Daha çok küçük,o yüzden hissedemezdiniz her zaman,ben de bir gün hissederdim bir gün hissetmezdim normal yani,bebeğin fıtratıyla da alakalı sanırım sakin bir bebek olacakMerhaba kızlar 24 haftalık hamileyim bebeğim bir gün çok hareketliyse diğer günler az hareket ediyor bu durum normal midirbazen saatlerce hissedemiyorum dürtüyorum biraz çikolata da yiyorum uzanıyorum ama yok bana mısın demiyor inatçı bebeğim beni korkutuyor gün içinde bir kaç kez tekmeliyor o kadar sonra yine hissedemiyorum ne yapmam gerekir
Ay Allah razı olsun ya içimi rahatlattınızDaha çok küçük,o yüzden hissedemezdiniz her zaman,ben de bir gün hissederdim bir gün hissetmezdim normal yani,bebeğin fıtratıyla da alakalı sanırım sakin bir bebek olacak
30 dan sonra daha çok hissedersiniz,eğer o haftalarda hissetmezseniz hafif dürtünce ya da konuşunca hemen oynarAy Allah razı olsun ya içimi rahatlattınızbir gün çılgınlar gibi hareket ederken sonraki günler azalması bir sorun mu var dedirtti bana korkmuştum çok teşekkür ederim
Yaa çok tatlı bir duyguu inşallah öyle olur30 dan sonra daha çok hissedersiniz,eğer o haftalarda hissetmezseniz hafif dürtünce ya da konuşunca hemen oynar
İnşallah ya çok teşekkür ederim doğru söylüyorsunuzŞoyle pozisyonu da önemli, hareket etsede hissedemeyebilirsiniz, doğduklarında bile hareketleri sınırlı kaldı ki 24hafta minicik annesi gücü de aziciktir korkma sen hareketlerinden uyuyamadigin vakitlerde gelir
Bir kaç gün önce çok hareketliydi şimdi azalınca korkmuştum hareketli olduğu günlere göre kıyaslayıp korkmak doğru değil sanırım anı anına tutmuyor dediğiniz gibiDaha erken çok sık hareketleri hissetmek için. Benim kızım doğuma kadar öyleydi. Çok aşırı hareketli değildi sakindi genel olarak
Benim bebeğimde öyleydi şuan 38. Haftadayiz hâlâ öyle hareketleri çok az biraz tembeller galiba ben ona bağlıyorumMerhaba kızlar 24 haftalık hamileyim bebeğim bir gün çok hareketliyse diğer günler az hareket ediyor bu durum normal midirbazen saatlerce hissedemiyorum dürtüyorum biraz çikolata da yiyorum uzanıyorum ama yok bana mısın demiyor inatçı bebeğim beni korkutuyor gün içinde bir kaç kez tekmeliyor o kadar sonra yine hissedemiyorum ne yapmam gerekir
Ben 30 lu haftalarda bile durtmeden bazen hissedemezdim korkmayın hareket etmeyince durtun ve çikolata yiyin kısa süre içinde hareket ederMerhaba kızlar 24 haftalık hamileyim bebeğim bir gün çok hareketliyse diğer günler az hareket ediyor bu durum normal midirbazen saatlerce hissedemiyorum dürtüyorum biraz çikolata da yiyorum uzanıyorum ama yok bana mısın demiyor inatçı bebeğim beni korkutuyor gün içinde bir kaç kez tekmeliyor o kadar sonra yine hissedemiyorum ne yapmam gerekir
Haklısınız gerçekten keyiflerine göre takılıyor gibilerBenim bebeğimde öyleydi şuan 38. Haftadayiz hâlâ öyle hareketleri çok az biraz tembeller galiba ben ona bağlıyorum
Allah razı olsun denicemBenim bebeğimde öyleydi şuan 38. Haftadayiz hâlâ öyle hareketleri çok az biraz tembeller galiba ben ona bağlıyorum
Gün içinde bir kaç kez hissediyorum evetNormal canım. İlk gebeliğimde bebeğim çok hareketliydi. İkinci gebeliğimde ise bebeğim ara sıra hareketlenirdi. Ama gün için de hareketlerini hissediyorsan sıkıntı yoktur. Uyuyordur annesi birde henüz küçük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?