Sindiremiyorum, artik alttan alamiyorum ve cok doluyum

Benim de eşim sık sık şehir dışına çıkar iş için her seferinde kv sorar annen geliyor mu diye.. Kendileri ile baya uzak evlerimiz şehir farklı diyebilirim. O yüzden sık gelemez ama her seferinde sorar annen geliyor mu diye hatta bana ayrı eşime ayrı sorar acayip biri.. Bi sonraki sefere geliyor tabi niye gelmesin kızının evi demeyi düşünüyorum :)

Ayni model bunlar heralde

Kusura bakmayin pek özet olmadi ama 7 yili ozetleyebilecegim kadar ozetlemeye calistim

Canim benim sen cok erken yasta evlenmissin bu adamla ve daha soz aksaminda ne bicim insanlar olduklarini ortaya dokmusler zaten nisanda da sonrasinda da sen bile bile bu rezilligin icine gitmissin, hele hele 4 yil kv ile birlikte yasadiktan sonra sana karismamalari zaten sasirtici olurdu.
Kisacasi sen bu rezil aileyi gorerek bu rezilligide kabul ederek evlenmissin kucuk yasta bu adamla.
Zate kocan azicik akli basinda olsaydi bunlarin hicbirini yasamazdin taaa bastan evine seni sitemeye gelip o laflari sana saydiran adamla evlenmissin sen ne bekliyorsun ki.

Ya o aileden cooooooook uzaklara goceceksin yada omur boyu idare edeceksin bir sekilde

A AtomicGirl evet maalesef bile bile lades demisim simdi pismanligini yasiyorum. Ama bu pismanlikla yasamamk adina biseyleri düzeltmeye calisiyorum.

2 aydır evinize gelmeyen insanları ne akdar takıyorsunuz kafanıza.bence asıl sorununuz konunun sonunda yazdıklarınız.yani eşinizin öfke patlamaları,bu durumda küfretmesi,hatta dövecek gibi bakması,belki bir gün bunu yapabilmesi..
yoksa kv görümce bilmem ne ,siz geçmişe takılı kalmışsınız..

Yedi yıldır en baştan hep sorun , hep sorun yaşınız daha genc cocuk olayını erteleseydiniz mantuklı olurdu. Allah bağışlasın canım ama bunlar değişmez boşuna bekleme ya böyle kabul edip ayda yılda bi görüşcen yada tekmeyi basacan kocana küfürler filan hiç hiç hoş değil . Ooo sülalesi karışıyo ee nerde kalıyo evlilik onların vik vik konuşmalarını cekmek için evlilik yapmıyoruz . Madem öyle kendi aileme yaşarım . Mutlu olmadıgınız belli

Ben neyle karsilastigim icin yazdim. Birseyin kinini gutmuyorum icimde.
Iste o yazdiklarimin arkasi kesilmiyor cvplarim o sekilde ama hala sormaya devam ediyorlar. Cok gozgoze bile gelmiyorum konusurken artik. Cunku patlamak uzereyim. Sorulari hic bitmiyor hepsinin. Okadar mesafeliyim ama sanki hergun vicik vicik samimiymisim gibi konusuyorlar.
O zaman kötü gelin olun tersleyin

Sana ne diye iki kere çemkirsen kimse yılışamaz ki

Yani kimse bana bunları demeye cesaret edemez zira hiç yapmadım ama böyle bir şey derlerse üstlerinden tank geçmiş gibi olacağını bilir herkes

biri bana birsey dedimi net kisa ve aslinda icimden cok sert ama disari sakin cevabimi soylerim.icimde kalmaz.ama zamaninda biseyleri soylemedim diye hala icim icimi yer susmusum o zaman.aslinda beni o taraf degilde esimin bid bidlari omrumu tuketiyor..

7 senedir evli olup da söz nisan alışveriş evresini hala unutmamış olmanız mucize gerçekten. Ben gecen sene yaptığım alışverişte ne oldu ne bitti hatırlamıyorum. Kavga yoktu ok ama su olmuştu da diyemem.

