bebeğim ağrı kesiciden etkilenir mi

mihrinisam

sen geldin bahar geldi
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2015
56
29
38
34
kızlar ne olur en doğru cevabı verin..önceki gün üst üste agrı kesici aynı zaman da metpamid bulantı hapı kullandım 13 haftalık hamileyim bebeğimin tepkielrini ölçebiliyordum ama şimdi hiçbirşey hissetmiyorum yada korktuğum için ayrt edemiyorum sizce yuttuğum haplar bebeğime zarar verir mi doktoruma iki gün sonra gidicem gtmeye korkuyorum ne yapmalıyım

parol minoset falan atsaydın ama bir tane senin üst üste kullanman tehlikeli bence hemen dr gitmelisin

parol ve metpamid kullandım ağrı geçmeynce dayanamadm dolarex almısım

Benim doktorum da parol vermişti.. Medpamit vermişti ben bulantı hapını hiç kullanmadım prospektüsünü okuyunca... Ama ağrı kesiciyi migrenim tutunca iki sefer almıştım gebelik boyunca.. İçmemeye gayret etseydin keşke.. En azından başka ilaç içmeseydin... Doktoruna danış istersen Allah ın izniyle bir sıkıntı olmaz bundan sonra dikkat edersin

DOKTORDAN GELİYORUM :) HERŞEY YOLUNDA BİZİM YARAMAZ BAYA DA HAREKETLİYMİŞ KALP ATISINI DA DUYDUK ÇOK ŞÜKÜR Kİ KIZLAR BİLGNZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERM İÇİMDEKİ DÜNYA SIRTIMDAN KOCA Bİ DÜNYAYI KALDRMAYA YETTİ

Cnm hap icmemeye dikkat et, etkilenir tabiki bebis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…