Sıcaktan da olabılır mı petekler açık amaEviniz çok mu sıcak acaba
Kaç derece ev ? Nasıl giydiriyorsunuz kalın mı ? Bizim evimiz mesela birileri gelince çok sıcak oluyor bende yalnızken iki kat gibi giydiriyorum tulum içine kilotlu çorap mesela , birileri olunca ev sıcak olduğunda bunalıyor böyle kızarıklık oluyor sonra geçiyor bişey yapmıyorum ben aklıma tek bu geldi bende tam bilmiyorumSıcaktan da olabılır mı petekler açık ama
Ondan şüphelendım acilden çocuk bölümüne gıttık ıkı dakıka baktı dedı alerjı yolladı bende uyuzdan suphelendım gıdıp gelenncok olduSkabiyez’e benziyor uyuz yani
Ailede başka kaşınan var mı
Evet bu akşam üstünü degıstırırken karnını yırtıyordu sanki kaşınıyor anladım kötü oldum yarın gıdıcem böyle baktım kabarık olmuş gıbı çok kötü hıssedıyorumKaşınıyor mu acaba? Fotoğraftan mı yoksa kaliteden mi bilemedim blurlanmış gibi duruyor tam anlayamıyorum o yüzden ama sanki isilik gibi. Alerjinin 'basit'i olmaz bu kadar küçük bebekte o yüzden alerji olsa Bepanthen sür diyip bırakmazlardı muhtemelen. Yani eviniz çok sıcak olmayabilir ama bebeğinizi kalın giydiriyosunuzdur ya da tam tersi incedir ama ev sıcaktır terliyo olabilir. Sık banyo yaptırmayı deneyin. İsilikse azalmasına büyük katkı sağlar. Bi de kıyafetlerine de dikkat edin geçene kadar sadece pamuklu tercih edin. Ev sıcaklığı 22-24 arasındaysa bi sıfır kol zıbın bi tulum ya da alt üst takım yetiyor. Daha düşükse o zaman bi yelek falan eklenebilir ya da zıbını uzun ya da kısa kollu seçilebilir
Bu alerji direkt. Kızımda 9 aylıkken çıktı böyle. Ve o zaman ek gıda dönemi diye bütün gıdaları kesip tekrar. VErmiştim bizde anne sütü alerjisi çıkmadı şükür. Sizin etmiyorsa süt alerjisi olabilir. Kakada mukus vs var mı? İshalimsi durum vs. Ama ciltteki atopik görünüm bariz. Acilen dra gidin sizin yediğiniz bir şey de ona gecıyor dokunuyor olabilir. Umarım anne sütü alerjisi değildir. Mama kullanıyorsa da mama kaynaklı olablr. Bi çok sebebi var. Çok geçmiş olsunEviniz çok mu sıcak acaba
Skabiyez’e benziyor uyuz yani
Ailede başka kaşınan var mı
Evet emzırıyorum çok araştırdım süt elerjısı adlı fotoğraflara da benzettım bır ara azalıyordu sonra farkettim çoğalmışBu alerji direkt. Kızımda 9 aylıkken çıktı böyle. Ve o zaman ek gıda dönemi diye bütün gıdaları kesip tekrar. VErmiştim bizde anne sütü alerjisi çıkmadı şükür. Sizin etmiyorsa süt alerjisi olabilir. Kakada mukus vs var mı? İshalimsi durum vs. Ama ciltteki atopik görünüm bariz. Acilen dra gidin sizin yediğiniz bir şey de ona gecıyor dokunuyor olabilir. Umarım anne sütü alerjisi değildir. Mama kullanıyorsa da mama kaynaklı olablr. Bi çok sebebi var. Çok geçmiş olsun
Dermatolog anlar kesin gidin,kaşıntıyı huzursuz ise uyuyamaz veya uykuda bile sürtünür sırtüstüOndan şüphelendım acilden çocuk bölümüne gıttık ıkı dakıka baktı dedı alerjı yolladı bende uyuzdan suphelendım gıdıp gelenncok oldu
Bazı yerlerinde evetDermatolog anlar kesin gidin,kaşıntıyı huzursuz ise uyuyamaz veya uykuda bile sürtünür sırtüstü
Biz geçirdik 40 günlük bebeğimle allah düşmana vermesin,bi detmatolojiye gidin mutlaka olmasa bile içiniz rahat eder inşllh uyuz değildir kabuklanma var mı
Hemen geçer umarım öyle bır durum ise de yeni amelıyat oldum henüz Yeni toparlanmaya başlamıştımDermatolog anlar kesin gidin,kaşıntıyı huzursuz ise uyuyamaz veya uykuda bile sürtünür sırtüstü
Biz geçirdik 40 günlük bebeğimle allah düşmana vermesin,bi detmatolojiye gidin mutlaka olmasa bile içiniz rahat eder inşllh uyuz değildir kabuklanma var mı
Canım benim oğlumda hep böyle oluyordu alerjik girdiğin kıyafetler yünlümü yada deterjandan olabilir veya kıyafeti serdiğin yer tozlumu herhangi bir ilaç kullandın mıMerhaba arkadaşlar benim bebeğimin ıkı haftadır vücudunda bırseyler var geçen hafta götürdüm bana alerjı olmus bepanthol krem sür geçer dedıler acılden gittim , sonra bugün bır baktım artmış sizce bu basit bir alerjimi yolda başka bırsey mi , ve bebegım yırtıyor karnını böyle bır durum yaşayan var mı Eki Görüntüle 3684614
Hayır kullanmadım hep dıkkat edıyorumCanım benim oğlumda hep böyle oluyordu alerjik girdiğin kıyafetler yünlümü yada deterjandan olabilir veya kıyafeti serdiğin yer tozlumu herhangi bir ilaç kullandın mı
Korkma bence alerjik bende senin gibi çok panikledim korktum ama kuzucuklar çok hassaslar doktora görün muhakjakngeçer alerji şurubu verir büyük ihtimalleHayır kullanmadım hep dıkkat edıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?