Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gece uykusundan bahsetmiyorum gündüzleri de böyle hep topuğunu sıkıp uyandırıyorum her beslenmede çok yıpratıcı47 günlük bebekte şeker düşüklüğünden uyanmama artık olmaz. Yani acıkırsa ağlar, uyanır. Gece kendisi uyanana kadar uyandırmanıza gerek yok. Sadece beslenme esnasında doyduğundan emin olun.
Gece uykusundan bahsetmiyorum gündüzleri de böyle hep topuğunu sıkıp uyandırıyorum her beslenmede çok yıpratıcı![]()
Asla beslenmesini azaltma asla, bak çocuğun sağlığı ile oynarsın.
Benim kızım doğdu, (doğumlarım zor olur benim) Beni uzun bi süre kaldırmadılar. Neyse biz mama vs hazırdık hemşire hazırladı geldi beslemeye bir biberon kapışı vardı unutamam o sahneyi. Annem bak bu varya sana yemek sorunu hiç yaşatmayacak dedi, hemşire de bazı bebekler böyle oluyor dedi.
İnan hep fazla mama içti doymuyordu ben hiç azaltmadım. Ek gıda vs sorunu asla yaşamadım herşeyi yerdi.
O pamuk toplu kızım ince uzun bir kız oldu.
Asla kesme, 0-3 yaş arası bir insanın en hızlı gelişimi bunun içinde beyin gelişimi ne kadar önemli biliyorsun.
Asla kesme besle bebeğini.
Zaten 4. Aydan sonra yavaş beslenme süresi arasını açacak.
847 günlük bebekte şeker düşüklüğünden uyanmama artık olmaz. Yani acıkırsa ağlar, uyanır. Gece kendisi uyanana kadar uyandırmanıza gerek yok. Sadece beslenme esnasında doyduğundan emin olun.
Asla beslenmesini azaltma asla, bak çocuğun sağlığı ile oynarsın.
Benim kızım doğdu, (doğumlarım zor olur benim) Beni uzun bi süre kaldırmadılar. Neyse biz mama vs hazırdık hemşire hazırladı geldi beslemeye bir biberon kapışı vardı unutamam o sahneyi. Annem bak bu varya sana yemek sorunu hiç yaşatmayacak dedi, hemşire de bazı bebekler böyle oluyor dedi.
İnan hep fazla mama içti doymuyordu ben hiç azaltmadım. Ek gıda vs sorunu asla yaşamadım herşeyi yerdi.
O pamuk toplu kızım ince uzun bir kız oldu.
Asla kesme, 0-3 yaş arası bir insanın en hızlı gelişimi bunun içinde beyin gelişimi ne kadar önemli biliyorsun.
Asla kesme besle bebeğini.
Zaten 4. Aydan sonra yavaş beslenme süresi arasını açacak.
Yok ben karışmasam yatıyor 7 8 saat uykuları böyle değildi zaten mama miktarını düşürünce Böyle oldu
8
Anne sütünün aldırdığı kiloyla mamanınki bir değil maalesef sağlık açısından47 günlük çocuğum kilosundan ne olur, benim çocuklarım 15 aya kadar tosun gibi olurlar. Sürekli emziririm öyle düşün asla kısmam. Bak öyle kilolu olurlar ki michellin gibi. Ama sonra zayıflarlar. Çünkü emekleme yürüme iştah gitmesi hastalık hep zayıflıyorlar. Çocuk uyanmıyorsa açtır demek olabilir. Ama çişi nasıl? Başka hastalık da olabilir doktor ne diyor?
Ay yazık resmen aç kuzum nasıl azaltırsınız ki? Verin lütfen. Daha küçücük bebek. Büyüyecek kilo alacak. Ay çok üzüldüm bu konuya ben kıyamam yavrumaaaAnne sütünün aldırdığı kiloyla mamanınki bir değil maalesef sağlık açısındançişli bezi azaldı mamayı azalttığımdan beri
1.5 aylık bebeğın mama mıktarını ayarlamak dusurmek gıbı fıkır nerden cıktı neden bebegın doktoruna gıdıp konusmuyorsunuz durumu? kendı kafanıza gore yarıya dusurmussunuz. cocukta sıkıntı varsa da burdan kım bılebılır bence acılen dr a gıdın dr u soyler napmanız gerektıgını. ayrıca bebek doysa bırakır. ve evet hızlı ıcmemesı ıcın bıberonu az akıtanlardan olmalı.47 günlüğüz doğdundan beri sadece mama ile besleniyor biberonla . Neredeyse 120-150 içiyor öğün başı çok çabuk acıkıyor aranıyor baktım kilo alımı öok fazla dedim 60a düşüreyim belki biberondan hızlı içip doyduğunu anlamıyor bu sefer de çocuk uyku haline geçiyor gözleri baygın . Topuğunu sıkıyorum altını açıyorum tepki vermiyor sertçe sıkınca uyanıyor sadece kan şekeri mi düşüyor lütfen cevap verin . Eğer istediği kadar da verirsem ilerde kilo sorunu sağlık sorunu yaşar mı diyorum bitmiş haldeyim
Midesi bağırsakları neden yorulacak?Midesi bağırsakları yorulmaz mı peki![]()
Çocuğa acılı şalgamla karışık lahmacun suyu içirmiyorsan neden midesi bağırsakları yorulsun organların görevi bu zatenMidesi bağırsakları yorulmaz mı peki![]()
Mama sindirmesi zor ya fazla fazla içiyor çok küçük olmasına rağmen onu diyorumÇocuğa acılı şalgamla karışık lahmacun suyu içirmiyorsan neden midesi bağırsakları yorulsun organların görevi bu zaten
Allah aşkına doğru düzgün doyur şu çocuğuMama sindirmesi zor ya fazla fazla içiyor çok küçük olmasına rağmen onu diyorum