Bebek Beslenmesi bebeğim 5 saat aç kaldl

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

unforgiven023

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2013
1
0
6
35
Ankara
arkadaşlar 8 günlük bebeğim var normalde saatimi kurar 2 saate bir emzirirdim ne olmuşsa bu gece saat çalmamış kendiside ağlamamış önceki emzirmemden 5 saat geçmiş uyanınca çok kötü hissettim çok üzüldüm acaba kan şekeri düşmüşmüdür kendimi sorumsuz hissettim çok üzgünüm

Hiç bir şey olmaz benimki yedi sekiz saat uyuyordu gece ben de uyuyakalıyordum tek sıkıntı süt göğüste birikince sütte azalma oluyor. Doğduğundan beri öyleydi gündüz de yemek bile yedirmezdi bana çok emerdi. Bu arada bir kiloya yakın alırdı bence o acıkmayınca uyanmamıştır

B
arkadaşlar 8 günlük bebeğim var normalde saatimi kurar 2 saate bir emzirirdim ne olmuşsa bu gece saat çalmamış kendiside ağlamamış önceki emzirmemden 5 saat geçmiş uyanınca çok kötü hissettim çok üzüldüm acaba kan şekeri düşmüşmüdür kendimi sorumsuz hissettim çok üzgünüm
bu arada 8 günlük yazmışsınız ben daha büyük sandım tabi uyansanız iyi olurdu ama bir kereden birşey olmaz sanırım

İlk 1ay 2 saatte bir emzirmek gerek sarilik riski icin.
Ama bi geceden de bisey olmaz bence uzme kendini:) daha dikkatli olursun bundan sonra.

Back
X