Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayata erken atılman iyi olmamış tabiki ama artık olan olmuş sana neden böyle yaptın tüü kaka demenin kimseye faydası olmayacak onun için geçmişi, hataları bir kenara bırakıp şu ana bakalım. benim bebeğim de beni emmedi napalım yapacak bişey yok mama da kötü bişey değil. ayrıca bi bebeğin daha varsa ondan tecrübelisindir bu günler gecici yani bu uykusuzluk yorgunluk gecici. bebeğin uyudugunda uyumaya calış ev işiymiş şuymuş buymuş umrunda olmasın kendine deger ver biraz kendini düşün.Kime söyleyeceğimi bilmediğim için buraya yazmak istedim kendimi rahatlatmak adına 15 yaşında nişanlandım 17 yaşında evlendim kocam aslında iyi ama ben evliliği yapamıyorum ya 20 yaşındayım şuan herşey o kadar zor geliyor ki iki kez üst üste hamilelik aileler derken çok yoruldum iki bebeğimde kolikti şuan 2 aylık ama her gün her saat ağlıyor gaz damlaları masajlar hiç bi şekilde fayda etmiyor emzirene kadar da canım çıkıyor zaten ilkini de emziremedim sorun bende o zaman ya emmiyorlar beni istemiyorlar kiloluyum kendimi hiç beğenmiyorum bi yaşıtlarıma bakıyorum birde kendime herkes bana çok büyük duruyorsun diyorlar bilmiyorum ya ne için yaşıyorum hayattan bir beklentim kalmadı artık önceden çok gülerdim çok güldüğüm için babam kızardı neyse öyle işte kimseye anlatamıyorum buraya yazmak iyi geldi
15 yaşında seni nişanlayıp 17 yaşında evlenmene müsade edenler hapislerde sürünsün.
20 yaşında iki çocuk diyorsun yahu hiç mi kimsen yok kızım senin okuyup meslek edinmen gereken şu an sınavları dert etmen gereken yaşlar bunlar.
O kadar üzüldüm ki gerçekten çekip kurtarmak isterdim seni ama iki çocuğun var daha kendin çocuksun. Korunman lazımdı diye böyle yaptın kendine neden bunu layık gördün?
Mesele büyük durman değil ki. Bu hayatı kaldırmak çok zor.
Üzülme bebegın biraz büyüsün kendine bakarsın ne olacak ki paranıda kazanırsın 3 5 sene sonra ana okuluna verirsin okula gider falan. Hiç iş bulamasan bile ev işlerine yardıma gidersin ne olacak yaşın genc koşturursun hem para kazanır kendıne bakarsın kıyafet alırsın makyaj yaparsın lazere, kuaföre gidersin yürüyüs yapar kiloda verirsin şimdi dogum kilonda var onlar zamanla gider. Ama biraz sabret ve bu günler gececek senin içinde hersey daha güzel olacak topla bakalım kendını bide yaşam enerjını kaybetme o gidince geri gelmıyor bebek buyusun onunla oynar onunla gülersin. O bebek sana muhtaç şimdi senden başkada kımsesi yok öncelıgın o ılsun. Dedıgım gibi bebek nıye aglıyo önce k işi hallet bi yerde bi eksik var belkıde altını ıslak bırakma çişte yapsa bez şişince hemen degıstır süt konusunu bilemem aç mı kalıyo acaba birilerinden destek iste bu aralar hiç bısey yapamasa bıle yanında olsunlar ama öyle elestırıp moral bozacak kişiler değil.
Çocuk istismarından başka bir şey değil. Ah be kızım kendin çocuksun niye üst üste doğuruyosun al aklını başına biraz önlemini al artık. Herhalde depresyona da girersin çökersin de.Kime söyleyeceğimi bilmediğim için buraya yazmak istedim kendimi rahatlatmak adına 15 yaşında nişanlandım 17 yaşında evlendim kocam aslında iyi ama ben evliliği yapamıyorum ya 20 yaşındayım şuan herşey o kadar zor geliyor ki iki kez üst üste hamilelik aileler derken çok yoruldum iki bebeğimde kolikti şuan 2 aylık ama her gün her saat ağlıyor gaz damlaları masajlar hiç bi şekilde fayda etmiyor emzirene kadar da canım çıkıyor zaten ilkini de emziremedim sorun bende o zaman ya emmiyorlar beni istemiyorlar kiloluyum kendimi hiç beğenmiyorum bi yaşıtlarıma bakıyorum birde kendime herkes bana çok büyük duruyorsun diyorlar bilmiyorum ya ne için yaşıyorum hayattan bir beklentim kalmadı artık önceden çok gülerdim çok güldüğüm için babam kızardı neyse öyle işte kimseye anlatamıyorum buraya yazmak iyi geldi
Çok teşekkür ederim yorumunuz için dediğiniz gibi hepsini yapıyorum zaten emmeyi seven bir bebek değil mama da veriyorum hemen altını değişitirim kız bebek hani enfeksiyon vs olmasın diye ama hâlâ ağlıyor çok yoruyor beni bir tane daha çocuğum var onunda bebekliği böyleydi ama geçti bunşar geçecek sadece bazen aşırı bunalıyorum gurbetteyim eşimden başka kimse yok burda annemle aramda da 1000 km var kendime bakmayı da çok özledim ama p günler geri gelicek inşallah tekrardan teşekkür ederimÜzülme bebegın biraz büyüsün kendine bakarsın ne olacak ki paranıda kazanırsın 3 5 sene sonra ana okuluna verirsin okula gider falan. Hiç iş bulamasan bile ev işlerine yardıma gidersin ne olacak yaşın genc koşturursun hem para kazanır kendıne bakarsın kıyafet alırsın makyaj yaparsın lazere, kuaföre gidersin yürüyüs yapar kiloda verirsin şimdi dogum kilonda var onlar zamanla gider. Ama biraz sabret ve bu günler gececek senin içinde hersey daha güzel olacak topla bakalım kendını bide yaşam enerjını kaybetme o gidince geri gelmıyor bebek buyusun onunla oynar onunla gülersin. O bebek sana muhtaç şimdi senden başkada kımsesi yok öncelıgın o ılsun. Dedıgım gibi bebek nıye aglıyo önce k işi hallet bi yerde bi eksik var belkıde altını ıslak bırakma çişte yapsa bez şişince hemen degıstır süt konusunu bilemem aç mı kalıyo acaba birilerinden destek iste bu aralar hiç bısey yapamasa bıle yanında olsunlar ama öyle elestırıp moral bozacak kişiler değil.
