Hanımlar 7 aylık bir bebeğim var yemek yemeyi sevmiyor.
Kilosu 8.5 iştah açıcı yada kilo aldırdıgni bildiginiz bir tarif varmı.birde sütüm az SMA kullanıyorum.kilo aldirdigini düşündüğünüz bir mama varmı.
Görenler zayıf diyor çok üzülüyorum.
Doktor ne diyor peki?
Çocuklarin kilolu olmasi sağlıklı olduğu anlamina gelmiyor biliyorsunuz.
Eger saglikli ise doktorun tavsiye edecegi mamalar ve ek gidalari yedirebilirsiniz.
Cok telas yapmayın, eger bazi seyleri zorlarsaniz yemekten tamamen tiksinmesine sebep olabilirsiniz.
Corba yedirebilirsiniz. Pureleri önüne koyabilirsiniz kendisi yesin eliyle tanisin tadina baksin.
Zorlarsaniz ileride cok daha büyük sorunlarla karsilasabilirsiniz.
Doktor ne diyor peki?
Çocuklarin kilolu olmasi sağlıklı olduğu anlamina gelmiyor biliyorsunuz.
Eger saglikli ise doktorun tavsiye edecegi mamalar ve ek gidalari yedirebilirsiniz.
Cok telas yapmayın, eger bazi seyleri zorlarsaniz yemekten tamamen tiksinmesine sebep olabilirsiniz.
Corba yedirebilirsiniz. Pureleri önüne koyabilirsiniz kendisi yesin eliyle tanisin tadina baksin.
Zorlarsaniz ileride cok daha büyük sorunlarla karsilasabilirsiniz.
Maşallah boyu 72 cm Dr kilosuyla boyu orantisiz dedi.sutum yetmiyor deyince SMA bir dene dedi.
Sebze çorbalari meyve pureleri muhallebiler hazırlıyorum ama bir iki kasiktan sonra ağzını kilitliyor.
SMA yi çok seviyor ama onuda vermek istemiyorum.sadece gece sutum uykuda yetmeyince takviye yapıyorum.
Maşallah boyu 72 cm Dr kilosuyla boyu orantisiz dedi.sutum yetmiyor deyince SMA bir dene dedi.
Sebze çorbalari meyve pureleri muhallebiler hazırlıyorum ama bir iki kasiktan sonra ağzını kilitliyor.
SMA yi çok seviyor ama onuda vermek istemiyorum.sadece gece sutum uykuda yetmeyince takviye yapıyorum.
Agzini kapatmamasi icin blwyi bi arastirin yemek yemeyi sevmesi lazim önce.
Tek basima blwyi yeterli görmüyorum ama yiyecekleri tadip damak tadini anladiktan sonra hareket etmek daha mantikli geliyor.
Agzini kapatmamasi icin blwyi bi arastirin yemek yemeyi sevmesi lazim önce.
Tek basima blwyi yeterli görmüyorum ama yiyecekleri tadip damak tadini anladiktan sonra hareket etmek daha mantikli geliyor.
Bebeğin yedi aylıksa altıncı aydan itibaren sma2 kullanman gerek.benim oğlumda sekiz aylık sma2 kullanıyorum.9 kilo doktoru çok iyi olduğunu söylüyor.lütfen bu konuda eğitimi olmayan insanlara kulak asma.sadece bebeğine ve kendine eziyet edersin.
Canim benim oglum 5 aylik maalesef sadece 2 ay emzirebildik.sonrasi istemedi ben suan aptamil kullaniyrm birde doktor tavsiyesiyle yogurt ve elma veriyrm elma yi cam rendeden gecurip tabi