Bebeğim artık benimle değil :((

evoevo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2009
1.647
1
116
45
Eskişehir
herşey bir rüyaymış canlarım.çok kısa bir rüya ama çok güzel.
malesef 10.gün kanda 178 olan değerim bugün 2.70 :(
sanırım uzun süre giremem.hepiniz çok saolun dualarınız için :((

evo.. seni çok ama çok iyi anlıyorum.. ben de senin gibi kimyasal gebelik yaşadım bebeğimin geldiğini öğrendikten 2 gün sonra da beni bırakıyor olduğunu öğrendim.. zor çok zor bir durum ama zaman en iyi ilaç gerçekten. Rabbim bu acımızı unutturacak acılar yaşatmasın tek dileğim bu. inşallah bir dahaki sefere biz de devamını getirebileceğimiz sağlıklı gebelikler yaşarız..

nasıl yaww :(:(:( canım arkadaşım çok üzüldüm yaa nediyecem bilmiyorum ama demekki hayırlsı buymuş lütfen kendine çok iyi bak:(:( Rabbim yar ve yardımcın olsun

canım çok üzgünüm, ne desem boş biliyorum.
Allah yardımcın olsun ve sabırlar versin canım. Dualarım seninle:((

kanama felan olmadan 200 ye yaklaşmış bir değerin bu kadar kısa zamanda sıfırlanması saçma. ya ilk sonucunuz da sorun var ya da son sonucunuzda.

Son düzenleme:
hayırlısı böyleymiş demekki Allah hepimizn yardımcısı oldun

canim ya cok uzuldum umarim bu sonuc yanlistir egerki dogruysa transferden sonra 4 gun sonrakivcatlatma ignesi nedeniyle cikmis olabilir ilk sonuc:(
ama evocum reglede olmadigina gore bu ikinci sonuc yanlis olmasin sakin?

Son düzenleme:
evocum ilk test ile ikinci test arasinda kac gun var? yaa regle olmamisken bu ikinci deger garip baska yerde daha mi yaptirsan?

offfffff nasıl yaa hayy allahım inan o kadar üzüldüm ki.inşşşş umarım bi yanlışlık olmuştur bebeğin hala seninledir.eğer öle değilsede lütfen kendini çok yıpratma beni biliyorsun bende endoluyum ve tüp bebekden negatif sonuç aldım sonra kendiliğimden hamile kaldım.senin için dua edicem çok ama çok üzüldüm.

İnşallah tahlilde bir yanlışlık vardır..Eğer yoksa da hiç canını sıkma canım arkadaşım.Ha bugüüün ha yarııınn.Enindee dee sonunda daaaa anne O-L-A-C-A-K-S-I-N..Sadece sabır dile.sık dişini arkadaşım.

ben daha ilk sonuca yeni alışıyoken bugün negatif olmasına hala inanamıyorum.
ama olabiliyomuş işte kızlar.
kendi doktorumu aradım ve o da şanssız olduğumuzu söyledi.böyle şeyler olabiliyormuş :(
sağlık ocağında alınan kanım devlet hastanesinde tahlil edilmiş.yani elimdeki kağıtta devlet hastanesinin logosu bile var.sonuç da bir yanlışlık yok malesef.
buna da alışacağız ne diyeyim.belki de çok erken sevindim bilemiyorumki :(

kendi doktorumu aradım ve o da şanssız olduğumuzu söyledi.böyle şeyler olabiliyormuş :(
sağlık ocağında alınan kanım devlet hastanesinde tahlil edilmiş.yani elimdeki kağıtta devlet hastanesinin logosu bile var.sonuç da bir yanlışlık yok malesef.

çok üzüldüm canımya Allah hayırlısını nasip etsin pekte bişi yazamıcsm çok kötü oldum

canım çok üzgünüm 1 ekimde sonucu aldıktan 2 gün sonra testi tekrar etmişmiydin kaç çıkmıştı?

canım şok oldum yaaa... Keşke böyle şeyler yaşanmasa..... Ama gerçekten çok üzüldüm yine de sen bir test daha yaptırsan diyeceğim ama..... Bu kadar yüksek bir değerle başlayıp kimyasal gebelik duymamıştım.... İnşallah en kısa zamanda toparlanırsın.... Ben de yeni yeni kendime geliyorum ama seninki daha zor Allah yardımcın olsun....

canım benimmm :((((( inan çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun Rabbim sabır dayanma gücü versin inşl :((
ama lütfen bunalım yapma kendine unutmaki herşeyden önemli sensin .
kendine ve sağlığına dikkat et . soyutlama sakın kendini hiç bir şeyden o zaman daha kötü olursun :(((
içini buırada dök canım rahatlarsın .
ne diyim bilmiyorum ama inan bana çok üzüldüm :(
canım şok oldum yaaa... Keşke böyle şeyler yaşanmasa..... Ama gerçekten çok üzüldüm yine de sen bir test daha yaptırsan diyeceğim ama..... Bu kadar yüksek bir değerle başlayıp kimyasal gebelik duymamıştım.... İnşallah en kısa zamanda toparlanırsın.... Ben de yeni yeni kendime geliyorum ama seninki daha zor Allah yardımcın olsun....

Betyx haklı bence başka bir yerde daha yaptırsan testi son kez canım :(

CAnım çok uzuldummm 1 ay kendini toparlave tekrar başla benimde ilki kimyasaldi kayın valdeme gorumceme aileme herkese söylemiştim ama sonucu solerken çok zorlsndim durmak yok yola devam....

Back
X