Bebeğim 3,5 aylık oldu ama ben halen depreayondayım..

Freegril

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2007
1.727
23
Aşırı derecede canım sıkılıyor..Bunalıyorum.Dışarı çıkıp gessem akşamında bebeğin gazıyla uğraşırken daha çok bunalıyorum:KK43:((

Yakınında ailenin arkadaşın felan yokmu onlara gidip gezsen veya git alışveriş merkezlerini dolaş illa açık hava olması sartmi canim

Var onlara gidiyorum bebek orda ağlıyor herkesi huzursuz ediyor.Bu sefer daha çok huzursuz olup eve dönüyorum.Gece gündüz ben bakıyorum.ilk günler eşim yardım ediyordu.Şimdi oda kendi havasında bebek ondada oyalanmamaya başladı.Onun kucağında ama benim peşimde geziyorlar.Bende alıyorum mecburen:KK43:

kendine bir arkadas edin eger yoksa tabi bulundugun sehirde.. bisey kullanma şimdilik pozitif olmaya calis sabret zamanla güzel olacak hersey ilk 6 ay zordur. hangi sehirdesin sakincasi yoksa

kafanıza göre antidepresan kullanmayın zaten önce bir terapiste psikologa gitmeye çalışın. çünkü bebeğim bile dememişsiniz bahsederken, "bebek emmiyor, bebek ağlıyor" belli ki yeni durumu kabullenmekle ilgili bir sorun var. ama bu doğal bir süreç. eşinizle konuşun sakince, destek isteyin. bebekle ilgilenmekle bir yardımı olmayacaksa da evle ilgili destek olsun ya da sizden bir beklentisi olmasın bu süreçte. bebeğinizi pusete koyun güzelce örtün bol bol yürüyüşe çıkın. fırsat buldukça duş alın.

X