bebegim 8 aylik hala dis cikarmadi:(

mehin23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
157
22
33
Azerbaycan
Selam.kizlar bebeginiz kac aylikken dis cikardi?benim kizim 2ayliķken salyalari selale gibi akiyordu hep eli agzinda.bizde dis cikariyor saniyoduk.yani 6 aydir dis bekliyoruz))).1 ay once kizim salyalari durdu akmiyordu.3gundur yine akiyormbu defa oyle boyle degil.surekli kendi parmagini benim elimi isiriyor.bu defa dismidir?​

Yok canim salyasi akmiyo 3 aylikken bayagi bi akiyodu 4.5 aylikken kesildi

bnm kzım 14 aylık hala dışı yok, kac tane doktora goturdum sımdı yenı d-vıt ve demır ılaclarına başladık doktor 2 yasına kadr normal bazı çocuklar da gec cıkabılrı dedı
bnde kafama ck takmıştım bır vıtamınımı eksık acaba yanlısmı beslıyorum demıstım ama her turlu kan testını yaptrdık sıkıntı yok ıns szde telaslanmayın

Ben 16 aylik olana kadar normal duymustum 2yas cok gec bence.insAllah sizde de cabuk cikar canim.hic belirti falan yokmu?bizde bol salya isirma istegi gelip giden huzursuzluk var.insAllah cikar disi bubdefa)

Ben 16 aylik olana kadar normal duymustum 2yas cok gec bence.insAllah sizde de cabuk cikar canim.hic belirti falan yokmu?bizde bol salya isirma istegi gelip giden huzursuzluk var.insAllah cikar disi bubdefa)
yapısal olarak her cıcuk ck farklı ,
bzde demır eksık cıktı mesala o etken olabılr dedı,
2 yasa kadr normal dedı hatta doktor bana kızdı çocuk ck sağlıklı bu kodar abartmayın dışı çıkmazsa npacaz takma dısmı takıcaz dedı :)
goturdugum doktorlar ole eften püften adamlar degıl hepsı prof. dr ayrıca onlara guvenmıycezde kıme guvenıcez

Panik yok bir yasında ılk dısını çıkardı şuan birbucuk yasında beşinci dişi yeni çıktı.nekadar geç çıkarsa okadar geç çururmuş her bebegin gelişimi aynı değildir

Merhaba tüm bebeklerim 5,5 aylıkken Çıkardı.Bende öyle Çıkarmışım. Abimse bir yaşında sanırım birazda genetik. Geç çıkarmalarını çok isterdim gaz bitmeden diş ağrısı başladı nefes alamadık.Bence ailenize sorun siz ve eşiniz ne zaman çıkarmış.Bir-bir buçuk yaşında hala çıkarmazsa bir dr.a danışabilirsiniz her çocuğun ayrı oluyor gelişimi.Güle güle büyütün

Cok tesekkur ederim cevaplariniz icin.aslinda dusunsek dis cikarmayan bebek yok ama endiseleniyorum demir eksikligi falan var mi diye.hem cok istiyorum bebegimi disli gormeyi:)birde salyasi biter bebegim elini cignemekten helak oldu.rahatlar kuzum(

Tum disleri cikana kadar o salyalar herseyi agzina sokmalar gecmiyor ki acisi huysuzlugu... Biz 6 ayligiz ikinci disimiz cikti bende oyle kucuk cikarmisim.. Hem gec cikarsin daha iyibilk 6 ayin zorluguna bide dis eklenince cok zor gecti bizim icin

Tum disleri cikana kadar o salyalar herseyi agzina sokmalar gecmiyor ki acisi huysuzlugu... Biz 6 ayligiz ikinci disimiz cikti bende oyle kucuk cikarmisim.. Hem gec cikarsin daha iyibilk 6 ayin zorluguna bide dis eklenince cok zor gecti bizim icin
Hayirli olsun canim bebeginin disleri.ben bu disler hic cikmayacak saniyorum.ilk ve azi disler daha cok aci verir diye biliyorum.tum disler cikana kadar salya akicaksa 2-3 yasa kadarmi salya akicak?

merhaba aranıza yeni katıldım ,benim kızımın doğduğunda alt iki dişi vardı 5 günlükken alt iki dişi de çıktı süt dişleri olduğundan çektirdik 4 aylıktan beri eli ağzında salyayı hiç sormayın ağzı çenesi hep ıslak günde kaç önlük değiştiriyoruz :) şimdi 11 aylık ve başka diş çıkarmadı bekliyoruz bakalım uzmanlar 18 aya kadar ilk dişlerini çıkarmayabiliyor diyorlar merak etmeyin ... bizim ki istisna hayata başlarken dahil herşeyde aceleci :))

Benim esimde ciksa disleride bi rahatlasa salyasi.bitse elini agzina sokmasa acisi gecse diyordu kayinvalidem de bitmicek ki her disde bunlari yasicaksiniz demisti bende ozaman ogrendim

bir arkadasin oglunun disleri 1 yasinda cikmaya baslamisti.bosverin gec ciksin daha kolay atlatiyorlar o sancilari.benim oglumun 6 aylikken basladi cikmaya,cok kivrandi yavrum.

Duymustum disle dogan cocuklari.ama cikarmak gerektigini bilmiyordum.bizde aksine kizim tenbel en son ana kadar bekledik kizim gelmeyince sezeryan oldum:))simdide disleri gelmiyor.insAlah yurumek konusmakta boyle tenbel olmaz))

Aynı sorunu bende yaşıyorum 8,5 aylık kızım. Ben yaşımda çıkarmışım bekliyorum dr yolda dedi dişlerine ama 2-3 aylıktan beri yoldalar bi gelemediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…