Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herşey bir rüyaymış canlarım.çok kısa bir rüya ama çok güzel.
malesef 10.gün kanda 178 olan değerim bugün 2.70
sanırım uzun süre giremem.hepiniz çok saolun dualarınız için(
ben daha ilk sonuca yeni alışıyoken bugün negatif olmasına hala inanamıyorum.
ama olabiliyomuş işte kızlar.
kendi doktorumu aradım ve o da şanssız olduğumuzu söyledi.böyle şeyler olabiliyormuş
sağlık ocağında alınan kanım devlet hastanesinde tahlil edilmiş.yani elimdeki kağıtta devlet hastanesinin logosu bile var.sonuç da bir yanlışlık yok malesef.
buna da alışacağız ne diyeyim.belki de çok erken sevindim bilemiyorumki![]()
canım şok oldum yaaa... Keşke böyle şeyler yaşanmasa..... Ama gerçekten çok üzüldüm yine de sen bir test daha yaptırsan diyeceğim ama..... Bu kadar yüksek bir değerle başlayıp kimyasal gebelik duymamıştım.... İnşallah en kısa zamanda toparlanırsın.... Ben de yeni yeni kendime geliyorum ama seninki daha zor Allah yardımcın olsun....
CAnım çok uzuldummm 1 ay kendini toparlave tekrar başla benimde ilki kimyasaldi kayın valdeme gorumceme aileme herkese söylemiştim ama sonucu solerken çok zorlsndim durmak yok yola devam....ben daha ilk sonuca yeni alışıyoken bugün negatif olmasına hala inanamıyorum.
ama olabiliyomuş işte kızlar.
kendi doktorumu aradım ve o da şanssız olduğumuzu söyledi.böyle şeyler olabiliyormuş
sağlık ocağında alınan kanım devlet hastanesinde tahlil edilmiş.yani elimdeki kağıtta devlet hastanesinin logosu bile var.sonuç da bir yanlışlık yok malesef.
buna da alışacağız ne diyeyim.belki de çok erken sevindim bilemiyorumki![]()