Değerli arkadaşlar değerli yöneticiler anneler babalar herkesin başından çeşitli sorunlar geçmiş geçiyorda bende benim başımdan geçeni ufacık yazmak istiyorum hem önceden kimse yaşamışmı bence yaşamamıştır 4aydır okumadığım sormadığım yer kalmadı herneyse 31 mayıs 2012 tarihinde normal doğumla bir ekek çocuğu dünyaya getirdim herşey normal 9ay 10 gün suni sancı ıle normal doğum yaptım ancak bebğim doğduğunda kalbi atmadı ve ağlamadı işte olay burdan başladı 15 dakaıka kalp masajı ıle bebeğim ALLAH ın izniyle geri döndü şuan yaklaşık 4.5ay oldu bebeğimdeağlama hala yok göz takibi yok duyma yok görme yok (duyma ve görme (bera)testinden geçtik)noroloji doktorunun takibindeyiz ama ne yapacağımız bilmiyoruz doktorlor da bişey soyleyemiyorlar kılıtlendik kaldık olakı birisi böyle bişey yaşadıysa yada yeni dogan bir kardeşimizde böyle bişey olduysa bana ulaşabilirler
sinan053@hotmail.com
5365003953
Değerli arkadaşlar değerli yöneticiler anneler babalar herkesin başından çeşitli sorunlar geçmiş geçiyorda bende benim başımdan geçeni ufacık yazmak istiyorum hem önceden kimse yaşamışmı bence yaşamamıştır 4aydır okumadığım sormadığım yer kalmadı herneyse 31 mayıs 2012 tarihinde normal doğumla bir ekek çocuğu dünyaya getirdim herşey normal 9ay 10 gün suni sancı ıle normal doğum yaptım ancak bebğim doğduğunda kalbi atmadı ve ağlamadı işte olay burdan başladı 15 dakaıka kalp masajı ıle bebeğim ALLAH ın izniyle geri döndü şuan yaklaşık 4.5ay oldu bebeğimdeağlama hala yok göz takibi yok duyma yok görme yok (duyma ve görme (bera)testinden geçtik)noroloji doktorunun takibindeyiz ama ne yapacağımız bilmiyoruz doktorlor da bişey soyleyemiyorlar kılıtlendik kaldık olakı birisi böyle bişey yaşadıysa yada yeni dogan bir kardeşimizde böyle bişey olduysa bana ulaşabilirler
sinan053@hotmail.com
5365003953
duymadığından görmediğinden emin misin ...benimde 4.5 aylık bir kızım var akranları gibi değil çok az güler çok az agular hatta bunları 1 defa yaptırmak için saatlerce uğraştığım olur vede kolay kolay ben de dahil kimsenin yüzüne bakmaz benim kızımdan 2 ay küçükler var benim kızdan daha tepkili bende tedirgin olmuştum sonra kayınvalidem babasınında öyle old. söledi hatta bakar kör herhalde falan demişlermiş
ağlamamasına gelince ben hamile iken karşı komşum oğlunun okula başlayıncaya kadar hiç ağlamadı yeni yeni oğlunun ağladığını duyduğunu sölemişti çok şaşırmıştım
belki senin bebeğinde ender olan bebeklerdendin evham yapıyorsundur belki
herşeyi kötüye yorma ki bende öle yapmıştın kayınvaliden anlattıkça rahatlamıştım
cnm merhaba bizim bebeğimiz oksijensiz kaldığı için biyerlere hasar verecek ama henüz belli değil bugun 5 ay bitti ama hala duyma yok görme yokcanım öncelikle çok geçmiş olsun yawruna...bir anne olarak ne diyeceğimi bilemedim...böyle bir durum yaşamış yakın çevremden birisi yok,fakat görevli olduğum okulda öğrencilerimin arasında doğumda ağlamamış (zor doğum sonucu kanala sıkışıp oksijensiz kalmış)bir kız çocuğu var...onda göz takibi,işitme vs..var..ama doğumdan sonrada varmıydı yokmuydu sonradan tedavimi edildi bilmiyorum.fakat şu an 11 yaşında benim müzik sınıfımda..konuşma sıkıntısı var hafiften,zekasıda kendini idare edebilecek durumda...bedensel olarakta bakıldığında anlaşılabilecek kadar (ama kendini rahatça gezdiriyor)...fakat ailesinin söylediğine göre ağır ilaç tedavilerinden sonra bedeni rahatsızlandı öncesinde yok gibiydi,bebek olduğu için çok anlaşılmıyordu diyorlar..arkadaşlarıyla özellikle kendinden küçüklerle iletişimi gayet iyi...ailesi çok ilgili,doğduğundan beri yurt dışı dahil nerde ne duyduysak götürdük demişlerdi...bildiklerim bunlar ama tabii her iki durum aynımı yoksa sizin durum farklımı onu tam bilmiyorum.birden çok hekimden bilgi almanızda fayda var..çok küçük zaten daha,tedavi için erken davranmak işinizi kolaylaştırır.doğumda doktorun yada hastanenin bir hatası olup olmadığınıda araştırın ve varsa işin peşini bırakmayın lütfen...
allah yardımcınız olsun,dularım ve tüm kalbim sizinle..
duymadığından görmediğinden emin misin ...benimde 4.5 aylık bir kızım var akranları gibi değil çok az güler çok az agular hatta bunları 1 defa yaptırmak için saatlerce uğraştığım olur vede kolay kolay ben de dahil kimsenin yüzüne bakmaz benim kızımdan 2 ay küçükler var benim kızdan daha tepkili bende tedirgin olmuştum sonra kayınvalidem babasınında öyle old. söledi hatta bakar kör herhalde falan demişlermiş
ağlamamasına gelince ben hamile iken karşı komşum oğlunun okula başlayıncaya kadar hiç ağlamadı yeni yeni oğlunun ağladığını duyduğunu sölemişti çok şaşırmıştım
belki senin bebeğinde ender olan bebeklerdendin evham yapıyorsundur belki
herşeyi kötüye yorma ki bende öle yapmıştın kayınvaliden anlattıkça rahatlamıştım
çok geçmiş olsun canım,bera testinden geçti derken yani görme ve işitme duyularında sorun yok diyorsun anladığım kadarıyla,beynin belli süre oksijensiz kalmasından mı kaynaklanıyormuş peki sizinle kontak kuramaması,yai fizyolojik olarak sorun yok ama algılamada mı srun sadece?herhangi bir tedavi uygulanıyor mu peki?üniv. hastanelerindeki doktorlar ne diyorlar?
canım sakın yanlış anlama ama yazdığın bu durumda normal gelmedi bana..bence içinin rahat etmesi için hemen bir doktora götür bebeğini.yazdıkların otizm belirtisine benziyor..inşallah dediğin gibi kalıtımsal bir durumdur.sakın yanlış anlama beni.yakınımın çocuğu otizm o yüzden bilgin olsun istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?