bebeğim 37.haftasına girdi ama hala ters

aynurenes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2008
176
1
96
42
Gaziantep
arkadaşlar bu ikinci doğumum birincide 30-32 gibi dönmüştü fakat bu sefer hala dönmedi dr dönebilir diyor ama ben umudu kestim çünkü bebek sanki dönmeye çalışıyor ama dönemiyor baya sert hareketler yapıyor yan oluyor sonra yine kafası yukarı geliyor bu durumu yaşayan varmı sizce şimdiden sonra dönermi?:uhm:

Canım ben burda doğuma 8 gün kala bile dönen bebekler olduğunu okudum.Ha keza benim yeğende aynı şekilde sezeryana girmekten 3 gün kala kurtuldu döndü ve normal doğdu.Nasibinde ne varsa onu yaşıyorsun.Hakkında hayırlısı neyse o olsun...

son dakıkasında dönen bebekler bıle war... umudunu yıtırme. sızın ıcın hayırlısı neyse oyle olsun.

bende don ayda döndu dönmesse sezeryan dedi ama şükür çok rahat doğumum oldu bekle korkama ve dua et döner inşallah hemen sezeryana karar verme

36. haftamdayım benimde bebeğim ters , zaten bir ay gittik ters bir ay gittik düz şimdi yine ters diyor doktor ,bundan sonrada zor dedi ama 15 gün sonra tekrar bi bakacak ve ona göre kesin bişey söyleyecek işşallaj döner..

arkadaşlar bu ikinci doğumum birincide 30-32 gibi dönmüştü fakat bu sefer hala dönmedi dr dönebilir diyor ama ben umudu kestim çünkü bebek sanki dönmeye çalışıyor ama dönemiyor baya sert hareketler yapıyor yan oluyor sonra yine kafası yukarı geliyor bu durumu yaşayan varmı sizce şimdiden sonra dönermi?:uhm:[/Q

ben zorlukla yürüyorum mesaneme çok baskı yapıyor ve ağrıyor doktor ayakları orda olduğu için dedi sizdede oluyormu ???

Back
X