Bebegim Artık Hiç Birşey Yemiyor Ne Yapmam Lazım..

33 ay emzirmeyi marifet gibi anlatmaniza hayret ettim doğrusu. Annesine bağımlı bebek yetistirerek tatmin olan annelerdensiniz belli ki. Bunun uzun vadede cokca zarari var. Siz yaptiniz diye doğru değil. Lütfen biraz pedagog okuyun, okumaya useniyorsaniz izleyin dinleyin. 33 ay çocuk emzirilmez
Ben 6 yaşında emziren gördüm bir avmnin emzirme odasında,erkek çocuktu,getirdi kucağına yatırdı emzirdi kadın. Biri sordu kaç yaşında diye 6 dedi,okula başlayana kadar emziricem dedi. Şok olmuştum. Bu sebeple 33 aya şaşırmadım ben

bana kizacak olanlar olabilir ama bence artik sutten kesme vaktiniz gelmis. 14 aylik bir bebek butun gun birsey yemeden anne sutu bekliyor. ve sütüm fazla yok diyorsunuz. doydugundan emin degilsiniz.
bence artik sutten kesin.

Istah açan seyleri deneseniz pekmez mesela evden cikmadan 1 tatli kaşığı verin çıkın bi sure sonra isteyecektir. Küçük daha sütten kesmelj mi bilemedim :(

Çocuklarda zaman zaman oluyor böyle şeyler benim oğlumada arada oluyor bahçeye cama parka götürerek yediriyorum boyle zamanlarda sonra tekrar düzene giriyor

Bide izne ayrilin sizin bakıcı mevzusu cocugu etkilemis olabilir :( cocuklar anlıyorlar... bi önerim daha var yemegi alin dışarı çıkın dışarıda yedirin arkasindan koşun gerekirse. Bizimki de taneli seyler yemiyor gecen komşu ahududu getirdi ogluma verdi ben yemez verme hic dediysem de al sen yersin deyip verdi bahceden toplamis neyse deneyeyim dedim inanamadim evde tukuren agzinxan ağzından atan cocuk disarda baya 3 4 tane yedi

Back
X