Bebek Beslenmesi bebegim aç mı, yoksa gazlı mı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

bazalmetabolizma

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2014
14
0
1
İstanbul
Arkadaslar meraba, bebegim 4 aylik ve kakasini 2-3 gunde bir yapiyor, sureklide gazi var. Emerken bana vurmaya aglamaya basliyor surekli. Ama aglamadan emdigi zamanlarda oluyor. Acaba diyorum sut mu az geliyor kiziyor, yoksa gazli bebekde emerken gaz cikaramadigindan kakasini yapamadigindan huzursuz olup aglarmi. Bu arada kilo alimi ilk 3 ay ayda 1 kilo civari alirdi bu ay 400 gr almis. Zaten aglamaktan emememisti.

canım sen en iyisi bi doktora götür burda biz ne desek olmaz
doktor daha çok yardımcı olur

Sütünü sagıp kaç cc çıktıgına baktınmı hiç? Eger doymuyosa yada süt az geliyosa sinirlenip aglar. Kakasını 2 3 günde bi yapması normal cıvıksa sorun yok ama eger katıysa kabız deniliyo.Gaz için doktorun bi ilaç önermedimi? Biraz rahatlamasını istiyosan rezene çayı içirebilirsin hem karnını yumuşatır hem gaz çıkarmasına yardimcı olur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gaz icin neo baby kullaniyorum. Cok az emip birakiyor sonra gogsumu sıkıyorum sut geliyor. Anlamadim ki heralde eskisi kadar cok gelmiyor ona kiziyor. Incir dereotu yine basliyim en iyisi.

Arkadaslar meraba, bebegim 4 aylik ve kakasini 2-3 gunde bir yapiyor, sureklide gazi var. Emerken bana vurmaya aglamaya basliyor surekli. Ama aglamadan emdigi zamanlarda oluyor. Acaba diyorum sut mu az geliyor kiziyor, yoksa gazli bebekde emerken gaz cikaramadigindan kakasini yapamadigindan huzursuz olup aglarmi. Bu arada kilo alimi ilk 3 ay ayda 1 kilo civari alirdi bu ay 400 gr almis. Zaten aglamaktan emememisti.

canım dr götür mutlaka bana aç gibi geldi kilo alımı da azalmış sen sıkınca süt gelmesine bakma devamlılığı önemli....benimde kesilmeye geldi geri bol sıvı süt içtim önemli olan sıvı alımı ve ısrarla emzirmek....çok şükür şimdi sızlıyo bile...mutlaka sık sık emzir...

Artık 4 aylık olmuş eskisinden daha hızlı emip bitiriyorlar memeyi benim kızım da 4 ay 1 haftalık eskiden 15 dk emerdi şimdi hızlıca 6-7 dkda emiyo sonra bırakıyor gazını çıkarıp diğerine geçince de aynı şekilde yapıyo. Hızlı emip bitiriyo da olabilir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Artik sıkıncada sut gelmez oldu. Damla damla geliyor. Ya 3 gunde sut mu kesilir. Cocuk emdikten sonra 1 saat falan gogsu sıkınca sut damla damla gelir mi . Gerci bence hicbir zaman damla damla gelmez. Kesilme akameti degildir umarim.

Back
X