Çok zor bir durumdasın. Allah yardımcın olsun demekten başka bir şey gelmez elinden.Kime söyleyeceğimi bilmediğim için buraya yazmak istedim kendimi rahatlatmak adına 15 yaşında nişanlandım 17 yaşında evlendim kocam aslında iyi ama ben evliliği yapamıyorum ya 20 yaşındayım şuan herşey o kadar zor geliyor ki iki kez üst üste hamilelik aileler derken çok yoruldum iki bebeğimde kolikti şuan 2 aylık ama her gün her saat ağlıyor gaz damlaları masajlar hiç bi şekilde fayda etmiyor emzirene kadar da canım çıkıyor zaten ilkini de emziremedim sorun bende o zaman ya emmiyorlar beni istemiyorlar kiloluyum kendimi hiç beğenmiyorum bi yaşıtlarıma bakıyorum birde kendime herkes bana çok büyük duruyorsun diyorlar bilmiyorum ya ne için yaşıyorum hayattan bir beklentim kalmadı artık önceden çok gülerdim çok güldüğüm için babam kızardı neyse öyle işte kimseye anlatamıyorum buraya yazmak iyi geldi
Maalesef şuan yardımcı olucak kimsem yok gurbetteyim birinciyi isteyerek yaptık ama 2. Maalesef korunduğumuz hâlde oldu inşallah bir an önce geçsin gitsin istiyorum bugünler. Teşekkür ederimÇocuk istismarından başka bir şey değil. Ah be kızım kendin çocuksun niye üst üste doğuruyosun al aklını başına biraz önlemini al artık. Herhalde depresyona da girersin çökersin de.
Yok mu yardımcı olacak kimse? Biraz büyüsünler zamanla kreş çağı da gelince yoluna koyarsın.
Eşim çok iyi bir insan hakkını yiyemem gurbette olmasam izin verirdi ama burda kimsem yokÇok zor bir durumdasın. Allah yardımcın olsun demekten başka bir şey gelmez elinden.
Annen anne olsaydı durumun bu olmazdı zaten.
Baban ayrı bir dünyaymış gülmene laf ediyormuş.
Kardeşin,arkadaşın falan varsa git onlarla buluş hergün. Tabii kocan izin verirse.
Annem 57 yaşında ben gurbetteyim ben yanına gittim 50 gün kaldım ama artık kendi evime geldimÇocuk, çocuk doğurmuş. Bakamaz tabi.
Annen falan yardımcı olmuyor mu? O da taş çatlasa 40 yaşındadır.
Eşin iyi olsa bu yaşta iki çocuk yüklemezdi sırtına.Eşim çok iyi bir insan hakkını yiyemem gurbette olmasam izin verirdi ama burda kimsem yok
Bilmiyorum aslında kendi istediğim olup olmadığını hâlâ sorguluyorum zamanla herşey yerine oturucak inşallah elimdede değil ki ister istemez bir saatten sonra bunalıma giriyorumKendi isteğinle mi evlenip çocuk yaptın çocuk yaşta? Hiç sanmıyorum ailen seni bu yola sürüklemiş muhtemelen. Ben 23 yaşında evlendim bana bile ağır geldiği zamanlar oldu çünkü çoğu arkadaşımdan önce evlenip çocuk yaptım. Kilo verilir ama bu yaş geri gelmez lütfen kendine gel, gençliğini heba etme. 2 çocuğun var diye de hayat bitmedi kendi ayaklarının üstünde durmak için geç değil.
Siz böyle söyleyince gerçekten sorguladım eşim 25 yaşındaEşin iyi olsa bu yaşta iki çocuk yüklemezdi sırtına.
Eşin iyi olsa bu kadar depresyona girmezdin beraber bakıp büyüteceğiniz için yorulmazdın.
Eşin iyi olsa kendini çirkin hissetmezdin.
Bu arada eşin kaç yaşında?
Teşekkür ederim içime su serptiniz mama verince sanki onlara iyi annelik yapamıyormuşum gibi hissediyorum bu da toplum baskısından ötürü galiba evi artık saldım çocukşarımı en iyi şekilde büyütüp kendime de zaman ayırmak istiyorum.hayata erken atılman iyi olmamış tabiki ama artık olan olmuş sana neden böyle yaptın tüü kaka demenin kimseye faydası olmayacak onun için geçmişi, hataları bir kenara bırakıp şu ana bakalım. benim bebeğim de beni emmedi napalım yapacak bişey yok mama da kötü bişey değil. ayrıca bi bebeğin daha varsa ondan tecrübelisindir bu günler gecici yani bu uykusuzluk yorgunluk gecici. bebeğin uyudugunda uyumaya calış ev işiymiş şuymuş buymuş umrunda olmasın kendine deger ver biraz kendini düşün.