- Emoji Skoru
- 478
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi casedebambini
Bebeğim 4.5 aylık sadece anne sütü alıyor. 2. Ayda çok artan ve geçmeyen gaz problemimiz var. Hala kaka yaparken zorlanarak çok ıkınarak yapıyor. Gaz sancılarından kendini uyandırıyor. 15 gün önce kakasında nokta şeklinde kan vardı ve kakası jel gibiydi mukusluydu acildeki doktor makat çatlağı olabileceğini devam ederse gelmemizi söyledi. Sonraki kakasında 1 kere daha nokta şeklinde oldu ve bir daha olmadı. 4. Ay kontrolünde poliklinikteki doktor da devam etmediyse alerji olmadığını makat çatlağı olabileceğini söyledi. Çünkü çok ıkınıyordu. Ben o sıra süt ürünleri yememeye dikkat ettim ama kan devam etmeyince açtım.
Bugün yine kakasında kan gördüm. Ama pul biber gibi birçok noktada yine acildeki doktora sordum. Bu arada ben hastayım yılbaşından beridir ishal kusma arada düzelir gibi oluyorum sonra tekrar ediyor. Ben enfekte olduğum için bebeğe de geçtiğini şu an bir alerji testi yapılamayacağını söyledi. Enfeksiyon kaynaklı olabileceğini alerji olmayacağını süt diyetine gerek olmadığını söyledi.
4. Ayda demir ilacına da başladık birkaç yerde böyle bir etkisinin olduğu yazıyor. Doktor 1 hafta ilacı kesmemi söyledi. Böyle başına gelen var mı bebeğim alerjik mi?
Bugün yine kakasında kan gördüm. Ama pul biber gibi birçok noktada yine acildeki doktora sordum. Bu arada ben hastayım yılbaşından beridir ishal kusma arada düzelir gibi oluyorum sonra tekrar ediyor. Ben enfekte olduğum için bebeğe de geçtiğini şu an bir alerji testi yapılamayacağını söyledi. Enfeksiyon kaynaklı olabileceğini alerji olmayacağını süt diyetine gerek olmadığını söyledi.
4. Ayda demir ilacına da başladık birkaç yerde böyle bir etkisinin olduğu yazıyor. Doktor 1 hafta ilacı kesmemi söyledi. Böyle başına gelen var mı bebeğim alerjik mi?