Bebeğim beni bıraktı

inan aynı şeyleri yaşıoruz ilk öğrendiğimde ağlamıştım bir senedir olmuyodu çünkü o ilk duygu gece uyuyamıosun bile her doktora gittiğimde oğluma hediye alırdım dönüşte saklardım valizinde bir sürü kıyafeti eşyası oldu oğlumun 6 aylık erken doğum yaptım ama o kadar zorki yanımda doğum yapanlar o bebk sesleri kafayı yedim sabahlara kadar kıyafetlerini uyutuyodum en zoruda onu toprağa koymak oldu ben 21 yaşındayım ama heralde rabbim daha beterini göstermesin ama bu yaşta içime kocaman taş oturdu 3 hafta oldu halen elim karnımda geri gelcek sanıorum o kadar özlüyorumki tekme atışını bile doğumdan sora rüyama girdi sewdim okşadım kokladım o günden belli kokusu bile burnumda halen allah sabır versin

Okuyunca inanın ne dicemi bilemedim Allah inşallah sizede acınızı unuttaracak sağlıklı bebekler nasip eder en kısa zamanda ve onların hep mutlu gülücüklerini gösterir...

bi sorum olucak bide doktor bana 6 aylık doğum yaptığım için 3 aylık korunma süreci verdi ama ben beklemedim okdr yani hamile kalırsam ki inşlh bebeğime riski olucakmı gene ama etrafımda söleyen herkes bekleme gerek yok ve kırkıyla bi tekrar hamile alan çok kişiyi tanıorum

bi sorum olucak bide doktor bana 6 aylık doğum yaptığım için 3 aylık korunma süreci verdi ama ben beklemedim okdr yani hamile kalırsam ki inşlh bebeğime riski olucakmı gene ama etrafımda söleyen herkes bekleme gerek yok ve kırkıyla bi tekrar hamile alan çok kişiyi tanıorum

Benim doktorum ''normalde 2 ay idealdir ama yapılan araştırmalar 3 ay korunmadan sonra yumurtaların daha sağlıklı olduğunu sağlıklı yumurtanın sağlıklı bebek anlamı taşıdığını ''söylemişti.Hamile kalmayı düşündüğün aydan bir ay önce folik asite başla demişti.Benim çevremde kürtaj olanlar hep 3 ayı bekledi canım o yüzden beklemezsen nolur tam bilemicem.Fakat bence doktorun dediğini yapmak daha mantıklı.

Merhaba Arkadaşlar..
Ben bebeğimi kaybedeli 1 haftayı geçti hatta dün ilk iş günümdü..İştekiler durumu bilmediği için ve ben kimseye söylemediğim için durumu geçiştirmenin sıkıntısı ilk iş gününün sıkıcılığı ve üzüntü tüm günü bana eziyete çevirdi..Bununlada bitmedi akşam doktorla randevum vardı..Kontrol için..Aynı odaya girip bu kez muayene olmak boş boş ultrason ekranına bakmak beni bitirdi..Acımı daha bir depreştirdi yine ağladım bi dünya..
Gerçekten çok zormuş şimdi adet olmayı beklicem ondan sonra HSG istedi doktor benden tekrar başa döndüm dedim içimden hayırlısı artık..
Sizler nasılsınız çalışan arkadaşlar işe başladınızmı? En önemlisi nasıl hissediyorsunuz..
Sanırım bu saatten sonra toplanmak için buraya yazmak en doğrusu olucak arkadaşlar..

Son düzenleme:
ben buğün başladım işe.hatta şu anda nöbetteyim.kötüyüm tabi.bebeklerimiz 25 haftalık erken doğum :( onlara bakınca o kadar üzülüyorum ki...buraya yazn bi arkadaşımız vardı kusuruma bakmasın adını unuttum.6 aylık düşürmüştü bebeğini ...tamda burdaki bebekler kadar.ona çok üzülmüştüm ama bunları görünce şimdi dahada iyi anlıyorum.benim 9 haftalıktı.ama o hareketlerni bile hissediyomuş.düşünsene...ben kendimden çok ona üzüldüm ne yalan söyliyeyim....toparlamaya başladım ama..kendini kötü hissetme bidaha olacak....yine yüzümüz gülecek....

Merhaba Arkadaşlar..
Ben bebeğimi kaybedeli 1 haftayı geçti hatta dün ilk iş günümdü..İştekiler durumu bilmediği için ve ben kimseye söylemediğim için durumu geçiştirmenin sıkıntısı ilk iş gününün sıkıcılığı ve üzüntü tüm günü bana eziyete çevirdi..Bununlada bitmedi akşam doktorla randevum vardı..Kontrol için..Aynı odaya girip bu kez muayene olmak boş boş ultrason ekranına bakmak beni bitirdi..Acımı daha bir depreştirdi yine ağladım bi dünya..
Gerçekten çok zormuş şimdi adet olmayı beklicem ondan sonra HSG istedi doktor benden tekrar başa döndüm dedim içimden hayırlısı artık..
Sizler nasılsınız çalışan arkadaşlar işe başladınızmı? En önemlisi nasıl hissediyorsunuz..
Sanırım bu saatten sonra toplanmak için buraya yazmak en doğrusu olucak arkadaşlar..

