Bebeğim 25 gündür kakasını yapamıyor

beztebya

Canım kızım
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
492
262
358
35
..
Günaydın Anneler lütfen bana yardım edin.Bebeğim 3 ay 8 günlük 25 gündür kaka yapmıyor doktora götürdük ilaç falan yazdı bebekler üçün olan şamlardan yazdı onu koydukta bebeğim öyle yapıyor kakasını 2 tane doktora götürdük hiç birinin faydası yok bu konuda bilgisi olan anneler varmı bana yardım etsin bebeğim neden böyle oldu

Benim oglumda boyleydi 4ya kadar zeytinyag fln surdum poposuna oyle yaptirdim 3gunde 1 simdi duzeldi cok sukur emmiyormu emmiyorsa Mama yaramiyor bellkide

Benim kizimda da ayni problem vardi. Sadece anne sutu aliyordu..doktor bio gaia adinda damla verdi onunla duzeldi.ek gidaya gectikten sonra aklinizda olsun bal kabagi cok iyi geliyor

Benım kızımda suan 7.ayının ıcınde 2ayda oyle olmustu cok ıkınıp sıkılarak canı yanarak yapıyodu ve aglıyodu ama kabız gıbı degıl baya cıvık yapıp bezı dolduruyodu.bıgun bı komsum bebegınde poposunda delık olmayan yada dar olan cok var dedı acıp baktım bezını poposunu bıraz actım bı baktım kanamıs yara olmus orası sonra bıkac doktra goturdm ozelede goturdum hepsı aynı kremlerı verdı fıtıl verdıler fıtılı pek kullanma sokrken yarayı kanatıp tekrar kabuk baglatrsn ddler kulak cubugna zytnygı damlatp poposndan sokarak boyle byle yaptrdm ve alıstı gectı ama smdı yemeklre baslaynca bu seferde kabızlk sornu cıktı bakalm bunu nasl cozucez ınsallah duzelır sızınkıde bıde unutmadan saglık ocagındakı hemsıre bana demır damlası verırken bu kabızlık yapıyo senınkı zaten sorunlu cocuk gastrljıye gotur bı baksnlr emıyo ya belkı senn yedgn bsyı sındıremıyodur bsyı sındıremıydr demstı onuda bı sor doktrna ıstersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…