Bebeğim babası varken beni hiç fark etmiyor

elmas30

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
28
5
88
dokuz aylık bir kızım var. ben sanki herhangi biri gibiyim onun için. babasını hemen gark ediyor ve onu gördüğündeki tepkiyi alabilmek için neler vermezdim. çalışan bi kadınım ama kızımla vakit geçiriyorum oyunlar oynuyorum ev işleride araya giriyor tabi ama ona vakit ayırıyorum. eşimde zaten işten geldikten sonra kızıyla sürekli oyun oynuyor.resmen kızımı kıskanır durumdayım eşimden rahatsız edici. ne yapmalıyım budurumu yaşayan varmı

Kıskanmak doğal aslında tabi biraz :) çünkü babalar ve kızları arasında ayrı bir iletişim var. Aynı anneler ve oğulları arasında olduğu gibi. Bence kafana takma taktıkça daha fazla kıskanmaya başlayabilirsin. Eşine de bozuk davranma ama ondan ilgi beklediğini söyle açıkça. Erkekler ima etmekten anlamazlar çünkü :) Kızınla eğer anlaşabilirsen ileride seninle çok farklı bir iletişimi olacaktır. Sadece sabretmeye ihtiyacımız var herşey için :)

dokuz aylık bir kızım var. ben sanki herhangi biri gibiyim onun için. babasını hemen gark ediyor ve onu gördüğündeki tepkiyi alabilmek için neler vermezdim. çalışan bi kadınım ama kızımla vakit geçiriyorum oyunlar oynuyorum ev işleride araya giriyor tabi ama ona vakit ayırıyorum. eşimde zaten işten geldikten sonra kızıyla sürekli oyun oynuyor.resmen kızımı kıskanır durumdayım eşimden rahatsız edici. ne yapmalıyım budurumu yaşayan varmı

sırf bu yüzden eşime bozuk davranıyorum ama çekinip söyleyemiyorumda

Benımde oğlum bana çok yakın heran dibimde babasını farketmıyor baba kıskanıyor.baba kız. Anne oğul ilişkisi farklı gerçekten. Tabı sonra kızlar anneye donuyor erkekler babaya buyudukce goreceksın canım. Allah evladını size bagıslasın

kızınızın arasının babasıyla iyi olması , inanın böyle olmasa arayacağınız bir durum . :) 0-4 yaş arası karşı cins eğilimi görülebiliyor çocuklarda ,

Back
X