de çok anlayışlı aslında ama biraz da üstüme geliyo :KK43:

artık bebe 10 yaşına gelene kadar tartışmayın.... 10 yaşına gelince o zaten sizle tartışır :)

Kızlar kızlar uyuyormus galiba benim paşam çok korkutuyosun beni dedim tekmelemeye basladi öf anne bi rahat birakmadin der gibi tam gidiyordum hazırladım şimdide güm güm tekmeliyor iyi galiba çok halsizim sanırım uyuyordu :) :)

iyi bari... iyi davranın bebişe üzmeyin... sinirli bebiş olur bak alır intikamını....

Alicak zaten hiç yüzünü dönmüyor doğru düzgün doktor ultrason cihaz i ni bastırınca da eliyle ne yapiyosun beee der gibi hareket yapıyor sürekli yüzüstü ya da secde pozisyonun da ama eşim anlamıyor mutlaka benim zoruma gidicek ya da beni kızdıracak bişeyler yapıyor ☺

Kızlar kızlar uyuyormus galiba benim paşam çok korkutuyosun beni dedim tekmelemeye basladi öf anne bi rahat birakmadin der gibi tam gidiyordum hazırladım şimdide güm güm tekmeliyor iyi galiba çok halsizim sanırım uyuyordu :) :)
iyi maşallah :) bende de aynı şey vardı iki gündür çok hissetmiyorum diye bugün sağlık ocağına gittim kalp atışlarını gayet normal şükür.28. haftadan önce pek düzenli hareket etmesi beklenmiyor sanırım.benim 21 haftalık..sende böyle tedirgin olduğunda doktor uzaksa sağlık ocağına gidebilirsin

Canim burdaki saglik ocağında yok öyle şeyler galiba gittim kalp atışı için biz bişey bilmiyoruz acile git dediler zaten doğru düzgün ilgilenmiyolarda aşılarımı bile ben takip.edip gidip.söylüyorum
iyi maşallah :) bende de aynı şey vardı iki gündür çok hissetmiyorum diye bugün sağlık ocağına gittim kalp atışlarını gayet normal şükür.28. haftadan önce pek düzenli hareket etmesi beklenmiyor sanırım.benim 21 haftalık..sende böyle tedirgin olduğunda doktor uzaksa sağlık ocağına gidebilirsin

lık ocağında

Canim burdaki saglik ocağında yok öyle şeyler galiba gittim kalp atışı için biz bişey bilmiyoruz acile git dediler zaten doğru düzgün ilgilenmiyolarda aşılarımı bile ben takip.edip gidip.söylüyorum

lık ocağında
hmm anladım canım kötüymüş.burda çok sıkı takip ediyolar sağlık ocağından..her ay kontrole çağırıyolar.kalp atışına bakıolar kan ve idrar tahlili yapıyolar.randevuna gitmezsen arıyolar..sağlıklı sıhhatli bi kucağımıza alsak inşallah..bebeğin hareketlerini hissedene kadar insan heyecanla beklio bi an önce hissetmek istiyosun.hissedince de yok kıpırdadı kıpırdamadı stresi oluyoruz :)

Babasına annesine kızmıştır yavrucak, için ferah olsun canımın içi, tribini de atmış size. :KK39:

Sevindim :) üzmeyin kendinizi bebeğinizi düşünün azcık kendilerine getireyim demiş yavrucak ☺️ Allahm sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin

Back
X