Bebeğim 3 hafta geriden geliyor

gnnl

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2022
2
1
1
31
31. Haftaya kadar hep haftasıyla uyumlu olan bebeğim 35. Haftada gittiğimizde 32 haftayla uyumlu çıktı. Bir sonraki hafta ayrıntılı doppler ultrasonuna girdim orada da 36 yken 33 çıktı. Kan tahlillerim her şeyim normal. Var mı böyle bir durum yaşayan haftasını tekrar yakalama ihtimali var mı

canım 1 günlük ıdrar testi ver dedi mi doktorların yada tansıyon ölçümü yaptınız mı

Bebeğinizin hangi bölgeleri geriden geliyor mesela.. bende kafası 2 hafta geriden gidiyor dediler hep sizde neresi dedi doktor.. doppler bana her kontröl de yapıldı preklemsi riskim vardı diye..
Kızım şuan 6 aylık ve hiç bir sorun yok çok şükür Ultrson a çokda takılmamak lazım..
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..

Yarın gidin idrar testi yaptırın ve tansiyonunuza baktırın..

İdrar vermedim ama kan testi istedi karaciğer ve b12 ye baktırdı ama bir problem yok dedi
Gebelik zehirlenmesi olabılır diyorlar ve bunu çoğu doktor geç anlıyor 1 günlük ıdrar toplayıp bakıyor genellikle araştırma ve sehır hastanelerı buna baktırmanı onerırım aynı durumu yaşadım ıdrar kaçağı dıyorlar ama normal ıdrar testı ıle bellı olmuyor bebegın kilo kaybı da başlıyor zamanla sen araştırma yada sehır hastanesi ne başvur Allah korusun kötü sonuçlar da olanılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…