• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim ayaklarını birbirine sürtüyor?

nergiscicegi6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.628
Puanlar
63
Belki saçma bir soru olacak ama bebeğim 5 ay 20 günlük ve sürekli ayaklarını birbirine sürtüyor, döküntü vs yok. Bebeklerde normal midir bu? Başınıza geldi mi?

Bizim çocuk doktorumuz " çocuğun her hareketinde anlam çıkarmaya çalışmayın sağlığınızdan olursunuz" demişti. Hoşuna gitmiştir yapıyordur sağlıkla büyüsün.
Teşekkür ederim o kadar haklı ki 🙏🏻 uzun süredir yapınca bebeklerin normal bir davranışı mı acaba diye bi sorguladım 😂

Doğal olduğunu düşünüyorum benim oğlum da yapardı 6-7 aylıkken , şu an 21 aylık unuttu yapmıyor , sorun olduğunu düşünmüyorum 🙏🏻💐

Benimkisi de şuan 5 ay 4 günlük yaklaşık 1 aydır yapıyor hiç sorgulamadım valla normaldir diye düşündüm çünkü ayaklarını keşfetmeye başlamıştı ondan diye düşünüyorum

Benimkisi de şuan 5 ay 4 günlük yaklaşık 1 aydır yapıyor hiç sorgulamadım valla normaldir diye düşündüm çünkü ayaklarını keşfetmeye başlamıştı ondan diye düşünüyorum
Ya eşim ayağı mı kaşınıyor acaba normal mi bu durum falan diyince bi başlık açayım dedim. Kafaya takacak bir durum değil çoğu bebek aynıymış öğrenmiş oldum😂

Back
X