Bebeğim az hareket ediyor kızlar normal mi bu durum 🥺

Limonimi

🧸
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2023
1.572
877
43
26
Merhaba kızlar 24 haftalık hamileyim bebeğim bir gün çok hareketliyse diğer günler az hareket ediyor bu durum normal midirbazen saatlerce hissedemiyorum dürtüyorum biraz çikolata da yiyorum uzanıyorum ama yok bana mısın demiyor inatçı bebeğim beni korkutuyor gün içinde bir kaç kez tekmeliyor o kadar sonra yine hissedemiyorum ne yapmam gerekir

Daha çok küçük,o yüzden hissedemezdiniz her zaman,ben de bir gün hissederdim bir gün hissetmezdim normal yani,bebeğin fıtratıyla da alakalı sanırım sakin bir bebek olacak

Daha çok küçük,o yüzden hissedemezdiniz her zaman,ben de bir gün hissederdim bir gün hissetmezdim normal yani,bebeğin fıtratıyla da alakalı sanırım sakin bir bebek olacak
Ay Allah razı olsun ya içimi rahatlattınız bir gün çılgınlar gibi hareket ederken sonraki günler azalması bir sorun mu var dedirtti bana korkmuştum çok teşekkür ederim

Ay Allah razı olsun ya içimi rahatlattınız bir gün çılgınlar gibi hareket ederken sonraki günler azalması bir sorun mu var dedirtti bana korkmuştum çok teşekkür ederim
30 dan sonra daha çok hissedersiniz,eğer o haftalarda hissetmezseniz hafif dürtünce ya da konuşunca hemen oynar

Şoyle pozisyonu da önemli, hareket etsede hissedemeyebilirsiniz, doğduklarında bile hareketleri sınırlı kaldı ki 24hafta minicik annesi gücü de aziciktir korkma sen hareketlerinden uyuyamadigin vakitlerde gelir

Şoyle pozisyonu da önemli, hareket etsede hissedemeyebilirsiniz, doğduklarında bile hareketleri sınırlı kaldı ki 24hafta minicik annesi gücü de aziciktir korkma sen hareketlerinden uyuyamadigin vakitlerde gelir
İnşallah ya çok teşekkür ederim doğru söylüyorsunuz

Daha erken çok sık hareketleri hissetmek için. Benim kızım doğuma kadar öyleydi. Çok aşırı hareketli değildi sakindi genel olarak

Daha erken çok sık hareketleri hissetmek için. Benim kızım doğuma kadar öyleydi. Çok aşırı hareketli değildi sakindi genel olarak
Bir kaç gün önce çok hareketliydi şimdi azalınca korkmuştum hareketli olduğu günlere göre kıyaslayıp korkmak doğru değil sanırım anı anına tutmuyor dediğiniz gibikızınızı Allah bağışlasın

Benim bebeğimde öyleydi şuan 38. Haftadayiz hâlâ öyle hareketleri çok az biraz tembeller galiba ben ona bağlıyorum

Ben 30 lu haftalarda bile durtmeden bazen hissedemezdim korkmayın hareket etmeyince durtun ve çikolata yiyin kısa süre içinde hareket eder

Benim bebeğimde öyleydi şuan 38. Haftadayiz hâlâ öyle hareketleri çok az biraz tembeller galiba ben ona bağlıyorum
Haklısınız gerçekten keyiflerine göre takılıyor gibiler sağlıklı olsunlar dadoğumunuz da yaklaşmış rabbim kolaylık versin sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Son düzenleme:
Normal canım. İlk gebeliğimde bebeğim çok hareketliydi. İkinci gebeliğimde ise bebeğim ara sıra hareketlenirdi. Ama gün için de hareketlerini hissediyorsan sıkıntı yoktur. Uyuyordur annesi birde henüz küçük.

Gün içinde bir kaç kez hissediyorum evet çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız geçen günlerde çok fazla hareketliydi bende hep hareketli olacak sandım o yüzden panik oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…