Bence atladıgın nokta ne biliyor musun? Bizim cagımızla anne babalarımızın çağı arasında uçurum var. Ben eşimin ailesini severim, onlar da beni. Onlara göre mesela bizim tatile 5 bin tl vermemiz çılgınlık. Onlara gore para tutulması gereken bana gore de harcanması gereken bir şey. Hayatında tatil anlayışı köye gitmekten ibaret olan, yatak odask yerine kanepe kullanan insana bunu nasıl anlatabilirim ki. Anlamaz. Duymak. Söylemez. İsitmem. Olur biter.

Senin o yasta babaannen olsa aynı şeyleri söylese ağzını mı dikeceksin yoo. Yaşlıları da duyma. Söyledi mi, eşimle karar veririz biz de kapat.

Bak ikinci çocuğu yapmışsın. Demek ki aşırı bir sorunun yok. Bazı şeyleri görme. Sinir de olma.

Çoğu şeyi kafanda buyutuyorsun.

Iste aynen bizde oyleyiz. Yapmasinlar zaten gozum yok ama laflari sualleri sorulari bitmiyor acikliyosun yine soruyolar. 4 yildir evime her geldiklerinde annen geliyormu bilmem ne tarzi sorular. Anlamiyorlar artik en sonunda heralde geliyor dedim. Yok yine bitmedi sorulari. Hani sohbetimiz yok onlar soruyor biz cvpliyoruz. Zaten cocuk olduktan sonra iyice kesildi gelmeleri mesela 2 aydir gelmiyorlar gayette mesafeliyim ama kayinpederimi kv mi gorseniz sanki hergun vicik vicik gorusuyorum hissine kapilirsiniz
arkadaşım dost olcam acı söylicem kusuruma bakmican artık.
ben evlenirken beni istemeye bile gelmedi eşimin babası. kp bile demem kp.liğe kurban olsun. annesi de gelmedi sorsan kocamın sözünden çıkamıyorum sonra çok dert çıkarıyor.. ama bi açıp telefon dahi etmedi. çok hazırlık yaptım dedi oğluna zırıl zırıl ağladı ama barıştıktan sonra çıkarıp da getirmedi.. yani hepsi oyun..
allah razı olsun benim eşim sildi attı ailesini bir kalemde. teyzesi ile geldiler istemeye. biz de iğneden ipliğe kendimiz yaptık bir gramlık faydaları olmadı.. dediğim gibi zaten yoklardı. düğünden 3 gün önce özür dilemeye geldiler yarım ağız. benim ailem sırf elalemin ağzına (özellikle benim baba tarafımın) laf verilmesin die tamam dediler.
düğünde 2 teneke bilezik taktılar o kadar.
sonra utanmadan geldiler evime kaldılar o babası kalktı şurayı niye şöyle yaptınız demeye başladı. eşim sanane baba ev benim para benim istediğimi yaparım dedi. beni hiç yüz göz etmedi ama ben de senin ailen şöyle yaptı böle yaptı die hiç konuşmadım o kendi gördü kendi diyeceklerini hep kendi dedi ailesine.
bu kocaların ailesi mevzunda diyeceğim odur ki kocalarda iş yoksa, ailelerinin ağızlarını karılarına karşı kapatamıyorlarsa, karılarına da sen sus ben ailemin ağzının payını veririm demiyorlarsa yani orta yolu kendileri ayarlayamıyorlarsa kadınlar istediği kadar lafları ağızlarında olsun böyle çıldırıyorlar.

sen bu içindekilerle nasıl rahat devam edersin bilmiyorum. ben olsam devam edemezdim. kocanla dediğim minvalde konuşman lazım tabi anlarsa.. her tartışmada boşanma lafı etmek nikahı zedeler bi kere en başından bunu bilmeli..

Eğer boşanmak gibi bi düşünceniz yoksa bu kadar geçmişe gitmeyin boş yere kendinizi üzersiniz.
Gereksiz akrabalar inanın her yerde ben kendi akrabalarımı bile sevmiyorum misal.
Çok sessiz kalmışsınız zamanı'nda daha fazla üzülmemek için bu sessizliğe bi son verin.
Tersleyin geçin herkesi kendim kazanıyorum istediğimi yaparım annem herhalde evime gelecek kimseye laf düşmez isterse hergün gelir vs.gibi.
Durmadan düzenli olarak tersleyin bu terbiyesiz insanları bi yerde bıkacaklardır.
Eşiniz de belli ki kaba saba bir adam madem boşanmaya niyetiniz yok çekeceksiniz mecbur.
Ha ben olsam çekmem o ayrı konu.

