Bebegim beni sevmiyormu?

Melek1234567

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
13
6
16
Merhaba arkadaslar,
benim 11 aylik bir oglum var. Babasi, babaannesi ve dedesinin yanindayken beni hic aramiyor. Hatta gel diye kollarimi uzatinca kendini geriye döndürüp bana gelmiyor. Biz kayinvalidemlerle altli üstlü oturuyoruz. Bastan beri bebegimi benden kiskaniyorlardi. Daha öncede bu konu hakkinda ayri bir konu acmistim. Ben ne zaman onlarda olsam bebegimi kucagima vermek istemezlerdi. Alayim diye uzandigimda herzaman baska odaya gidip orda oynatip bir bahane bulur, vermezlerdi. ayrica kayinvalidem devamli esimi doldurmayi cok sever ve hep hata arar. Bende onlardan iyice sogudum. Hic gitmek istemiyorum. Zaten bir tartismada gecti aramizda, beni gördüklerinde acayip soguk davraniyorlar. Ama ogluma asiklar. Aman benim kucagimda olmasin, ne yapacaklarini sasiriyorlar. Hergün telefon edip oglumuzu getir diyorlar. Benimle konusan yok, ben bi kösede oturuyorum oglumu seviyorlar, hadi biz gidiyoruz dedigimde bana düsmanca bakiyorlar. beni onlari torunlarindan ayiran biri olarak görüyorlar. Oglumda 1 haftadir bana pek yüz vermiyor. Onlari görünce sevincten havalara ucuyor, babasinada cok düskün. Kendimi bir anne olarak cok kötü hissediyorum. Bazen yersizmi acaba bu düsünceler diyorum. Ana oglum baya baya bende soguyor sanki... Ne yapmaliyim? Bana bir yol gösterin.

Kim oynatirsa ona gider bebek bu... Babasi da dahil diger insanlari 24 saat gormedigi icin onlarin kucagina atliyordur.
Birkac aya akli ermeye baslayinca zaten neyin ne oldugunu anlar, senden daha cok kimseyi sevemez ki bu dunyada:)

1 yaş civarı bebekler etrafa bayılıyorlar kim biraz ilgi çekerse değişik gelirse ona yakın oluyorlar.. merak etmeyin 2 yaş gibi anneciligin zirvesinde olacak.. uzun süre orada kalacak:)

Sizi aramiyor çünkü orada oturup gozlerinizle sürekli onu takip ettiginizi biliyor güveniyor..

Siz annesiniz somurtup üzülüp durmayın etrafı costurmayin böyle yapıp.. Anne ile yarısı sever bizim milletimiz..

Birlikte iken bol bol oyun oynayın en güzel iletişim öyle oluyor.. asık surat bebekleri çeken bişey değil bol bol gülen yüz ve gözler lütfen..

Yaklaşık 3 ay önce aynı konuyu bende açtım buraya:) sağolsun arkadaşlar beni çok raharlattılar fikir verdiler. Nasıl kötü bir duygu seni çok iyi anlıyorum. Oğlum bir iki hafta boyunca yüzüme bakmadı nerdeyse ölecektim kahrımdan. Ama şimdi kralı gelse gitmez benden başkasına :) sen onun annesisin sevmez olur mu hiç. Sen hep yanındasın onları hep görmediği için bir de şımartıp her istediğini yapıyorlarsa oyüzden öyle yapıyordur. Hiç korkma üzülme sen onun bir tanesinin biraz daha zaman geçsin daha iyi anlicaksın bunu. E çocuk hep eğlence oyun arıyor onlarda sıkılıyor hep aynı şeylerden değişik insanlar farklı şeyler çekici geliyo ama bu kesinlikle seni sevmediği için değil canım hiç üzülme

Bebek bu aklı ermiyor ki kim eğlendiryorsa kendisini ona gider. Biraz daha zaman geçsin, aklı ersin sen o zaman gör anne-oğul aşkını. :anneadayı::anneadayı::KK68::KK68:

1. Bunu kafana takma. Bebekler babaanne anneanne dede cok severler. Bu seni sevmiyor anlamina gelmez.
Ama... onlar resmen seni diskalifiye etmek istiyorlar. Yok sayiyorlar. Bunu kocan nasil anlamiyor.
Kimse kusura bakmasin. Cocugumu kucsgimdan alip baska odalara goturcek bir babayigit tanimiyorum.

Biraz aslan kesilin annesin sen. Dunyadaki en guclu varliksin. Ne demek cocugu seviyorlar ben bir kosede bekliyorum.

