• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegim 5 aylik ve ben sanırım hamileyim !

"Vajinal muayeneden korkuyorsun, nasıl kadinsin sen, yoksa vajinismus musuuuun" diye guya rencide etmeye çalışmıştınız beni. Üstelik hamile topigimde :D
Demek ki, vajinismus ayıp değilmiş, bunu en iyi sizin bilmeniz lazım.
Bence hamile değilsiniz, öyle umuyorum. Ama bin tane boşanma konusu açarak, "nasıl olsa ilişki kırk yılda bir oluyor diye korunmadik" derseniz, bu sefer degilse bile hamile kalırsınız.
Hem çok fazla maddi probleminiz var, hamileyken elektrik kesilecek kadar fatura odeyememek de buna dahil malesef. Hem bin tane boşanma konusu var eşinizle araniz kotu. Bunlarin icinde nasil hamilelik ihtimali olabiliyor aklim almıyor

Hamileliği ilk anladığınızda yani testte çıktığında 5 haftalık diye bilirsiniz. 5 haftalık bebek te hissedilmez ki.. Hem daha adetiniz bile gecikmemiş. Bence kafanızda kuruntu yaptınız, psikolojik bişey. Korunmadığınız için kafaınızın bi yerinde ya hamileysem korkusu var. Sizi bu kadar korkutuyorsa korunun bence.

Lütfen kuruntu yapıyor olayım...
Mayısta sezeryan oldum,2 gundur karnimda kıpırti,1 aydir da tıpkı hamilelikteki gibi tavuk kokusuna ve dondurma hayaline tiksinme,karnimda sislik ve huzursuzluk var. 25 inde adet oldum ama ya ustuneyse?
Bugün nobetci eczane bulup test alamadım zaten kipirdayacak kadar olduysa test yapsam ne olur bu saatten sonra ?
Ya yavrum bensiz kalirsa çünkü eminim kaldiramam ben bu dogumu. Evladım daha 5 aylik ya...
Nasılsa 40 yilda 1 diye korunmadik,eski yöntem dışında... (vajinusmusu yemeye çalışıyorum, plansız oluyor (!))
3 aylik hamileyim elliyrm elliyorm kipirtilari hissedemiyrm :) canim fazla karamsarsin. Yani olmus olsa bile bebegin bir yasini gecmis oluyor. Yani esimin yengesi üçüncü cocugu 2 aylikken tekrar hamile kaldi ve maddi durumu cok kotu sezryn oldu son ameliyati cok agir gecti . Gurbette kendisi yardim edeni yok. Ama olunca oluyor iste. Insan ilk basta kendini kotu hisseder ama daha sen hamile misin onu bile bilmiuorsn ki. Insallah hakkinda hayirlisi olur...

Hamileliği ilk anladığınızda yani testte çıktığında 5 haftalık diye bilirsiniz. 5 haftalık bebek te hissedilmez ki.. Hem daha adetiniz bile gecikmemiş. Bence kafanızda kuruntu yaptınız, psikolojik bişey. Korunmadığınız için kafaınızın bi yerinde ya hamileysem korkusu var. Sizi bu kadar korkutuyorsa korunun bence.
Onun hamilelik ihtimali beni bile korkutuyor:(bebeğinden sonra o kadar sorun yaptı ki herşeyi.
Kimbilir belki de sorundu ama 2ci çok zor olur senin için konu sahibi,değilsen bile ssağlam tedbirler al:(

Merhaba bayanlar sizlere bir bilgi vereyim hamileyken rahim buyur ve genisler doğum yapınca da rahim kendini eski haline almaya başlar zamanla eski haline döner ve emzirirken beyine sinyal gider beyin bunu bebek karındaymış gibi algılar ve rahim hareket eder dikkat edin doğum sonrası emzirmelerde karında hareket olur.Sizinki sanırım bundan dolayı oluyor.:anne::emir_bebek::KK51:

Beraber büyürler hiç üzülme ferah tut içini
Umarım isimde ferah olur ve size ferahlık getirir:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Konu sahibinin eski konularına cok ta vakıf değilim,evliligi konusunda birsey diyemiycem ama..
Bazı arkadaslar doğum yapıp vajinismusun devam etmesine şaşırmış,vajinismus sadece fizyolojik degil aynı zamanda psikolojik bir durum.dogum yapmis olsa dahi hala sıkıntı çekiyor olabilir.

2 aylık hamilelikte kipirtidan bahsederken karında tekmelemekten bahsetmiyordur herhalde,evet kıpırtı oluyor ama tamamen gazdan dolayı olusan bir kıpırtı bende yaşamıştım..

Oglusumubekliyorum Oglusumubekliyorum korunmazsan hamile kalacağını biliyorsun,sonra da vay şöyle vay böyle telaslaniyorsunuz.bana kalirsa hamile degilsindir dee birdaha da önlemini al.yaa sen şu lohusa depresyonunda cocuguna yabancılık ceken uye degil miydin :KK64:

Bu arada nadirde olsa hamileyken adet olunabilir.Biraz kendi vücudumuzu tanıyalım.:kahve:

Onun hamilelik ihtimali beni bile korkutuyor:KK43:bebeğinden sonra o kadar sorun yaptı ki herşeyi.
Kimbilir belki de sorundu ama 2ci çok zor olur senin için konu sahibi,değilsen bile ssağlam tedbirler al:KK43:
Adet gördüğü halde hamile olduğunu düşünüyor. Daha adeti gecikmemiş bile. Bir insanın acaba hamilemiyim demesi için adetinin en az 1 gün gecikmesi lazım. Tamam böyle bir ihtimal var (adet görüp hamile olmak) biliyorum ama şu aşamada endişelenmek tamamen psikolojik.
Biz ne desek boş test yaptığında kafası rahatlar, eski konularını bilmiyorum üyenin.

Rahminiz toplaniyordur belki yavaş yavaş ne bileyim bebek olsa da hareketini bu kadar çabuk hissedemezsiniz bence.

Back
X