cnm ya hepimiz için hayat dewam edio işte bende çalışıorum zor geçio ben o ultrasyona girip boş karnımı görmim die inan doktoruma gitmiorum artık nolursa olsun artık

ben oğlumu 6 aylık kaybettim inan öle güzel tekme atıoduki ben çalışan biriydim çok yoruluodum onunla hep konuşurdum annecim biraz daha sabret gidip uyicaz dinlenicez sen tekme atıcan babanla ben dinlicez karnımı hepsi çok güzel günlerdi inan gece yarısı turşu yerdim balık isterdim sewmediğim herşeyi yedirdi oğlum bana şimdi bakamıorum hiç birine oğlumu çok özledim ben çok az kalmıştı annecim keşke biraz sabredbilseydin ne güzel olucaktı annen sana battanieler tulumlar almıştı diorum giydiricektim ananene gidicektik birlikte baban aldığımız galatasaraylı formanı giydirip gezdircekti seni küçücük ayakkabı almıştım oğlum sana odanı bile beğenmiştik annecim ama odan boş kaldı oğlum annen seni çok sewioooo

ben oğlumu 6 aylık kaybettim inan öle güzel tekme atıoduki ben çalışan biriydim çok yoruluodum onunla hep konuşurdum annecim biraz daha sabret gidip uyicaz dinlenicez sen tekme atıcan babanla ben dinlicez karnımı hepsi çok güzel günlerdi inan gece yarısı turşu yerdim balık isterdim sewmediğim herşeyi yedirdi oğlum bana şimdi bakamıorum hiç birine oğlumu çok özledim ben çok az kalmıştı annecim keşke biraz sabredbilseydin ne güzel olucaktı annen sana battanieler tulumlar almıştı diorum giydiricektim ananene gidicektik birlikte baban aldığımız galatasaraylı formanı giydirip gezdircekti seni küçücük ayakkabı almıştım oğlum sana odanı bile beğenmiştik annecim ama odan boş kaldı oğlum annen seni çok sewioooo

Canım yazdıklarını okuyunca içim parçalanıyo inan:( Allahım bebeğini kaybeden herkese sabır versin ilk öncede sizin gibi daha ileri aylarda kaybeden arkadaşlara..Varlığını hissetmişsin herşeyini hazırlamışsın şimdi herşey çok boş geliyodur sana ne desem teselli etmez biliyorum tek dileğim allah yeni bir bebekle bu acımızı dindirsin..
Bende bebeğime ait sadece 2 ultrason görüntüsü, ilk duyduğumda aldığım ayakkabı ve yaptığım gebelik testi kaldı..Kaldırdım görmeyeceğim bi yere yoksa baktıkça ağlıyodum..Kendimi şu an ağlamamaya ve sabırlı olmaya motive etmeye çalışıyom..Allaha isyan etmeden takdiri ilahi deyip sakin olmaya çalışıyorum..

Son düzenleme:
allah allah nyi abartılı buluyolarmış anlamadım 5 aylık bebek bırak kalp atışını hareketlerini bile hissedersin!!!artık hiçbişeyin anlamı kalmamış insanlar için ne farkeder benimkide 9 haftalıktı hala ağlıyorum ben.bu annelik başka bişey değil.rahme düştümü bitti artık.onu jissettin mi bitti artık....bende aynı şeyi düşünüyorum.bidaha nasıl yaparım die korkuyorum nasıl kontrollere gidip muayene olucam die.rabbim yardımcımız olsun

eylül de kürtaj oldum,o günden sonra bidaha gidemedim muyeneye.düşününce bile ürperiyorum.....

Canım yazdıklarını okuyunca içim parçalanıyo inan:( Allahım bebeğini kaybeden herkese sabır versin ilk öncede sizin gibi daha ileri aylarda kaybeden arkadaşlara..Varlığını hissetmişsin herşeyini hazırlamışsın şimdi herşey çok boş geliyodur sana ne desem teselli etmez biliyorum tek dileğim allah yeni bir bebekle bu acımızı dindirsin..
Bende bebeğime ait sadece 2 ultrason görüntüsü, ilk duyduğumda aldığım ayakkabı ve yaptığım gebelik testi kaldı..Kaldırdım görmeyeceğim bi yere yoksa baktıkça ağlıyodum..Kendimi şu an ağlamamaya ve sabırlı olmaya motive etmeye çalışıyom..Allaha isyan etmeden takdiri ilahi deyip sakin olmaya çalışıyorum..

aaynen cnm taktiri ilahi yapcağımız bişi yok bide ben böle yağmur yağıoya şimdi böle ewinde sobası yanan bebeğini uyutan insanları görüorum çewremde çok özeniorum ben kışın doğum yapıckım oğlum üşümesin die herşey hazırdı odası bile değişicekti sobasını bile hazırlamıştım en kalın battaniyeleri almıştım içlikleri şimdi üşümüodur biliorum en güzel en sıcak yerde bende üşümüorum ama oğlum ısıtıo eminim bundan

Back
X