Bebeğim beni bıraktı

rojmin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2012
350
10
0
İstanbul
9 haftalık gebeydım.ilk duyduğumda sevinçten ağlamıştım,dünde üzüntüden...9 hafta gün gün saydım gebeliğimi...6+1,6+2...sabırla bıkmadan gün gün...ilk kalp atışı duyulmadı...bekledim2 hafta olmadı.doktorlar sağlılı bi gebelik olmaz dediler.bu işin içinde olmama rağmen inanmadım.bekledim olacaktı.beni bırakmaz dedm.olmadı.dün gece 2 damla evet 2 damla bütün umudumu aldı götürdü...ağlaya ağlaya bağıra bağıra masaya yattım ve bitti...9 hafta öylece gitti.herkes üzülme bi daha olur diyolar ama annelik ana rahmine düşünce başlarmış.kim ne derse desin :5:ister 9 hafta ister 29 hafta ne farkeder...:emir_bebek:

canim benim kendini harab etme...
en azindan hamile kalamama gibi bir derdin yok...

Allaha dua et insallah bir kere daha sana bu guzel duyguyu tattirsin ve kucagina oyle tatli bir bebek versin ki sakin bu duruma isyan etme canim Allahin dedigi olur...

Çok geçmiş olsun benimde bir senede iki defa gitti. 5. haftalık gittiler. Umut, endişe,korku, duaklarla gün sayıyorsun ta ki kanaman başlayana kadar. Herşey sil baştan, hayal kırıklığı, endişe iki kat oluyor. Bir de herkes üzülme derken sana hakaret gibi gibi geliyor. İşte öyle bir süreç bu Allah sabrını versin ...

Arkadaşım..İnsan anca aynı acıyı yaşamışsa anlar bu acıyı..Bende senin gibi ilk hamileliğimi öğrendiğimde eşime ağlaya ağlaya söylemiştim sevinçten..Sonra doktora gittik rahmimin kalp şeklinde olduğunu öğrendim riskli bir gebelikti..Sevincimi yaşayamadan korkular sardı içimi..Ertesi hafta kontrole gittim bu seferde 1 hafta geriden geldiğini söyledi doktor bekliycez dedi..İçimde hep korku vardı ama kendi kendime kötü düşünmeyeceğim iyi olucak dedim..Senin gibi gün saydım hergün nesi oluşuyo diye okumaktan alamıyodum kendimi..Ertesi hafta doktora gittim ve kalbi durmuştu:(
2 gün ağladım doktor masasında bile hüngür hüngür ağlıyodum..
.Herkes yeniden olur diyo ama insanı bu teselli hiç etmiyo çok iyi anlıyorum umarım allah hepimize sabrını verir acısını hafifletir..

Arkadaşım..İnsan anca aynı acıyı yaşamışsa anlar bu acıyı..Bende senin gibi ilk hamileliğimi öğrendiğimde eşime ağlaya ağlaya söylemiştim sevinçten..Sonra doktora gittik rahmimin kalp şeklinde olduğunu öğrendim riskli bir gebelikti..Sevincimi yaşayamadan korkular sardı içimi..Ertesi hafta kontrole gittim bu seferde 1 hafta geriden geldiğini söyledi doktor bekliycez dedi..İçimde hep korku vardı ama kendi kendime kötü düşünmeyeceğim iyi olucak dedim..Senin gibi gün saydım hergün nesi oluşuyo diye okumaktan alamıyodum kendimi..Ertesi hafta doktora gittim ve kalbi durmuştu:(
2 gün ağladım doktor masasında bile hüngür hüngür ağlıyodum..
.Herkes yeniden olur diyo ama insanı bu teselli hiç etmiyo çok iyi anlıyorum umarım allah hepimize sabrını verir acısını hafifletir..

biliyomusun tamamen aynı şeyleri yaşamışız.başka birinin yaşadıklarına hiç bu kadar yakın hissetmemiştim kendimi...evet bağıra bağıra hıçkıra hıçkıra ağladım.ve bitmiyo hiç bi zamanda bitmicek.bunu sadece yaşayanlar anlar...

