Bebeğim beni çok yoruyor

Bide korundugun halde olduysa vay haline zaten ilk gebelıkten sonra tekrar gebe kalmak çok kolay oluyor. Bir süreliğine spiral taktıtmanı önerırım. Yoksa 3. De yola cıkarsa yanarsın dıkkat et:)

Bide korundugun halde olduysa vay haline zaten ilk gebelıkten sonra tekrar gebe kalmak çok kolay oluyor. Bir süreliğine spiral taktıtmanı önerırım. Yoksa 3. De yola cıkarsa yanarsın dıkkat et:)
Spiral taktırmak istiyorum ama doğumdan sonra fobi oluştu galiba hap kullanıcam

Siz böyle söyleyince gerçekten sorguladım eşim 25 yaşında
Eşinde küçükmüş.
çocukların elbet büyüyecek bu zamanlar geçecek.
Eskiyi düşünüp düşünüp yıpratma kendini olan olmuş.
Unutma anne gülerse,çocukta güler :))

Merhaba kötü düşünerek kendinizi iyice depresyona sokmayın bende 26 yaşındayım 3. Çocuğumu bekliyorum banada herkes erken diyor ama biz çok mutluyuz kilo vererek kendinizi daha iyi hidsedebilirsiniz çocukları uyuttuktan sonra kendinize vakit ayırmaya çalışın eşinizle vakit geçirin şuan yaşadığınız zor bir dönem olabilir ama ilerde iyi ki doğurmuşum diyeceksiniz eminim genç anne olmak çok güzel allah size 2 tane evlat nasip etmiş şükredin

Kime söyleyeceğimi bilmediğim için buraya yazmak istedim kendimi rahatlatmak adına 15 yaşında nişanlandım 17 yaşında evlendim kocam aslında iyi ama ben evliliği yapamıyorum ya 20 yaşındayım şuan herşey o kadar zor geliyor ki iki kez üst üste hamilelik aileler derken çok yoruldum iki bebeğimde kolikti şuan 2 aylık ama her gün her saat ağlıyor gaz damlaları masajlar hiç bi şekilde fayda etmiyor emzirene kadar da canım çıkıyor zaten ilkini de emziremedim sorun bende o zaman ya emmiyorlar beni istemiyorlar kiloluyum kendimi hiç beğenmiyorum bi yaşıtlarıma bakıyorum birde kendime herkes bana çok büyük duruyorsun diyorlar bilmiyorum ya ne için yaşıyorum hayattan bir beklentim kalmadı artık önceden çok gülerdim çok güldüğüm için babam kızardı neyse öyle işte kimseye anlatamıyorum buraya yazmak iyi geldi
Lütfen öyle düşünme. Sonuna kadar haklısın hissediliklerinde Çok erken evlemişsin doğumlar falan Ama bu ğeçici süreç unutma.Ama kendinle ilgili öyle düşünme sen kendine göre güzel ve değerlisin Evet kolik bebek cok yoruyor ama düşünsene dünyada ne kadar çok insan çocuk sahibi olmak isteyip olamıyor herkese razı oldugu halde bunları düşün olurmu mutlu olmaya bak gecer merak etme.

Kime söyleyeceğimi bilmediğim için buraya yazmak istedim kendimi rahatlatmak adına 15 yaşında nişanlandım 17 yaşında evlendim kocam aslında iyi ama ben evliliği yapamıyorum ya 20 yaşındayım şuan herşey o kadar zor geliyor ki iki kez üst üste hamilelik aileler derken çok yoruldum iki bebeğimde kolikti şuan 2 aylık ama her gün her saat ağlıyor gaz damlaları masajlar hiç bi şekilde fayda etmiyor emzirene kadar da canım çıkıyor zaten ilkini de emziremedim sorun bende o zaman ya emmiyorlar beni istemiyorlar kiloluyum kendimi hiç beğenmiyorum bi yaşıtlarıma bakıyorum birde kendime herkes bana çok büyük duruyorsun diyorlar bilmiyorum ya ne için yaşıyorum hayattan bir beklentim kalmadı artık önceden çok gülerdim çok güldüğüm için babam kızardı neyse öyle işte kimseye anlatamıyorum buraya yazmak iyi geldi
Ben 27 yaşımdayım ilk bebeğimi kucağıma aldım . İkinci bebek gerçekten zor olmalı ben şuan hiç düşünemiyorum ikinciyi . Siz korunmuşsunuz yine olmuş kısmet zamanla büyüdükçe onlar rahatlarsın ☺️ şuan bende korunuyorum umarım işe yarar . Beni de eşimin ailesi yoruyor herşeye karışıyorlar . İlk anneliğim ama dijital çağdayız. Doktorları takip ediyorum onları dinlemek en doğrusu eğitimli insanlar . Kimseye muhtaç olmadan büyütüyorum duşunu aldırıyorum. Bu onlara ağır geldi onlara muhtaç olacağım sandılar .
Kilo konusunda da hiç takma sen doğum yapan bi kadınsın, banada sezeryan göbeğin kalmış diyorlardı 😂 3/4 ay içinde zayıfladım bilerek değil bebekle yemek düzenim gitti bi anda zayıfladım.

Back
X