Bebeğim artık yok

sevim_li

oğlum+kocam=benn
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2008
1.978
8
116
39
İstanbul
sadece 2 hafta beraberdik herşey okadar güzeldiki çektiğim acılara rağmen seni hisetmek güzeldi daha göremesemde kalp atısını kıpırdamalarını kısacık zamanda verdiğin mutluluk çok güzeldi :çok üzgünüm:

canım çok üzüldüm ama anlamadım nasıl sadece 2 hafta beraberdiniz nasıl bebeğinin olmadığını anladın

canım ilk tüp denememde tuttu ve 2 hafta çok güzel gelişti bu salı keseyi görmeye gidecektik ama benim 1 hafta boyunca kanamam oldu yinede bebek gelişiyordu ama sonra ağrıda başlayınca dr düşüğün başladığını söylediiii

inan çok üzüldüm canım benimde 2. tüp bebek denemem ilk test sonucum 127,56 ikincisi 256, 93 dü dün yaptırdığım test ise 407,5 çıktı moralim bozuldu yarın test var yine ama bu durum normalmi bilmiyorum tam ikiye katlamsı gerekmiyormuydu

canım benimde öyleydi ama ben öğrendikten 2 gün sonra kanama başladı baya çok transferin 21. günü kaybettim hiç bişey değilde doktorumu arayıp söyledim dediği laf bundan hayır bekleme zaten yeterince zor bide bu laf ölüm gibi geldiiii zaten hiç ilgili biyer değildi herşey parayı alana kadarmış bunu gördüm devlet süründürüyo filan ama devletten birdaha asla şaşmam böyle bi tecrubedeb sonra

canım rabbim sabır versin sana ve inşaalah birlikte hamile kalırız ve burda paylaşırız...........

canım çok üzüldüm. inşallah tez zamanda bir daha kavuşursun meleğine ve alırsın kucağına canım.

Allah sabır versin canım...
İnşallah en kısa zamanda tekrardan meleğine kavuşup kucağına alman nasip olur...

canım üzüldüm senin adına
allahım sana sabır versin güç versin kuvvet versin çok geçmiş olsun canım

canım çok geçmiş olsunnn..bundada vardır bir hayır elbettt,,belki bundan sonra kendiliğindende hamile kalabilirsinn...:Saruboceq:

canım benim..hakkında hayırlısı olsun yılma ama bu mübarek günlerde edilen dualar kabul olur inşş canım..hayırlısıyla sağlıkla hamiş kalman ve meleğine kavuşman dileklerimle..iyi bayramlar öpüyorum canım..

inşallah meleğine kavuşmak için bir daha bu kadar uğraşmak zorunda kalmaz , en doğalından yakalarsın o mutluluğu ...
çok geçmiş olsun ......

çok geçmiş olsun.herşeyde bir hayır vardır.böyle düşünüp güçlü olmamız lazım.Allah sabır versin.inşallah en kısa zamanda sağlıkla bebeğine kavuşursun.

Back
X