Bebek Beslenmesi Bebeğim akşamları çok ağlıyor ve uykuya dalamıyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Ozuji

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2017
164
34
48
merhaba kızım 2 buçuk aylık son bir haftadır bebeği belli saatlerde ağlamaya başlıyor ve kucakta zor sakinleşiyor.yerine koyunca tekrar ağlıyor uykuya dalamıyor bir türlü. Bü yuzdende ağlıyor gazı falanda yok
Ne yapmam lazım bilemedim

Belli saatlerde ağlamak kolik diye düşündürüyor ama kolik bu kadar geç ortaya çıkabilir mi bilemiyorum. Kakası nasil, kusuyor mu, ağzında bir şey geveler gibi boş yutkunur gibi hareketler yapıyor mu, cok hickiriyor mu, makat çevresinde kızarıklık var mı?

Kakası normal kusması normal gibi 2.a yının başında 3 kere fışkırarak kusmştu bir daha olmadı. Şimdi yemeklerden sonra kusmaları oluyor normal çıkarıyor ama. Hıçkırığı var evet . Gevelemede var gibi arada. Makatta birşey yok

Besin alerjileri hiçbir belirti vermeden uyku problemleri şeklinde de gorulebiliyor saydığım belirtilerin bir çoğu bir arada da bulunabiliyor. Ben acikcasi günde 16 saat uyku ihtiyacı olan bir canlının bir ağrısı olmadan uykuya direnebilecegini asla düşünmüyorum. Sadece bizler risk altında olduğumuz hastalıkları tanımadığımız için belirtileri okuyamıyoruz ya da doktorun ihmaline, bilgisizligine, ilgisizligine kurban gidiyoruz. Bebeğiniz tek bir belirtiyi bile hafif derecede de yasasa peşini birakmayin derim. Alerji çok sik rastlanan, aynı zamanda çok sık göz ardı edilen bir hastalık. Özellikle ailede alerjik nezle gibi en basit türde bile bir alerji varsa bebeginizi bir alerji uzmanına goturun.

Benim bebeğim alerjik, tanisi, tedavisi, diyeti, denemeleri, insanlara dert anlatması her biri ayrı zor ama bebegimle simdiye kadar cektiklerimi, hala çekmekte olduklarimi sebebini bilmeden cekseydim bebeğime bu kadar şefkatli yaklasamazdim, bu kadar sabırlı olamazdim. Çünkü insanlar sanki bebek anneye zulmetmek için uyumuyormus gibi arsiz, yaramaz, huysuz gibi yakıştırmalar yaparak el kadar bebeği anneye düşman ilan edip annenin de ruh savligini bozuyorlar. Bu konu da öyle bir yara ki bende, dustu yine cenem, yazıyorum da yazıyorum, durdurabilene askolsun

Çok tatlısınz:) teşekkür ederim Dikkate alacağım yazdıklarınızı. İnşallah bir sıkıntı olmadan atlatırız . Önereceğiniz sakinleştirici bitkisel yağlar var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…