Bebeğim 8 haftalıktı bıraktı anneciğini :(

minnak1251

Beni takip etmeyi bırakın...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2014
398
426
hamile oldugumu öğrendiğim andan ıtıbaren bu sayfayı okumadım düşük vs.. etkilenmemek için ama şimdi ben yazıyorum size için kanıya kanıya kalbim agrıya agrıya yarın kürtaj olucam.. tüple gelen mucizem bıraktı benı bırdaha anne olabilicekmiyim bilmiyorum...

tesellisi yok bende biliyorum Allahtan bende hayırlısını dilemiştim rabbimden isyan etmıyorum ama içimin ateşinide söndüremıyorum :KK43: Hiç düşünmemiştim böle olacağğını

Canım çok çok geçmiş olsun yalnız değilsin aynı acıları ben de yaşadım ama cennette seni karşılayacak bir yavrun oldu. Allah sabrını illa ki verecek. Sakın isyan etme, ben acıyla bazı isyan sözleri kullandım inan şu an çok pişmanım. Biliyorum ne desem çare değil ama ben aynı acıyı iki kez yaşadım. Allah sabır versin canım benim. Kendini yiyip bitirme :KK43: bak hamile kalmışsın bu bile işaret. Böyle düşün.

Ah be canim benimde ödüm kopuyor kaybetmekten bende 2 ayliğim. Allah sabir versin yine olur uzulme. Bebisin genleri saglam olmadigi zaman anne vucudu savunmaya geciyomus kendini atiyomus vucuttan embriyoyu . Demekki saglikli degilmis uzulme bidaha olur umudunu kaybetme.

seni cok iyi anliyorum allah sabir versin.bende 1 ay once 8 haftalik bebgimi dusurdum simdi o ani hatirladim tekrar tarifi olmayan bir uzuntu.simdi atlattim zaman herseyin ilaci tekrar anne olmak istiyorum belki ondan iyiyimdir.insallah allahim en kisa zamanda tekrar anne olmayi sana nasip eder bunu tum kalbimle diliyorum.bundada vardir bir hayir

X