Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Kızlar ben 6 haftalık hamileyim çok şükür.
Rabbim sağlıkla hayırlısıyla elime almayı da nasip etsin inşşşşş..Aminnn.
Fikirlerinize şu konuda ihtiyacım var.
Yemek yiyemiyorum yemek deyince bile inanın midem bulanıyor.
Kusmuyorum gün içinde bir tek sabah kalkalkmaz bi acı su atıyorum .
Onun dışında gün boyu sürükli böğürüyorum ama dediğim gbi kusmuyorum.
Normal şartlarda benim şimdi cevizler fındıklar sütler yumurtalar vb sağlı yiyicekler tüketmem lazım ama olmuyor .
Zorlasam yiyeyim diye kusuyorum .
Henüz bu konuyu dr mla konuşmadım .
Ondan önce size danışayım istedim.
Yiyebildiğim tek şey meyve bol bol meyve su içemediğim içşnde soda.
Bu şekilde nasıl olur .Yada olurmu ???
Birde yediğim hiç bir şey mideme inmiyormuş gibi hissediyorum.
Sanki yediğim herşey afedersiniz ama boğazumda birikiyornuş gibi hep bi doygunluk hep bi agzımda hissetme....
Bebeğim nasıl beslenicek....
Folik asit imi bile zar zor içebiliyorum her seferinde atmamak için özel çaba sarf ediyorum .
Böyle olanınız varmıydı aranızda....
Asla uzulme. Yengem doguma kadar kusardi. Heleki yemek asla yiyemezdi. Evdeki yemek kokusunada asla gelemezdi. 2 cocuguda saglikli cok sukur.
Bebek senden besleniyor. Tabi yesen iyi ama yiyemiyorum diye stres yapma
küçük bi kız ölmüş Ruhu büyüyüp kadın olmuş
Kayıtlı Üye
Şuan sizden besleniyor sizin vücudunuzdaki depoyu kullanıyor yani sorun yok mide bulantınızda 2. Ay 3. Ayda geçer
Oğlum,canımdan canımm
Kayıtlı Üye
hamileliğimde hiç brşey yiyemediğim için 13 kg verdim.Bebeğim 3750 doğdu

yani takılma onlar besleniyor.
Merak etme canım o daha senden besleniyor sn daha yeni hamilesin bendeee oluyordu öyle bende yiyemiyirdum migde bulantıları yüzünden yemek yapamiyirdum eşim disarida yiyordu kirilmayim diyede aç değilim diyordu yapma yemek diyordu sonra zaten çok yemeye başlıyorsunuz benim oğlum 3.700 dogdu
Ben alti aydir kusuyorum ve ilk dört ay ac durdum. Degil baldi cevizdi su bile icemedim. Simdi bebegim iki hafta önden gidiyor kilosu cok iyi, ilk gebeligimde bu sekildeydi. Bebek cok saglikli oluyor genetik yapisi iyiyse zaten.
Tabi anne cok yipraniyor o ayri. Yemeye basladigim gibi ayda bes kilo aldigimi bilirim. Vucut ayarliyor bir sekilde.
Ay sadece 6 haftalik hamileliğin 3 ayınız bile dolmamis nedir bu gereksiz stres. 2. 3 ayda beslenme önem taşıyor zaten 10 mm büyüklüğünde bile değil bebeğiniz. Ayrıca simdiden etler sütle yumurtalar diye abanirsaniz 30 kilo alırsınız sakin sakin gidin hamile kaldım naaappcaam triplerine de girmeyin.
Ay sadece 6 haftalik hamileliğin 3 ayınız bile dolmamis nedir bu gereksiz stres. 2. 3 ayda beslenme önem taşıyor zaten 10 mm büyüklüğünde bile değil bebeğiniz. Ayrıca simdiden etler sütle yumurtalar diye abanirsaniz 30 kilo alırsınız sakin sakin gidin hamile kaldım naaappcaam triplerine de girmeyin.
Tamam
...Kararlı itaatsizlik...
Kayıtlı Üye
Bebek alacağını alır sen merak etme sen güçten düşebilirsin o da bir seruma bakar sağlıkla gelsin
6 haftalik bebek ac kalmaz.
4. ay itibariyle yag depolamaya baslar ve 3. ay sonundan itibaren sizin yediklerinizi kullanmaya baslar.
3. aya kadar kullanacagi enerji suana kadar vucudunuzda depolanmis yag ve vitaminlerdir zaten.
simdiden kilo almaya baslarsaniz 6. ay sonrasi kilonun onunu alamazsiniz,yiyebildiginizi yiyin yiyemedikleriniz icinde vicdan azabi cekmeyin
canım benimde bulantışarım 6. ay basladı 3.5 aya kadar sürdü ve az beslendim . bu dönem gecici ve bebeğin senin vucudundakilerle beslenebilir yani korkma. birde folik asit bulntıyı arttırıyo diye söylenti var ancak almasaan da fetal gelişim acısından olumsuz etkilenir