bebeğim 2 hafta geriden geliyor:((

feride_05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2010
35
0
86
Antalya
arkadaşlar bu hafta doktora gittigimde bebegimin karın cevresi 2 hafta geri cıktı. 28 haftalık hamileyim 26 haftalık gibi görünüyor. başı ve uyluk kemiği normal haftasını gösteriyor. doktorum korkulacak bişey olmadıgını söyledi fakat benim içim rahat değil. aynı sorunu yaşayanlar var mı yazarsanız sevinirim:14::14::14:

arkadaşlar bu hafta doktora gittigimde bebegimin karın cevresi 2 hafta geri cıktı. 28 haftalık hamileyim 26 haftalık gibi görünüyor. başı ve uyluk kemiği normal haftasını gösteriyor. doktorum korkulacak bişey olmadıgını söyledi fakat benim içim rahat değil. aynı sorunu yaşayanlar var mı yazarsanız sevinirim:14::14::14:

canım hiç korkma benim kızımda 27. haftaya kadar hep önden gitti sonra karın çevresi 2 haftaya yakın geri çıkıyordu.ama benim kanımda enfeksiyon çıkmıştı ve antibiotik kullanmıştım ondan böyle olduğunu söyledi doktorum.hiç merak etme biraz minnoş doğdu kızım o kdr ama çok sağlıklıydı.2,920 gr doğdu 49 cm.ama şuan 3 aylık oldu 6,5 kiloya yakşalştık boyumuzda 62 cm.doktorumuz ayına göre önden gittiğini söyledi.ki ben kızım zatürre oldu doktor hatası yüzünden 5 gün hastanede yattık o arada sütüm kesildi geçen ay.1aydır ara ara emzirdim ve son 10 gündür tamamen gitti sütüm ona rağmen iyi toparladık çok şükür.neler yaptım gelmedi sütüm ama en azından 2,5 ay emzirdim ve şimdi kendimi böyle teselli ediyorum hiç ememeyen bebekler var diye.çünkü kafama taktıkça bebeğimede verimli olamıyorum.hayırlı doğumlar canım sağlıkla gelsin bebeğin.

banada doktor cok kilolu bi bebişin olmaz 3 kg felan dogar dedi ama. canım cok sagol biraz olsun içim rahatladı. insanın başına böle bişey gelince sadece kendisinde var sanıyo. inşallah hayırlısıyla kızımı kucagıma alabilirim. saglıklı olsunlarda gerisi önemli degil. sende baya sorun yaşamışsın neyseki bebegin gayet saglıklıymış ne güzel bende o günleri görürüm inş

bende 33 haftalık ken gittim 31 haftalık dedi dr.bende endişeleniyorum ama yapacak bişey yok sağlık lı doğsun da kilosu önemli değil...

ilkindede geriden geliyordu benimki.3100 gr doğdu..aslında 4 doğması gerekmiyor normal doğum için 3 ideal..ama çevreden benimki önden gidiyor laflarını duydukça insan bakamıyormuyuım endişesine düşüyor.
dediğim gibi 3100 gr doğdu ama görsen nasıl toparladı
boyuda kilosuda yaşına kadar önden gitti
yaşından sonra durdu,aylarca almadı..yürmeydi yazdı falan eskisi gibi ayda 1 1 alınmıyor zaten

şimdi 2. ye hamileyim buda geriden gelecek gibi belli.benimle aynı haftada olup 1 kiloyu bulanlar var ama benimki 660 gr çıktı
dr normal dedi.3000-3500 arası doğar dedi..sağlıklı olsunda daha ne?? allah bereket versin.

hiç üzülme arkadasım zaten bir sorun olsa doktorun senı uyarır.
benimde öyleydi.bebeğim suan 9 aylık masallah herseyı çok ii hatta suan gelişimi 1 yas üzeri bebekler gibiymiş doktorumuz dedi. canını sıkıp bebeğininde kendininde keyfini kaçırma

Son düzenleme:
Bi onceki gebeligimde kizimin herseyi 2 hafta geriden geliyordu.bi de biz uzunuz baya benim boyum 179 cm.dr um beni korkutup durdu.gelisim geriligi var diye.ve de 37hafta 4 gunlukken aldi karninda artik iyi gelismiyor diye.oysa bende gebelik sekeri vardi ve korkudan dogru duzgun yiyemiyordum sekerim yiukselmesin diye .sma son hafta sinirden bol ceviz fln yemistim.1 haftada 400gr fln aldi ama dr yinede erken aldi kizimi.3190gr dogdu.bana 2800anca dogar demisti.simdi kizim 2 l
Yasinda ve masallahi var hem boyu hem kilosu onden gidiyor.hic caninizi sikmayin.ama beslenmenizde balik.et.ceviz.pekmezi ve burdan ogrendigim kaariyla kiviyi eksik etmeyin.hayirli dogumlar

arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum. benim yan komsumla hamileliğimiz aynı o benden 4 gün büyük sadece. 28 haftalıkken ikimizde doktora gittik onunki 1400kg mış benimki 1100kg. ne bilim insan kendini kötü hissediyor.bende son 1 haftadır ceviz bal et yumurta felan yemeye başladım 2 hafta sonra tekrar gidecegim inşallah ozamana kızım normal haftasını yakalamış olur

Merhaba arkadaşlar...bende 10 gün önce doktora gittiğimde 34haftalıksın ama bebek 32 hafta görünümünde dedi.bebeğimi besleyemiyorum diye çok üzülüyorum..karnımda sanki büyümüyor gibi geliyor.3 haftaya kadar alıcam bebeğini dedi.suyumuda az buldu.zaten rahim ağzı yetmezliğinden dolayı 3 aydır kalkmadan yatıyorum.birde bunlar olunca çok ama çok üzülüyorum.

benimki de 2 hafta geriden gidiyordu.ama 3.580 doğdu.
o ölçümler tam olmuyor.
şimdi de tam haftasında çıkıyor ölçümler.bakalım doğunca nasıl olacak.

Kizlar haftasi geriden gelip dogum sonrasi bebeginde sikinti cikan oldu mu acaba?aslinda dr onemli degil dedi ama kafamda deli sorular!!!

Ayni korkuyu yasamistim simdi aklima geldi banada 20 hafta belkide 22 falan tam hatirlamiyorum 2 hafta geriden geliyor demisti doktor ama fark kapanir takma kafana demisti takmamak mumkunmu dunya basima yikildi neyseki fark kapandi gayet saglikli 3 bucuk kilo 52 santim tosun kizim dogdu :) sizde uzulmeyin sorun cikmiyor Allahin izniyle

Sıkıntı yapmayin hic. Benim 10 gün geriden geliyordu 1 haftaya sonra 5 gune düştü doktorlar gec dollenmedir dedi ama son adet tarihine gore dogdu :) 49cm 3.110 gram. Simdi yanimda uyuyor tosuncum.

Back
X