Bebeğim 8 aylık oldu diş çıkaramadı

cany38

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2025
105
38
13
Merhaba 8 aylık bebişimin henüz dişi yok yolda da görünmüyor sizin bebişlerin kaç aylıkken çıktı dişi ?

Olabilir diş genetiğe bağlı bir durum. Benim bebeğim 6 aylıkken çıkarttı ilk ikisini. 7-8 aylıkken diğer ikisi çıktı. Şuan diş yok gelen 10,5 aylık

Merhaba 8 aylık bebişimin henüz dişi yok yolda da görünmüyor sizin bebişlerin kaç aylıkken çıktı dişi ?
Benim kızım 1 yaşında 8 tane dişi var arkadaşımın bebeği benim bebeğimden 10 gün küçük sadece onun da 2 dişi var diş genetiğe bağlı biraz

Geç çıkan diş sağlam olur derler valla bende geç çıkarsınlar istiyorum ikizler çok korkuyorum ısırıp duracaklar emerken die
İkiz mi bebişler silikon göğüs ucu kullanırsınız o zaman bende dişten sonra nasıl emziriliyor anlamadım hiç

Benim oğlum 9 aylık oldu alt dişleri yeni çıkardı 1 yaş olunca üst iki dişi çıkardı sonrası diğerlerini çıkardı zamnla ama çok zor bir süreçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…