mrb öncelikle çok geçmiş olsun ben de salı günü kaybettim bebeğimi çok korktum çok üzüldüm :5: riskim vardı progestan kullanıyodum ama birden kanamam başladı ve bebeğim bende kalmak istemedi :( ama sakin ve mantıklı olmaya çalışıyorum güçlü olmaya çalışıyorum allah bize sağlık versin bebeğimiz yine olur ümidiyle sabrediyorum...

biliyomusun tamamen aynı şeyleri yaşamışız.başka birinin yaşadıklarına hiç bu kadar yakın hissetmemiştim kendimi...evet bağıra bağıra hıçkıra hıçkıra ağladım.ve bitmiyo hiç bi zamanda bitmicek.bunu sadece yaşayanlar anlar...

Ben geçen hafta oldum nerdeyse 1 hafta olcak ama artık ağlayamıyorum 2 gündür içimde bolukla evin içinde geziniyom yatıyom sanki hep böyle kalıck hiç geçmicek gibi..
ama benim eşim çok realisttir kızamaya başladı artık toplan bundan sonrası önemli diyo..onun hatırın sakin olmaya çalışıyorum..
Bahsetmiştim rahmim kalp şeklinde sanırım ilk önce bunun için doktora gidicem ama inan hiç gücüm yok nasıl olcak bilmiyorum..

Ben geçen hafta oldum nerdeyse 1 hafta olcak ama artık ağlayamıyorum 2 gündür içimde bolukla evin içinde geziniyom yatıyom sanki hep böyle kalıck hiç geçmicek gibi..
ama benim eşim çok realisttir kızamaya başladı artık toplan bundan sonrası önemli diyo..onun hatırın sakin olmaya çalışıyorum..
Bahsetmiştim rahmim kalp şeklinde sanırım ilk önce bunun için doktora gidicem ama inan hiç gücüm yok nasıl olcak bilmiyorum..

benim daha 3 gün oldu.bebek görünce gözlerim doluyo.yatamıyorum.kanamam ve ağrımda hala azalmadı.yatamıyorum ondan sanırım.bide işe gidicem bu psikolojiyle.çalışıyomusun bilmiyorum.ben yenidoğan yoğunbakımda çalışıyorum.düşünene işe bağladığımda bi sürü bebek:50: nasıl sabredicem bilemiyorum.benimki sabirla bekliyo ama o aştı gibi.babalık sonradan olur amma annelik aana rahmine düşünce sanırım ondan böyle.hastalığına gelince inan bana basit bi operasyon sonrasında mutlaka bebeğin tutunacaktır merak etme...sabırla bekliyelim bebeklerimizi...güçlü olmaya çalış en azından infertil değilz unutma çocuk oluşuyp değil mi canım benim.birbirimize destek olalım...

benim daha 3 gün oldu.bebek görünce gözlerim doluyo.yatamıyorum.kanamam ve ağrımda hala azalmadı.yatamıyorum ondan sanırım.bide işe gidicem bu psikolojiyle.çalışıyomusun bilmiyorum.ben yenidoğan yoğunbakımda çalışıyorum.düşünene işe bağladığımda bi sürü bebek:50: nasıl sabredicem bilemiyorum.benimki sabirla bekliyo ama o aştı gibi.babalık sonradan olur amma annelik aana rahmine düşünce sanırım ondan böyle.hastalığına gelince inan bana basit bi operasyon sonrasında mutlaka bebeğin tutunacaktır merak etme...sabırla bekliyelim bebeklerimizi...güçlü olmaya çalış en azından infertil değilz unutma çocuk oluşuyp değil mi canım benim.birbirimize destek olalım...

ben eylül ayında kürete edildim bazen sanki rüya görmüşüm gibi bazende hamilelik sevinçlerimi hatırlayınca dünya durmuş giiibi hissediyorum.hala boğazımda düğüm gözümde yaşım...sizleri anlıyorum benide sadece siz..........

