• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 hafta geriden geliyor karın çevresi

aysegulll_q

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2025
26
5
1
18
Normalde 29+1 olmam gerekiyor ama doktorum gelişim geriliği olduğunu ve 27+4 olduğunu belirtti haftalık kontrol ve günde üç defa tansiyon ölçümü yapılması gerektiğini bunları haftalık kontrole götürmem gerektiğini söyledi bu durumu yaşayanlar lütfen cevaplarsanız sevinirim 😔

Normalde 29+1 olmam gerekiyor ama doktorum gelişim geriliği olduğunu ve 27+4 olduğunu belirtti haftalık kontrol ve günde üç defa tansiyon ölçümü yapılması gerektiğini bunları haftalık kontrole götürmem gerektiğini söyledi bu durumu yaşayanlar lütfen cevaplarsanız sevinirim 😔
Canım doktor kan akışında sıkıntı var dedi mi,

Normalde 29+1 olmam gerekiyor ama doktorum gelişim geriliği olduğunu ve 27+4 olduğunu belirtti haftalık kontrol ve günde üç defa tansiyon ölçümü yapılması gerektiğini bunları haftalık kontrole götürmem gerektiğini söyledi bu durumu yaşayanlar lütfen cevaplarsanız 😔
Merhaba ben kontrole gittiğimde tesadüfen sizin gibi olan bir hastayla karşılaştım başka doktorda ona gelişim geriliği var demiş oda benim doktoruma gelmişti doktorum da ona senin boyun kısa ve çok zayıfsın eşin de öyle genetik olarak sizin çocuğunuzda iri olmaz en fazla 2,500 doğar demişti sizinde öyleyse belki onunla alakalı olabilir ama yinede önleminizi alın

Merhaba ben kontrole gittiğimde tesadüfen sizin gibi olan bir hastayla karşılaştım başka doktorda ona gelişim geriliği var demiş oda benim doktoruma gelmişti doktorum da ona senin boyun kısa ve çok zayıfsın eşin de öyle genetik olarak sizin çocuğunuzda iri olmaz en fazla 2,500 doğar demişti sizinde öyleyse belki onunla alakalı olabilir ama yinede önleminizi alın
Evet benim boyum uzun ama eşim kısa boylu ve doktor bu kadar erken başlamaması gerekiyor dedi

Yeme içmeyle alakası olabilir mi

Back
X