Bebegim beni cildirtiyo

Less,bak bana da bi abla söylemişti. En etkilisi fitil,şurup fakan değil diye..b ile başlayan bir marka söyledi ama şimdi hatırlayamıyorum. Benim boncuğum da geçenlerde sabah 4 e kadar uyumadı,ağladı ağladı kalktı. Son çare aklıma fitil geldi,onu verince rahatlayıp uyudu.
Fitil vermedim hiç. Ama işte neden ağlıyor onu tam bilebilsem keşke :( durup dururken de ilaç vermek istemiyorum.

Canım ağlamasın da ben artık uyumamasina razıyım. Öyle bir ağlıyor ki son uyandığında artık acile gidecektik, baktım babasının omzunda geri uyumuş. Demekki çok büyük bir derdi yok. Uykuya dalamiyor ya da dis etleri kasiniyor. Bilmiyorum ki. En son ağrı kesici vermiştim. Sanırım o da etki etti biraz. Hiç vermemeye çalışıyorum ama yavrum ağlamaktan helak oldu artık. Bir ağrısı varsa en azından hafiflesin.

Ağrı kesici vermek yerine calgel sürebilirsin diş etlerine, çok rahatlatıyor. Çok fazla ilaç vermek de iyi değil malum. Ben calgel sürüyorum ara ara baya rahatlatıyor.

Ağrı kesici vermek yerine calgel sürebilirsin diş etlerine, çok rahatlatıyor. Çok fazla ilaç vermek de iyi değil malum. Ben calgel sürüyorum ara ara baya rahatlatıyor.
Tam ben de onu soracak bir konu açıyordum. Sabah uyandı yine çok ağladı. Sonra biraz daha uyuttum, uykusu vardı. Şimdi biraz önce kontrol ettim, üst disi patlamis. Ateş falan olmadı ama çok acı çekiyor. Bu jel ise yariyorsa alayım hemen. Yavrum dün akşamdan beri perişan oldu ya.

Tam ben de onu soracak bir konu açıyordum. Sabah uyandı yine çok ağladı. Sonra biraz daha uyuttum, uykusu vardı. Şimdi biraz önce kontrol ettim, üst disi patlamis. Ateş falan olmadı ama çok acı çekiyor. Bu jel ise yariyorsa alayım hemen. Yavrum dün akşamdan beri perişan oldu ya.

İlk defa mı diş çıkarıyor? Bizim dananın azı dişlerini patlatırken ateşi oldu bir tek, şu anda köpek dişleri çıkmaya uğraşıyor, azı dişleri de çıkıyor yavaş yavaş. Calgel i gördü mü kikirdeye kikirdeye uçuyor resmen. :) bölgeyi uyuşturduğu için rahatlatıyor baya. Pahalı bir şey değil zaten, ben aile hekimimize sorduğum da zaten iki tane şey var diş çıkarma biri için, biri bu dedi. Calgel sürmekten başka yapabileceğimiz bir şey yokmuş. Bir de ne kadar etkili olmuştur bilemiyorum ama kehribar kolye aldım ben geçen hafta. 2-3 gündür gece uykuları bir nebze daha iyi.

İlk defa mı diş çıkarıyor? Bizim dananın azı dişlerini patlatırken ateşi oldu bir tek, şu anda köpek dişleri çıkmaya uğraşıyor, azı dişleri de çıkıyor yavaş yavaş. Calgel i gördü mü kikirdeye kikirdeye uçuyor resmen. :) bölgeyi uyuşturduğu için rahatlatıyor baya. Pahalı bir şey değil zaten, ben aile hekimimize sorduğum da zaten iki tane şey var diş çıkarma biri için, biri bu dedi. Calgel sürmekten başka yapabileceğimiz bir şey yokmuş. Bir de ne kadar etkili olmuştur bilemiyorum ama kehribar kolye aldım ben geçen hafta. 2-3 gündür gece uykuları bir nebze daha iyi.
Alt iki disi çıktı. Üst disi patlamis. Aldım sürdüm bir kez ama bırakmadı ki yuttu sanırım. İnşallah faydası olur.

Konum farklı ama bişey sormak istiyorum bebeğim beni emmiyor sütüm olmadığı için hemen bırakıyo bende pompayla sağıp içiriyorum bu sütümü tamamen bitirir mi sizce ?
Tamamen bitirmez ama bebeginiz biberondan yada kasikla icerse rahata alisir ve sut emmek istemez.cunku meme emince zor oluyor bebekler icin.siz olabildigince memenizi verin

Tamamen bitirmez ama bebeginiz biberondan yada kasikla icerse rahata alisir ve sut emmek istemez.cunku meme emince zor oluyor bebekler icin.siz olabildigince memenizi verin
Zaten sütüm yok bu şekilde tamamen bitecek diye korkuyorum makina ile sağdığımda bile 30 ml çıkmıyor sütüm onu da bebeğim zor çıkartıyo makinayla bile yarım saatte ancak oluyor çaresizim galiba..

Zaten sütüm yok bu şekilde tamamen bitecek diye korkuyorum makina ile sağdığımda bile 30 ml çıkmıyor sütüm onu da bebeğim zor çıkartıyo makinayla bile yarım saatte ancak oluyor çaresizim galiba..
Bebeginiz emerse daha cok ceker.makinanin emme gucu bebeginki kadar guclu degil.

Delirmek uzereyim bu bebek uyumiyo 12 aylik kizim sabahn 5de kalkiyo alsam 8 de yatiyo ayagimda sallayarak uyutuyorum yerinde hic durmuyo besigine.koyuyorum 20 dk sonra aglio tekrar salla yatir uyabio tekrar salla 12 edioz boyle cildiriyorum deli olucam 2 saat ayagimda salliorum ki dalsin yabimda yatmiyo kalkio oturiyo yatmio kesinlikle ayagimdada bacaklarini tuttugm icin yatiyo napicam ben boyle sinirlerom kabariyo dayanamiorum bagirdigim zaman pisman oluorum sustulca icim kaynioo delircemmm

8 de uyuyan bebek elbet sabahın 5 inde uyanır. Yaz için erken bir saat.

Sallamayı bir şekilde unutturmalisiniz. Siz de biliyorsunuz elbet ama bu uyku düzenini bozar.

Back
X