Canım benimde 5. güne kadar hep ağrım oldu özellikle ayakta kalınca ve uzun süre oturunca..O nedenle yatmaya çalış bende çalışıyorum çarşamba işe başlıcam..o nedenle bugun hep yattım ağrılarım daha azaldı.. evet erkekler daha güçlü yada bebeği hissetmedikleri içinmi bilmiyorum duygusal eşim değil benim kadar..
Senin işinde bu durumda çok zor..Ama napalım allah bizi bununla sınıyo oradaki bebeklere bakıp bence annelerine sağ salim kavuşmaları için elinden geleni yaparakda bence teselli olabilirsin iyileşip annesine kavuşan her bebek anne için nasıl bir mucizedir düşünsene..

ben eylül ayında kürete edildim bazen sanki rüya görmüşüm gibi bazende hamilelik sevinçlerimi hatırlayınca dünya durmuş giiibi hissediyorum.hala boğazımda düğüm gözümde yaşım...sizleri anlıyorum benide sadece siz..........

durup durup ağlama krizlerim oluyo dayanamıyorum.aslında her tarafım ağrıyo ama yatarsam neden yattığımı hatırlıcam die yatmak istemiyorum.işe nasıl gidicem bebeklere nasıl bakıcam nasıl dokunucam bilemiyorum.

geçmiş olsun, üzüntünüzü çok iyi anlıyorum. ilk haftalar oldukça zorlanacaksınız ama sonra bir şekilde kabulleniyorsunuz. bazen ne kadar dikkat etseniz de, bebek sağlıksız ise bu kayıplar yaşanıyor.

kafanızı başka şeylerle meşgul etmeye bakın. sizin sağlığınız, moraliniz daha önemli.

durup durup ağlama krizlerim oluyo dayanamıyorum.aslında her tarafım ağrıyo ama yatarsam neden yattığımı hatırlıcam die yatmak istemiyorum.işe nasıl gidicem bebeklere nasıl bakıcam nasıl dokunucam bilemiyorum.

birkaç gün izin alın isterseniz.
bebeklere dokunma konusunda sıkıntı yaşamazsınız. ben de çok yakın arkadaşlarımın bebeklerini görmeye gittim. hamileyken gittiğimden pek farkı yoktu.

öncelikle hepinize geçmiş olsun çok zor bir durum allah kimseye yaşatmasın. ben bebeklerimi 21 haftalıkken kaybettim biliyorum 1 haftalık dahi olsa insan üzülüyor ama ilerledikçe daha acı oluyor hareketleri tekmeleri bir an olsun aklımdan çıkmıyor eşyaları isimleri herşeyleri hazırdı onlardan geriye kalan eşyaları ve ultrason resimleri hergün o resimleri öpüp kokluyorum 3 ay oldu ama acım dinmiyor yinede allaha şükür ediyorum sizde toparlanmaya çalışın biliyorum ne desemde üzüleceksiniz allah hepimize sabır versin

Çok üzüldüm bebeğıne canım biz her ne kadar bebeğimiz desekte bi çok insan ''o daha bebek bile değildi abartma'' şeklinde söyleyebiliyorlar.Bende seninle aynı şeyleri yaşadım o yüzden emin ol seni gayet iyi anlıyorum.Nisan ayında 5 haftalık hamileyken gıda zehirlenmesi nedeniyle kaybettim il bebeğimi.İkinci bebeğimde 8 haftalıkken bana veda etti.Gelişmedi,kalbi atmadı ...vs. Agustos ayında kürtaj oldum.3 aylık korunma sürem bu ay bitti ama ben tekrar denemek istemiyorum.Nedenini bilmediğim bi korku var ve geçmiyor.Acımın ve özlemimin geçmediği gibi...

Hepsi geçicek canım biliyorum ama zaman işte...Allah sabır versin sana,bana,hepimize....

Çok üzüldüm bebeğıne canım biz her ne kadar bebeğimiz desekte bi çok insan ''o daha bebek bile değildi abartma'' şeklinde söyleyebiliyorlar.Bende seninle aynı şeyleri yaşadım o yüzden emin ol seni gayet iyi anlıyorum.Nisan ayında 5 haftalık hamileyken gıda zehirlenmesi nedeniyle kaybettim il bebeğimi.İkinci bebeğimde 8 haftalıkken bana veda etti.Gelişmedi,kalbi atmadı ...vs. Agustos ayında kürtaj oldum.3 aylık korunma sürem bu ay bitti ama ben tekrar denemek istemiyorum.Nedenini bilmediğim bi korku var ve geçmiyor.Acımın ve özlemimin geçmediği gibi...

