- 25 Mayıs 2017
- 2.899
- 5.492
- 78
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
Mümkünse hamile olma
Önce psikolojik sorunlarını hallet
Önce psikolojik sorunlarını hallet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20 gün dedeğil yaklaşık 2 aylik olmalı. Acaba üstüne mi adet oldum
bazen senin gercek olmadigini dusunmek istiyorum. daha once hamile olmamis olsan kipirtilarin ne zaman hissedilecegini bilmiyor derim. ikunci hamilelikte daha erken hissediliyor diyorlar ama ben ilkini 16. haftada ikinciyi 18. haftada hissettim yani o da bir iddiadan ileri degil ayrica kizum 7.5 aylikti hamile kaldigimda 16 ay var iki sezeryan arasinda hic de dikislerim buyumedi hangi cagda yasiyoruz?Dikişlerim de onlarla buyur artik
Deildr ya kipirdiycak kadar olsa tabiki ortaya cikardi.emin ol kuruntunLütfen kuruntu yapıyor olayım...
Mayısta sezeryan oldum,2 gundur karnimda kıpırti,1 aydir da tıpkı hamilelikteki gibi tavuk kokusuna ve dondurma hayaline tiksinme,karnimda sislik ve huzursuzluk var. 25 inde adet oldum ama ya ustuneyse?
Bugün nobetci eczane bulup test alamadım zaten kipirdayacak kadar olduysa test yapsam ne olur bu saatten sonra ?
Ya yavrum bensiz kalirsa çünkü eminim kaldiramam ben bu dogumu. Evladım daha 5 aylik ya...
Nasılsa 40 yilda 1 diye korunmadik,eski yöntem dışında... (vajinusmusu yemeye çalışıyorum, plansız oluyor (!))
Dogumdan sonra bir daha beraber olamayanlar var,merakinizi çekiyorsa araştırın ama Allah korusun hepinizi tabı böyle beladanVajinusmus Doğum yapan kadınla nasıl aynı cümlede oluyor ki![]()
Ben sana o yorumu benim eski konularima bakıp bakıp yeni konulari saboteye gelme diye empati amaçlı yapmıştım ama işe yaramamış görüyorum ki"Vajinal muayeneden korkuyorsun, nasıl kadinsin sen, yoksa vajinismus musuuuun" diye guya rencide etmeye çalışmıştınız beni. Üstelik hamile topigimde
Demek ki, vajinismus ayıp değilmiş, bunu en iyi sizin bilmeniz lazım.
Bence hamile değilsiniz, öyle umuyorum. Ama bin tane boşanma konusu açarak, "nasıl olsa ilişki kırk yılda bir oluyor diye korunmadik" derseniz, bu sefer degilse bile hamile kalırsınız.
Hem çok fazla maddi probleminiz var, hamileyken elektrik kesilecek kadar fatura odeyememek de buna dahil malesef. Hem bin tane boşanma konusu var eşinizle araniz kotu. Bunlarin icinde nasil hamilelik ihtimali olabiliyor aklim almıyor
Yarın önce test sonra insAllah hap alacağım. Daha önce hiç kullanmadik gerek yoktu.Hamileliği ilk anladığınızda yani testte çıktığında 5 haftalık diye bilirsiniz. 5 haftalık bebek te hissedilmez ki.. Hem daha adetiniz bile gecikmemiş. Bence kafanızda kuruntu yaptınız, psikolojik bişey. Korunmadığınız için kafaınızın bi yerinde ya hamileysem korkusu var. Sizi bu kadar korkutuyorsa korunun bence.
Onun hamilelik ihtimali beni bile korkutuyorbebeğinden sonra o kadar sorun yaptı ki herşeyi.
Kimbilir belki de sorundu ama 2ci çok zor olur senin için konu sahibi,değilsen bile ssağlam tedbirler al![]()
Emziriyorsanız lütfen başka bir yöntem kullanın.Yarın önce test sonra insAllah hap alacağım. Daha önce hiç kullanmadik gerek yoktu.
Forum dahil kadinlar arasında üstüne görme muhabbetlerine çok rastladim daha da korkmamak için arastirmadim, inş haklisinizdirAtlatamadın lohusa depresyonunu 2 aya geçer diye ümit ediyorum.. hamile değilsin adet olmuşsun üstüne diye bi şey yok
Emzirmiyorum. Ve şimdi farkettim uyusuk olan bölgede (dikisin üstü) his geri gelmeye başlamış. Sanırım o.Merhaba bayanlar sizlere bir bilgi vereyim hamileyken rahim buyur ve genisler doğum yapınca da rahim kendini eski haline almaya başlar zamanla eski haline döner ve emzirirken beyine sinyal gider beyin bunu bebek karındaymış gibi algılar ve rahim hareket eder dikkat edin doğum sonrası emzirmelerde karında hareket olur.Sizinki sanırım bundan dolayı oluyor.![]()
Evet o günah dolu pis günleri animsamak istemiyorum :) sonra vitamin depolari ozellikle D3 nerdeyse sifira yakin çıktı bende ondandır dedi aile hekimim,orta yolu bulduk.Konu sahibinin eski konularına cok ta vakıf değilim,evliligi konusunda birsey diyemiycem ama..
Bazı arkadaslar doğum yapıp vajinismusun devam etmesine şaşırmış,vajinismus sadece fizyolojik degil aynı zamanda psikolojik bir durum.dogum yapmis olsa dahi hala sıkıntı çekiyor olabilir.
2 aylık hamilelikte kipirtidan bahsederken karında tekmelemekten bahsetmiyordur herhalde,evet kıpırtı oluyor ama tamamen gazdan dolayı olusan bir kıpırtı bende yaşamıştım..
Oglusumubekliyorum korunmazsan hamile kalacağını biliyorsun,sonra da vay şöyle vay böyle telaslaniyorsunuz.bana kalirsa hamile degilsindir dee birdaha da önlemini al.yaa sen şu lohusa depresyonunda cocuguna yabancılık ceken uye degil miydin
![]()
Emzirmiyorum. Ve şimdi farkettim uyusuk olan bölgede (dikisin üstü) his geri gelmeye başlamış. Sanırım o.
Sanırım o dediğimiz nedir anlamadim.Rahim toparlanmak sanırım 1 sene yada daha fazla sürüyor.Emzirmiyorum. Ve şimdi farkettim uyusuk olan bölgede (dikisin üstü) his geri gelmeye başlamış. Sanırım o.
Karnımda uyusuk olan bölge vardı. Orası bugünlerde tekrar normal e dönmeye başlamış. Belki orası canlandikca kipirti sanmisimdir.Sanırım o dediğimiz nedir anlamadim.Rahim toparlanmak sanırım 1 sene yada daha fazla sürüyor.
Kiprti oluyor zaten disaridan da görülebiliyor bazen korkmaya gerek yok normal bunlar.Karnımda uyusuk olan bölge vardı. Orası bugünlerde tekrar normal e dönmeye başlamış. Belki orası canlandikca kipirti sanmisimdir.