arkadaşım dost olcam acı söylicem kusuruma bakmican artık.
ben evlenirken beni istemeye bile gelmedi eşimin babası. kp bile demem kp.liğe kurban olsun. annesi de gelmedi sorsan kocamın sözünden çıkamıyorum sonra çok dert çıkarıyor.. ama bi açıp telefon dahi etmedi. çok hazırlık yaptım dedi oğluna zırıl zırıl ağladı ama barıştıktan sonra çıkarıp da getirmedi.. yani hepsi oyun..
allah razı olsun benim eşim sildi attı ailesini bir kalemde. teyzesi ile geldiler istemeye. biz de iğneden ipliğe kendimiz yaptık bir gramlık faydaları olmadı.. dediğim gibi zaten yoklardı. düğünden 3 gün önce özür dilemeye geldiler yarım ağız. benim ailem sırf elalemin ağzına (özellikle benim baba tarafımın) laf verilmesin die tamam dediler.
düğünde 2 teneke bilezik taktılar o kadar.
sonra utanmadan geldiler evime kaldılar o babası kalktı şurayı niye şöyle yaptınız demeye başladı. eşim sanane baba ev benim para benim istediğimi yaparım dedi. beni hiç yüz göz etmedi ama ben de senin ailen şöyle yaptı böle yaptı die hiç konuşmadım o kendi gördü kendi diyeceklerini hep kendi dedi ailesine.
bu kocaların ailesi mevzunda diyeceğim odur ki kocalarda iş yoksa, ailelerinin ağızlarını karılarına karşı kapatamıyorlarsa, karılarına da sen sus ben ailemin ağzının payını veririm demiyorlarsa yani orta yolu kendileri ayarlayamıyorlarsa kadınlar istediği kadar lafları ağızlarında olsun böyle çıldırıyorlar.
sen bu içindekilerle nasıl rahat devam edersin bilmiyorum. ben olsam devam edemezdim. kocanla dediğim minvalde konuşman lazım tabi anlarsa.. her tartışmada boşanma lafı etmek nikahı zedeler bi kere en başından bunu bilmeli..