Merhaba arkadaşlar,
Benim bir oğlum birde 9 aylık bir kızım var, oğluma esimin yabancı bakici istememesi üzerine yakin bir akrabası baktı, bakan hanımdan çok memnundum baktığı surece.
Suan kızım için ücretsiz izindeyim. Yavaş yavaş ise dönüş planları yapıyorum ama bakıcı konusunda bazı sorular var kafamda, sizlerin de fikirlerini almak istedim.
Yazdığım gibi bakan hanim çok iyi ancak akraba ziyaretleri sirasinda bakicimizin esi bir kaç kez ben bebeğimi emzirmek üzere odadan ayrıldıktan sonra bulunduğum odaya destursuz girdi, arkam donuktu ama çok rahatsız oldum, birde dun esimin evde olmadığını bile bile bebek sevmeye diye oturmaya geldiler, hanimi var diye birşey denmiyor ancak bu olay da çok hoşuma gitmedi.
Son zamanlarda aile ici taciz, bebeklere yönelik taciz vs çok fazla konuyla karşılaşır olduğum için ben kızımı nasıl tekrar bu bayana emanet edeceğim bilemiyorum.
Adamı tam olarak sapık olarak görmuyorum ama yine de gözüm arkada kalacak.
Kreş mi düşünsem diyorum ama 2 yaşına kadar kendim baksam ücretsiz izinde yinede kreş için çok küçükmüş gibi geliyor. İstifa mi etsem diyorum bazen ama onu da tam olarak göze alamıyorum.
Maddi olarak esim evi çevirebiliyor hamd olsun.
2 yaşında kreşe vereniniz oldu mu?
Kafam çok karışık, benim durumumda olsanız ne yaparsınız?
Şimdiden teşekkürler, iyi akşamlar.