• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim, bakıcısı ve ise dönüş

İki oğlum var toplam 7 sene ücretsiz evde kaldım, biri okula diğeri keșke giderken ișe tekrar bașladım gözüm arkada kalmıyor canım, içim rahat

Merhaba arkadaşlar,
Benim bir oğlum birde 9 aylık bir kızım var, oğluma esimin yabancı bakici istememesi üzerine yakin bir akrabası baktı, bakan hanımdan çok memnundum baktığı surece.

Suan kızım için ücretsiz izindeyim. Yavaş yavaş ise dönüş planları yapıyorum ama bakıcı konusunda bazı sorular var kafamda, sizlerin de fikirlerini almak istedim.

Yazdığım gibi bakan hanim çok iyi ancak akraba ziyaretleri sirasinda bakicimizin esi bir kaç kez ben bebeğimi emzirmek üzere odadan ayrıldıktan sonra bulunduğum odaya destursuz girdi, arkam donuktu ama çok rahatsız oldum, birde dun esimin evde olmadığını bile bile bebek sevmeye diye oturmaya geldiler, hanimi var diye birşey denmiyor ancak bu olay da çok hoşuma gitmedi.

Son zamanlarda aile ici taciz, bebeklere yönelik taciz vs çok fazla konuyla karşılaşır olduğum için ben kızımı nasıl tekrar bu bayana emanet edeceğim bilemiyorum.

Adamı tam olarak sapık olarak görmuyorum ama yine de gözüm arkada kalacak.

Kreş mi düşünsem diyorum ama 2 yaşına kadar kendim baksam ücretsiz izinde yinede kreş için çok küçükmüş gibi geliyor. İstifa mi etsem diyorum bazen ama onu da tam olarak göze alamıyorum.
Maddi olarak esim evi çevirebiliyor hamd olsun.

2 yaşında kreşe vereniniz oldu mu?
Kafam çok karışık, benim durumumda olsanız ne yaparsınız?
Şimdiden teşekkürler, iyi akşamlar.

Hanimefendi 2 yas kucuk degil kres icin yurt disinda daha da kucukleri veriyorlar krese. Madem icinize sinmiyor bebeginizi kendiniz buyutun kres yasina gelene kadar sonrada gonul rahatligiyla isinize donun. Allah herkesin bebegini kotulerden korusun.

Adam dengesiz diyelim, arkası dönük biri kucağında bebek var anlamaz mi bu adam gerizekali mi ? Hadi girdi dengesiz, anlamadı. Siz kpca kadinsiniz sizin yanınızda düşünüp davranır. 9 aylık bebenin yanında nasıl davranır bu adam?
Sapik olması gerçeğini kenara kaldiriyorum o çocuğun yanında giyinir soyunur. Altını bezlemek ister. Ki bunlar bilinçli yapılmasa bile beni çok rahatsız ederdi.
Ki adam gerizekali değilse var bir hinlik.
Kesinlikle birakmam çocuğumu o aileye.

Adam dengesiz diyelim, arkası dönük biri kucağında bebek var anlamaz mi bu adam gerizekali mi ? Hadi girdi dengesiz, anlamadı. Siz kpca kadinsiniz sizin yanınızda düşünüp davranır. 9 aylık bebenin yanında nasıl davranır bu adam?
Sapik olması gerçeğini kenara kaldiriyorum o çocuğun yanında giyinir soyunur. Altını bezlemek ister. Ki bunlar bilinçli yapılmasa bile beni çok rahatsız ederdi.
Ki adam gerizekali değilse var bir hinlik.
Kesinlikle birakmam çocuğumu o aileye.
Benimde boyle çekincelerim var,
Kişinin hislerine kulak vermek gerektiğini düşünüyordum ve icim rahat degildi sizlerde destekleyen yorumlarınızla karar vermemi kolaylaştırınız, teşekkürler.
diğer arkadaslarinda yazdigi gibi 2 yok sonrası kreş niyetindeyim.

Evde çocuklarla dura dura insan düşünürken her acıyı yakalayamiyor onu anladım, yorumlariniz beni rahatlattı, hepinize tesekkur ederim, evimi tasiyacagim vereceğim karara gore, iki yas sonrası alabildiğim kadar izin sonra kreş inş.
Baktık onu da beceremedik o zaman istifa belki gündeme gelir, nasip..
En kotu karar bile kararsızlıktan iyi diye boşuna dememisler, kararsızlık mutsuzluk sebebi resmen.
en mantıklısı bu
ücretsiz izin al gözün arkada kalmaz
içinde insanın en ufak şüphe varsa çocuklarını onlarla bırakma
bana göre de bakıcıdan çok kreş güvenilir geliyor 24 saat izlenme durumları var daha fazla insanla beraber teke tek çocuğun yanında kalmasındansa

Hanımlar cocuk bakıcısı arıyorsanız bana dönüş yaparmısınız ben annem için ii arıyorumda daha önce 5 sene baktı.. Bilginiz olsun

Back
X