1. Bunu kafana takma. Bebekler babaanne anneanne dede cok severler. Bu seni sevmiyor anlamina gelmez.
Ama... onlar resmen seni diskalifiye etmek istiyorlar. Yok sayiyorlar. Bunu kocan nasil anlamiyor.
Kimse kusura bakmasin. Cocugumu kucsgimdan alip baska odalara goturcek bir babayigit tanimiyorum.

Biraz aslan kesilin annesin sen. Dunyadaki en guclu varliksin. Ne demek cocugu seviyorlar ben bir kosede bekliyorum.
Çocuğu getir sevecez diye telefon ediyorlar. Bende iniyorum aşağı bebeğimi dedesinin kucağına veriyorum onlar oynuyorlar seviyorlar vs. benimle doğru dürüst konuşan yok. sonra uykusu gelince alıyorum yukarı çıkıp evimize gidiyoruz. orda olduğum sürece vermek istemiyorlar. yerde emeklerse bende kucağıma almaya yeltenince mesela "alma çocuk biraz hareket etsin" deyip almamı engelliyorlar.

Çocuğu getir sevecez diye telefon ediyorlar. Bende iniyorum aşağı bebeğimi dedesinin kucağına veriyorum onlar oynuyorlar seviyorlar vs. benimle doğru dürüst konuşan yok. sonra uykusu gelince alıyorum yukarı çıkıp evimize gidiyoruz. orda olduğum sürece vermek istemiyorlar. yerde emeklerse bende kucağıma almaya yeltenince mesela "alma çocuk biraz hareket etsin" deyip almamı engelliyorlar.
Sıkıntı orada zaten. Her dediklerinde gitmen. Uyuho de. Banyo yaptiracagin de. Musait degilim de.. bahane aramada gerke yok. Beni sevmeyen cocugumuda sevmesin. Cocugunu sevmeyen benide sevmesin.

Sevmeyebilirler beni ama oyle davranamazlar. Cocuk benim . ALLAH bana emanet vermis.
Ben bilirim nezaman gidip gitmeyecegine.

Boyle her dediklerini yapma. Yavas yavas onlerini kes.
Getirmi dediker. Ben musait değilim de.. cocuk uyuyo vs.

Merhaba arkadaslar,
benim 11 aylik bir oglum var. Babasi, babaannesi ve dedesinin yanindayken beni hic aramiyor. Hatta gel diye kollarimi uzatinca kendini geriye döndürüp bana gelmiyor. Biz kayinvalidemlerle altli üstlü oturuyoruz. Bastan beri bebegimi benden kiskaniyorlardi. Daha öncede bu konu hakkinda ayri bir konu acmistim. Ben ne zaman onlarda olsam bebegimi kucagima vermek istemezlerdi. Alayim diye uzandigimda herzaman baska odaya gidip orda oynatip bir bahane bulur, vermezlerdi. ayrica kayinvalidem devamli esimi doldurmayi cok sever ve hep hata arar. Bende onlardan iyice sogudum. Hic gitmek istemiyorum. Zaten bir tartismada gecti aramizda, beni gördüklerinde acayip soguk davraniyorlar. Ama ogluma asiklar. Aman benim kucagimda olmasin, ne yapacaklarini sasiriyorlar. Hergün telefon edip oglumuzu getir diyorlar. Benimle konusan yok, ben bi kösede oturuyorum oglumu seviyorlar, hadi biz gidiyoruz dedigimde bana düsmanca bakiyorlar. beni onlari torunlarindan ayiran biri olarak görüyorlar. Oglumda 1 haftadir bana pek yüz vermiyor. Onlari görünce sevincten havalara ucuyor, babasinada cok düskün. Kendimi bir anne olarak cok kötü hissediyorum. Bazen yersizmi acaba bu düsünceler diyorum. Ana oglum baya baya bende soguyor sanki... Ne yapmaliyim? Bana bir yol gösterin.

Sana kendimden ornek vereyim..babaannemin ilk torunu oldugumdan bana cok duskundu hala bile oyle..bu sebeple bes yasina kadar onunla kaldim onu anne amcami abi bildim.babamin uzak sehre tayini cikinca bende onlarla gittim ama hic aileme dahil olamadim annemde babaanneme olan kinini hep bana kustu evlat ayrimi yapti belki bilerek belkide bilmeden ama kendi bile bana yasattiklari icin halime cok uzuldugu olurdu evlendim coluk cocuga karistim ama hala bu ustume yapisan talihszlikten kurtulamadim cunku bi ailem olmadi.

Back
X