Hepsi geçicek canım biliyorum ama zaman işte...Allah sabır versin sana,bana,hepimize....

amin canım benim bebekleri ikizdi 5 aylıkken kaybettim ona rağmen beni abartılı buluyorlar bilmiyorlar aslında ateş düştüğü yeri yakar benimde korunma sürem bitti allaha dua ediyorum bana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin zaten bir bebeğim olunca ilk işim oğullarımın mezarını ziyaret etmek şuan gitmeye ne gücüm nede cesaretim var bakalım herşeyin hayırlısı

amin canım benim bebekleri ikizdi 5 aylıkken kaybettim ona rağmen beni abartılı buluyorlar bilmiyorlar aslında ateş düştüğü yeri yakar benimde korunma sürem bitti allaha dua ediyorum bana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin zaten bir bebeğim olunca ilk işim oğullarımın mezarını ziyaret etmek şuan gitmeye ne gücüm nede cesaretim var bakalım herşeyin hayırlısı

allah allah nyi abartılı buluyolarmış anlamadım 5 aylık bebek bırak kalp atışını hareketlerini bile hissedersin!!!artık hiçbişeyin anlamı kalmamış insanlar için ne farkeder benimkide 9 haftalıktı hala ağlıyorum ben.bu annelik başka bişey değil.rahme düştümü bitti artık.onu jissettin mi bitti artık....bende aynı şeyi düşünüyorum.bidaha nasıl yaparım die korkuyorum nasıl kontrollere gidip muayene olucam die.rabbim yardımcımız olsun

inan aynı şeyleri yaşıoruz ilk öğrendiğimde ağlamıştım bir senedir olmuyodu çünkü o ilk duygu gece uyuyamıosun bile her doktora gittiğimde oğluma hediye alırdım dönüşte saklardım valizinde bir sürü kıyafeti eşyası oldu oğlumun 6 aylık erken doğum yaptım ama o kadar zorki yanımda doğum yapanlar o bebk sesleri kafayı yedim sabahlara kadar kıyafetlerini uyutuyodum en zoruda onu toprağa koymak oldu ben 21 yaşındayım ama heralde rabbim daha beterini göstermesin ama bu yaşta içime kocaman taş oturdu 3 hafta oldu halen elim karnımda geri gelcek sanıorum o kadar özlüyorumki tekme atışını bile doğumdan sora rüyama girdi sewdim okşadım kokladım o günden belli kokusu bile burnumda halen allah sabır versin

inan aynı şeyleri yaşıoruz ilk öğrendiğimde ağlamıştım bir senedir olmuyodu çünkü o ilk duygu gece uyuyamıosun bile her doktora gittiğimde oğluma hediye alırdım dönüşte saklardım valizinde bir sürü kıyafeti eşyası oldu oğlumun 6 aylık erken doğum yaptım ama o kadar zorki yanımda doğum yapanlar o bebk sesleri kafayı yedim sabahlara kadar kıyafetlerini uyutuyodum en zoruda onu toprağa koymak oldu ben 21 yaşındayım ama heralde rabbim daha beterini göstermesin ama bu yaşta içime kocaman taş oturdu 3 hafta oldu halen elim karnımda geri gelcek sanıorum o kadar özlüyorumki tekme atışını bile doğumdan sora rüyama girdi sewdim okşadım kokladım o günden belli kokusu bile burnumda halen allah sabır versin[/QUOTE

seninki daha da kötü rabbim yardımcın olsun 6 aylık düşününce...herkese sabrını ver yarabbim

Amin her şeyin hayırlısını sağlıksını versin Allah.İnsallah en kısa zamanda tüm bu acılarınızı unnuturacak,yüzünüzü güldürecek sağlıklı bebişleriniz olur.Ben hep kendimi ya doğsaydı biraz daha büyüdüğünde kaybetseydim napardım daha beter olurdum diye teselli ediyorum.Allah hepimize sabır versin ...

Back
X