Bebeğim 5 saat beslenmedi

ssusam ssusam sarılık riski geçtikten sonra benim doktorum kendi uyanır senin uyandırmana gerek yok bırak kendi uyku düzeni otursun diyor

Dün 12:15 de emip sonra 6 da uyandı sonra 9 da ve 11 de hem uzun ve fazla uyudu hem sık uyanmadı ama sorun yok bence kilosu da iyi sıkma canını

ssusam ssusam sarılık riski geçtikten sonra benim doktorum kendi uyanır senin uyandırmana gerek yok bırak kendi uyku düzeni otursun diyor

Dün 12:15 de emip sonra 6 da uyandı sonra 9 da ve 11 de hem uzun ve fazla uyudu hem sık uyanmadı ama sorun yok bence kilosu da iyi sıkma canını
Çok güzel ben şimdi cesaret edemiyorum ama 1 ay dolunca yapabilirim 🙈 aslında genel olarak kendi uyanıyor ama bakalım yakında biz de o sisteme geçeriz

İlk kez böyle bir şey yaşadım. Dün bebeğim inanılmaz huzursuzdu yani gaz sancısı çekiyordu normalde 3 saatte bir kendi uyanır beslenir uyanmazsa diye alarm da kurarım ama ne kadar yorulduysam o uyanmamış bende alarm kurmadan uyuyakalmışım. Uyandım saate baktım şok oldum 5 saat olmuş hemen emzirmeye başladım ☹️ emdi de ama çok endişeliyim sizce bir şey olmuş mudur? Bebeğim 23 günlük 4100 gram. Normalde çok canlı bir bebek yani acıkınca ağlar ama o da çok yorulmuştu dün hiç uyuyamamıştı acaba ondan mı uyanmadı. En önemlisi bir sorun olmuş mudur? Bu kadar süre beslenmeyince aksi bir durum olsa anlar mıydım? Sizce hastaneye gitmeli miyiz?
Merhaba aynı şeyleri yaşadım bebeğim 1 aylıkken suan 50 günlük. Uyuyakalmısım alarmı kapatmısım doktora sordum bir sey olmaz dedi. Şekeri düştüyse diye panik olmuştum. Hatta bana uyandırma kendi uyansın dedi 😔

Belki 4.5 saatte olabilir emin değilim ☹️☹️☹️ ilk kez yaşadık böyle bir durum ☹️ nasıl alarmsız uyuyakaldım anlamadım ☹️ ilk günden beri o kadar iyi baktım ki bunu yaşamak kendimi sorgulattı
merhaba canım acıksaydı o seni uyandırırdı hiç merak etme :) yorulmuş ve derin uyumuştur

15 günden sonra sarılık riski kalmıyor diye biliyorum. Yine 2-3 saatte bir beslenir ama uyuyakalınca ilk günler kadar riskli olmuyor. Benim bebeğim sarılıktı 13. güne kadar, ben de alarmla uyanıyordum ve birkaç gece uyanıp emzirdiğime yemin edebilirdim ama emzirmemişim alarmı duymamışım bile. Çok garipti. 😬

Belki 4.5 saatte olabilir emin değilim ☹️☹️☹️ ilk kez yaşadık böyle bir durum ☹️ nasıl alarmsız uyuyakaldım anlamadım ☹️ ilk günden beri o kadar iyi baktım ki bunu yaşamak kendimi sorgulattı
Birşey olmaz korkmayın, mesela ben 40 ı çıktıktan sonra gece hiç uyandırmadım gece uyumadan önce emerdi 6 7 saat uyanmazdı sonra uyanıp tekrar emerdi sabah 8 9 a kadar kalkmazdı gece sadece 1 kez uyanırdı yani hiçbirşey olmadı gelişimi kilo alımı her zaman yaşıtlarından öndeydi

Benim doktorum bebeğim 1 haftalıkken gece 5 saat güvenli uyku süresi verebilirsin eğer talep etmiyorsa emzirme demişti. He ben 2,5-3 aya kadar emzirdim uyanmasa bile en geç 3 saatte bir ama süt gitmesin diyeydi o. Çünkü 3.ayda memeler terbiye oluyor ayrıca alerjik bebekti ve diyete girmiştim stresten sütüm azalmıştı.
Bence bebeğiniz uyuyorsa ve doktorunuz da sorun etmiyorsa kilosu vs iyiyse ellemeyin zaten bir süre sonra diş miş derken uyku sorunları başlıyor. Şuan benim bebeğim 6 aylık, hala gazdan uyku sorunu yaşıyor

Back
X