Canım Allah kolaylık vede sabır versin.
Benim kızım da kolikti... 4 ay hiç susmadı desem inanırmısın, psikolojim çok alt üst olmuştu...
Ama hepsi geçiyor, 5-6 aylıktan sonrası çok güzel hele bir yuvarlanmaya başlasın gazını kendi atacak, biraz sabırlı olmalısın, birde bebeğine hep pozitif yaklaş benim gibi ayy emmeyecek, emince gene gazı başlayacak diye yaklaşma, relaks ol derin nefes al öyle kucakla, negatif enerji kesinlikle anneden bebeğe geçiyor. Yediklerine dikkat et, domates salatalık bile yapıyor gaz. (diğerlerini saymıyorum fasülye kola sucuk vs...) Karnı ağrıdığı için emmiyordur, sen yinede emzirmeye çalış.
Yani bebeğini rahatlatmak için doktorunada sorup rezene verebilirsin sabah akşam yarım çay bardağı gibi sonrasında bebeğin göbüşüne masaj yapabilirsin. Örneğin göbek değiline baş parmağını koydun(tabi bastırmıyorsun parmağınla) saat yönüne yavaş yavaş hafif hafif masajlar... ve yine göbüşten avuç içinle aşağı doğru hareketler, üst baldırlarını, poposunu yağla zeytinyağla vs... havluyu ütüyle ısıtıp çamaşırının üzerinden karnına da koyabilirsin...
EN ÖNEMLİSİ DE BUNU BİL HEPSİ GEÇECEK SADECE ZAMAN...