Bebek Beslenmesi Bebeğim 4 aylık pirinç unu versem

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Sinemtzlk

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2019
3
0
1
23
Benim bebeğim 4 aylık evde pirinç ununu yapsam kendim evde tozunu sonra onun mamasını yapsam içinede aptamil mamasından koyup versem olur mu acaba

Bence pirinç unu vermeyin benimkiler 9 aylik ve sütüm az olduğu için hem emzirip hem mama verdim ek gıdaya erken başladım şimdi çorbalarına bile pirinç yerine bulgur koyuyorum arada atıyorum pirinç mama bu ayda yeterli gelecektir

Doktorlar pek önermiyo 4. Ayda ek gıdayı fakat ben o aylarda yoğurt veriyodum. Mamayı 5 ay olması gerektiği kadar verin yapıcak birşey yok. 5. Ayda yumurta sarısı verebilirsiniz çorba ve püreler elma ve muz yavaş yavaş ek gıdaya geçiş yapın ben 6. Aydan sonra sadece geceleri mama veriyorum ama 4 ay yoğurt dısinda birsey vermek için çok erken

Öyle ztn herşey den vermicem çay kaşığıyla 1 2 defa tattırııvam meyvelerin suyundan fln

Back
X