• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim alerjik mi?

casedebambini

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
478
Puanlar
23
Bebeğim 4.5 aylık sadece anne sütü alıyor. 2. Ayda çok artan ve geçmeyen gaz problemimiz var. Hala kaka yaparken zorlanarak çok ıkınarak yapıyor. Gaz sancılarından kendini uyandırıyor. 15 gün önce kakasında nokta şeklinde kan vardı ve kakası jel gibiydi mukusluydu acildeki doktor makat çatlağı olabileceğini devam ederse gelmemizi söyledi. Sonraki kakasında 1 kere daha nokta şeklinde oldu ve bir daha olmadı. 4. Ay kontrolünde poliklinikteki doktor da devam etmediyse alerji olmadığını makat çatlağı olabileceğini söyledi. Çünkü çok ıkınıyordu. Ben o sıra süt ürünleri yememeye dikkat ettim ama kan devam etmeyince açtım.

Bugün yine kakasında kan gördüm. Ama pul biber gibi birçok noktada yine acildeki doktora sordum. Bu arada ben hastayım yılbaşından beridir ishal kusma arada düzelir gibi oluyorum sonra tekrar ediyor. Ben enfekte olduğum için bebeğe de geçtiğini şu an bir alerji testi yapılamayacağını söyledi. Enfeksiyon kaynaklı olabileceğini alerji olmayacağını süt diyetine gerek olmadığını söyledi.

4. Ayda demir ilacına da başladık birkaç yerde böyle bir etkisinin olduğu yazıyor. Doktor 1 hafta ilacı kesmemi söyledi. Böyle başına gelen var mı bebeğim alerjik mi?

Başka bir doktora daha gösterdik kakasının fotoğrafını alerjik bebek olduğunu test yapılması gerektiğini söyledi. Demir ilacını kestim kakada kan yok bugün. Konu yukarı çıksın diye yazıyorum yardım edebilecek var mı?

Başka bir doktora daha gösterdik kakasının fotoğrafını alerjik bebek olduğunu test yapılması gerektiğini söyledi. Demir ilacını kestim kakada kan yok bugün. Konu yukarı çıksın diye yazıyorum yardım edebilecek var mı
Benim oglumda da bağırsak tepkili alerji var bu dediklerinize ek huzursuzluk, egzama veya kulak arkasi kuruluğu, asiri gaz, gürültülü kaka, karin guruldamasi ve uzun suren hickirik gibi bunlardan iki veya daha fazlasi var aleeji olma ihtimali yuksektir benim oglum sutten cok tavuk yedigim de kan artardi.

Back
X