• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim 3,5 aylık vücudun da böyle şeyler var

Evet bu akşam üstünü degıstırırken karnını yırtıyordu sanki kaşınıyor anladım kötü oldum yarın gıdıcem böyle baktım kabarık olmuş gıbı çok kötü hıssedıyorum
Üzülmeyin her annenin karşılaşabileceği bişey. Çocuk doktorunun görmesi daha doğru tabiki. Asıl görmezden gelip aman geçer zaten deseydiniz o zaman kötü hissetmeliydiniz. Şimdi elinizden gelen yapıyorsunuz. Bazı bebekler daha hassastır olabilir. Ne giyerse giysin uykusunun ilk 1-2 saati terleyen bi çocuğum var. İlla ki isilik oluyor engelleyemiyorsunuz. Hemen bi banyoyla cildini temizleyip gözeneklerinin açılmasını sağlıyorum geçiyor. Umarım daha önemli bişey değildir önemli olanda bu.

Üzülmeyin her annenin karşılaşabileceği bişey. Çocuk doktorunun görmesi daha doğru tabiki. Asıl görmezden gelip aman geçer zaten deseydiniz o zaman kötü hissetmeliydiniz. Şimdi elinizden gelen yapıyorsunuz. Bazı bebekler daha hassastır olabilir. Ne giyerse giysin uykusunun ilk 1-2 saati terleyen bi çocuğum var. İlla ki isilik oluyor engelleyemiyorsunuz. Hemen bi banyoyla cildini temizleyip gözeneklerinin açılmasını sağlıyorum geçiyor. Umarım daha önemli bişey değildir önemli olanda bu.
Uyuz olmus , eve gelen mısafırden bulaşmış ogrendım

Uyuz olmus , eve gelen mısafırden bulaşmış ogrendım
Uyuz olmuş insanlar bebek görmeye mi gelmiş 🙄 sorumsuzluğa bak. Çok ayıp.

Neyse geçmiş olsun biraz zor olabilir size falanda bulaşabilir direk temastan kaçının mümkün olduğunca. Bebeğin bütün eşyalarını, temas ettiği yerleri iyice baştan aşağı yıkamanız temizlemeniz lazım

Back
X