Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sukut teşekkür ederim cevabın için. çalışmayı beni istemiyo diye daha çok düşünüyorum. evde olunca daha çok batıyo. bende onlara gidiyo ben daha çok sinir oluyorum bu sefer. sanki annesi oymuş gibi.
neler neler yapıyorum parka gidiyoruz geziyoruz oynuyoruz... vs oyuncaklar alıyorum onunla yatıyorum kendini yanlız hissetmesin die ama beni görmüyo ve çok sinirleniyorum. kötü düşünceleri çağırmak istemiyorum. babannesidir sever diorum ama insan kaynanasını sevmeyince batıyo işte...
geçer umarımmmm![]()
Kızlar nasılsınız uzun zamandır yazamadım ama hep gözattım başlıklarınıza:)
Benim derdim var arkadaşlar benim bebeğim 6,5 aylık ve ben 2 ay önce işe başladım saatlerim 8,30 12 eve gidiyorum 1,30 geliyorum ve 5 çıkıyorum saatlerim bu yanlız oğlum beni sanırım hiç özlemiyo sevmiyo ben gelmişmiyim nabıyorum umurunda değil k.validem bugün bide üstüne yok oğülum babasını daha çok seviyo dedi annem dedi böyle iyice üzüldüm inanın morelim çok bozuk ben bişi yapıyorum oynatıyorum bi öyle gülüyo çeviriyo kendisini ama babası yaptığında kahkahaları basıyo nabıcam kızlar ben ...senağlamasenağlama