Benim kızım 1 yaşında 8 tane dişi var arkadaşımın bebeği benim bebeğimden 10 gün küçük sadece onun da 2 dişi var diş genetiğe bağlı birazMerhaba 8 aylık bebişimin henüz dişi yok yolda da görünmüyorsizin bebişlerin kaç aylıkken çıktı dişi ?
Yaa öyle sanırım 1 yaşına 2 diş çıkarsın o da yeterBenim kızım 1 yaşında 8 tane dişi var arkadaşımın bebeği benim bebeğimden 10 gün küçük sadece onun da 2 dişi var diş genetiğe bağlı biraz
Kullanıcı adınız çok güzel bu aradaBenim kızım 1 yaşında 8 tane dişi var arkadaşımın bebeği benim bebeğimden 10 gün küçük sadece onun da 2 dişi var diş genetiğe bağlı biraz
Bende 8 9 aylıkken çıkarmışım sanırım bana çekmişOlabilir diş genetiğe bağlı bir durum. Benim bebeğim 6 aylıkken çıkarttı ilk ikisini. 7-8 aylıkken diğer ikisi çıktı. Şuan diş yok gelen 10,5 aylık
İkiz mi bebişlerGeç çıkan diş sağlam olur derlervalla bende geç çıkarsınlar istiyorum ikizler çok korkuyorum ısırıp duracaklar emerken die
Benim oğlum 9 aylık oldu alt dişleri yeni çıkardı 1 yaş olunca üst iki dişi çıkardı sonrası diğerlerini çıkardı zamnla ama çok zor bir süreçtiMerhaba 8 aylık bebişimin henüz dişi yok yolda da görünmüyorsizin bebişlerin kaç aylıkken çıktı dişi ?
Anaa bu fikri hıc dusunmemıstım tutarlarmı ki uzun süreden sonra o uçlarıİkiz mi bebişlersilikon göğüs ucu kullanırsınız o zaman bende dişten sonra nasıl emziriliyor anlamadım hiç
Benim de ikizim varAnaa bu fikri hıc dusunmemıstım tutarlarmı ki uzun süreden sonra o uçları
Evet ikizler
Hala çıkarmadı mı dişi benimki hala anne sütü alıyorBenim oğlum 8 aylıkken bıraktı anne sütünü
Bende diş çıkmasını bekliyorum.
Şuan 11 aylık oldu.
Bende alayım evde bulunsun :) kaç yaşında ikizlerinBenim de ikizim varbazen tutan oluyor
Yok benim tek çocuk benim kendimin ikizi var benden bi tane daha var yaniBende alayım evde bulunsun :) kaç yaşında ikizlerin
Hala çıkarmadı mı dişi benimki hala anne sütü alıyor
Ikiside 11 aylikken ilk dislerini cikardi benimkilerinMerhaba 8 aylık bebişimin henüz dişi yok yolda da görünmüyorsizin bebişlerin kaç aylıkken çıktı dişi ?
Hahaha bende sen doğurdun sandımYok benim tek çocuk benim kendimin ikizi var benden bi tane daha var yani
Kız erkek ?Hahaha bende sen doğurdun sandımsiz büyümüş kocaman olmuşsunuz benim ikizler bugün 40 ı cıkardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?