arkadaşım dost olcam acı söylicem kusuruma bakmican artık.
ben evlenirken beni istemeye bile gelmedi eşimin babası. kp bile demem kp.liğe kurban olsun. annesi de gelmedi sorsan kocamın sözünden çıkamıyorum sonra çok dert çıkarıyor.. ama bi açıp telefon dahi etmedi. çok hazırlık yaptım dedi oğluna zırıl zırıl ağladı ama barıştıktan sonra çıkarıp da getirmedi.. yani hepsi oyun..
allah razı olsun benim eşim sildi attı ailesini bir kalemde. teyzesi ile geldiler istemeye. biz de iğneden ipliğe kendimiz yaptık bir gramlık faydaları olmadı.. dediğim gibi zaten yoklardı. düğünden 3 gün önce özür dilemeye geldiler yarım ağız. benim ailem sırf elalemin ağzına (özellikle benim baba tarafımın) laf verilmesin die tamam dediler.
düğünde 2 teneke bilezik taktılar o kadar.
sonra utanmadan geldiler evime kaldılar o babası kalktı şurayı niye şöyle yaptınız demeye başladı. eşim sanane baba ev benim para benim istediğimi yaparım dedi. beni hiç yüz göz etmedi ama ben de senin ailen şöyle yaptı böle yaptı die hiç konuşmadım o kendi gördü kendi diyeceklerini hep kendi dedi ailesine.
bu kocaların ailesi mevzunda diyeceğim odur ki kocalarda iş yoksa, ailelerinin ağızlarını karılarına karşı kapatamıyorlarsa, karılarına da sen sus ben ailemin ağzının payını veririm demiyorlarsa yani orta yolu kendileri ayarlayamıyorlarsa kadınlar istediği kadar lafları ağızlarında olsun böyle çıldırıyorlar.

sen bu içindekilerle nasıl rahat devam edersin bilmiyorum. ben olsam devam edemezdim. kocanla dediğim minvalde konuşman lazım tabi anlarsa.. her tartışmada boşanma lafı etmek nikahı zedeler bi kere en başından bunu bilmeli..
Kesinlikle size çok katılıyorum.Aileler evet saçma sapan insanlar olabilir ama burada konu sahibinin eşi iyi bir adam olsaydı bunları zaten yaşamazdı karısını ezdirmezdi.
O nedenle aileleri sürekli kötülemek kimseye bir şey kazandırmıyor.

Böyle ilk günden kendini belli eden adamla inadına evleniyorsunuz ya, hakediyorsunuz ne diyim...

Böyle ilk günden kendini belli eden adamla inadına evleniyorsunuz ya, hakediyorsunuz ne diyim...
canım bu kadar keskin konuşmamak lazım. bu ülkede bırak evlenip boşanmış kadını nişan atmış sözden dönmüş kadınlara bile ne kadar aptal yakıştırmalar yapılıyor. en okumuşu en ayakları üstünde duranı bile ister istemez psikolojik bir baskı altında kalıyor.. hele kadının kendi ailesi çok net arkasında durmadıkça aman kızım olur kızım dedikçe iyice çıkmaza sürükleniyor..
o nedenle konu açanları yerici değil yapıcı eleştiriler yaparsak zaten psikolojisi altüst olmuş insanlara köstek yerine destek oluruz diye düşünüyorum.

Kayra19 Kayra19 geçmişi silin.
aile ile diyalogu en az düzeye indirin. ararlarsa açmayın, sorarlarsa duymazdan gelin. onlar varken sürekli diğer odalarda meşgul olun. eşinizle tartışmayın. alttan alın demiyorum onu da duymayın oda değiştirin. sakinleşince zaafı olan yanını bulup konuşun. inşallah düzelirsiniz

2 aydır evinize gelmeyen insanları ne akdar takıyorsunuz kafanıza.bence asıl sorununuz konunun sonunda yazdıklarınız.yani eşinizin öfke patlamaları,bu durumda küfretmesi,hatta dövecek gibi bakması,belki bir gün bunu yapabilmesi..
yoksa kv görümce bilmem ne ,siz geçmişe takılı kalmışsınız..

Iste benimde onlari detayli olarak anlatma sebebim bu. Bunlara ragmen esimin bu davranislari.

Back
X