Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sadece 2 hafta beraberdik herşey okadar güzeldiki çektiğim acılara rağmen seni hisetmek güzeldi daha göremesemde kalp atısını kıpırdamalarını kısacık zamanda verdiğin mutluluk çok güzeldi :çok üzgünüm:
canım ilk tüp denememde tuttu ve 2 hafta çok güzel gelişti bu salı keseyi görmeye gidecektik ama benim 1 hafta boyunca kanamam oldu yinede bebek gelişiyordu ama sonra ağrıda başlayınca dr düşüğün başladığını söylediiii
inan çok üzüldüm canım benimde 2. tüp bebek denemem ilk test sonucum 127,56 ikincisi 256, 93 dü dün yaptırdığım test ise 407,5 çıktı moralim bozuldu yarın test var yine ama bu durum normalmi bilmiyorum tam ikiye katlamsı gerekmiyormuydu
canım benimde öyleydi ama ben öğrendikten 2 gün sonra kanama başladı baya çok transferin 21. günü kaybettim hiç bişey değilde doktorumu arayıp söyledim dediği laf bundan hayır bekleme zaten yeterince zor bide bu laf ölüm gibi geldiiii zaten hiç ilgili biyer değildi herşey parayı alana kadarmış bunu gördüm devlet süründürüyo filan ama devletten birdaha asla şaşmam böyle bi tecrubedeb sonra
canım benim..hakkında hayırlısı olsun yılma ama bu mübarek günlerde edilen dualar kabul olur inşş canım..hayırlısıyla sağlıkla hamiş kalman ve meleğine kavuşman dileklerimle..iyi bayramlar öpüyorum canım..