bebeğim aşagıda ve hareketleri çoook azaldı çok kötüyüm

burcum19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
119
0
46
İstanbul
21 inci haftam bitmek üzere hamileliğimin.dün doktor kontrlüm vardı ve doktor bebeğin aşagıda olduğunu söyledi.rahimde açılma yok ama dikkat et dedi doktor.bugün ise çok hareketli olan ve yukarıda hissettiğim hareketlerini hissedemedim çok korkuyorum arkadaşlar yardım edin..bebeğim bugün neden yukarıda hareket etmiyor ve azaldı çok kötüyüm ben

Sanırım buna biz değil doktorunuz cevap verebilir. Normalde haftalar ilerledikçe hareketleri azalır. Yan yatıp çikolata yiyin ve bebeğinizin hareket etmersini bekleyin eğer gerçekten etmiyorsa bence acile gidin, allah korusun. Ben angel sound diye bir alet almıştım. Ev tipi dopler, bebeğimiz kalp atışlarını hergün evimde dinleyebiliyordum. Bunu bulursanız alın mutlaka. Sanırım gittigidiyor da bulabilirsiniz. Aklınızdaki şüphelereinize yer vermeyecektir. Ama dediğim gibi azaldığını hissediyorsanız doktorunuza gidip konuşun derim. zamanında sağlıklı doğurmanız nasip olsun..

21 inci haftam bitmek üzere hamileliğimin.dün doktor kontrlüm vardı ve doktor bebeğin aşagıda olduğunu söyledi.rahimde açılma yok ama dikkat et dedi doktor.bugün ise çok hareketli olan ve yukarıda hissettiğim hareketlerini hissedemedim çok korkuyorum arkadaşlar yardım edin..bebeğim bugün neden yukarıda hareket etmiyor ve azaldı çok kötüyüm ben

Benim bebeğim de çok hareketliydi.Geçen hafta 2 gün boyunca hareketlerini çok az hissettim ama belirgin hareketleri vardı arada.Eğer hiç hareket hissetmiyorsan hemen doktoruna git.Ama arada sırada hareket hissediyorsan birkaç gün bekle.Arada böyle hareketsizlik olması normal sanırım.Şimdi yine devam içeride parendeler atıyoruz :D

benim bebeğimde 4 gündür tepkisiz 2 gün ta akşam saatleinde iki üç tekmeledi dün hiç tepki vermedi korkuyorum

cnm 7/24 hssedicen die bişey yokki banada doktorum aşağıda hssedersin dedi 2 gün snrasında göbek deliğimin üstünden tepikliodu yani hep aynı yerde durmuolar plasentanın durumuylada alakalı beslenirken bebek ondan çekio herşeyi kendini hareket ettirio sonuçta kafana takma süt iç hssetmek istediğin zamanlarda ardından da azcık sol kasığına doğru yan uzan 5 dk içinde oynar zaten

cnm 7/24 hssedicen die bişey yokki banada doktorum aşağıda hssedersin dedi 2 gün snrasında göbek deliğimin üstünden tepikliodu yani hep aynı yerde durmuolar plasentanın durumuylada alakalı beslenirken bebek ondan çekio herşeyi kendini hareket ettirio sonuçta kafana takma süt iç hssetmek istediğin zamanlarda ardından da azcık sol kasığına doğru yan uzan 5 dk içinde oynar zaten

denicem canım saol

Back
X