Bebegim asiri derecede istahsiz

Eascsbi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2015
335
37
98
34
Iyi gunler arkadaslarim..Allah bagislasin 5 aylik bir kizim var fakat asiri derecede istahsiz dogdugundan beri emme suresi cok kısaydi.son 10 gundur emmeyi tamamen birakti sagarak veriyorum ama goruyorum ki cok az iciyor sutu gunde toplasaniz 500 cc ancak her ogununde 75 cc zorla iciyor 3 4 saat birdaha istemiyor ..bazen çıldıracak gibi oluyorum.bi kac doktora goturdum fakat gelisiminin normal oldugunu soyleyip durdular benimoe ayni durumda olan varmi..:KK61:

Iyi gunler arkadaslarim..Allah bagislasin 5 aylikizim var fakat asiri derecede istahsiz dogdugundan beri emme suresi cok kısaydi.son 10 gundur emmeyi tamamen birakti sagarak veriyorum ama goruyorum ki cok az iciyor sutu gunde toplasaniz 500 cc ancak her ogununde 75 cc zorla iciyor 3 4 saat birdaha istemiyor ..bazen çıldıracak gibi oluyorum.bi kac doktora goturdum fakat gelisiminin normal oldugunu soyleyip durdular benimoe ayni durumda olan varmi..:KK61:
malesef iştahsız bebekle uğraşmak çok zor. Allah yardımcımız olsun.benim kızımda aynı şekildeydi.kilo alımı çok azdı.kızım şuan 22 aylık ve 10 kg.
dr ek olarak devam sütü önerdimi

Onermedi cnm sutumu yeterli verdi simdilik sagip biberonla veriyorum arada emmek istiyor artik umarum tamamen bana doner

Back
X