Bebek Beslenmesi Bebeğim az emiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Gamzenurelif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
5
9
36
36
merhaba 40 günlük bebeğim var 10 ya da 15 dk emip bırakıyor. Bir daha memeyi tutturamıyorum. Gazını da çıkartıyorum. Emzik verince tutuyor gayrette iştahlı çekiyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Nasıl tekrar memeyi tuttururum önerisi olan var mı ?

Kilo alımı nasıl ...bende de aynı sorun vardı 1 ayda çok az kilo alınca az mama takviyesi yapmaya başladık..2900 doğdu şuan 42 günlük 3850 bezleri çok hafif olduğundan yeterli süt almadığını anladım..mama verince bezi ağırlaştı..sütün yetmiyor olabilir bi hastanede makine ile sağ bi bak istersen

Canım kirlettiği bez sayısına bak. Kaka sayısına. 3 dü sanırım. 3 kere kaka yapıyorsa süper. 15 dk da bir emmesi iyi bence. Ne kadar sıkılıkta emerse okadar sütün artar. Arkadaşın dediği gibi bir sağ bak istersen. Günlük 3 lt su iç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…