Bebeğim benimle mi amahenüz hazır değilim sanaa

Hainkoca

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
223
88
13
Bugün beklenen adetim gerçekleşmedi alt karın bölgemde batma var.sabahtan beri test yapıyım yapmıyım arasında kaldım ve yapmadım.sadece sarımsı az az akıntım oluyorhamilelik konusu buraya ait değil ama derdim şu ki ben çocuk isteğimden bu ay vazgeçmiştim .çünkü eşimle problemlerim var.eğer hamile kalırsam sevineceğimi de sanmıyorum.sizce gebelik şansım yüksek midir?.korkularım endişelerim hadsafhada.allahtan hayırlısını istemiştim hep.

Dediginiz gini hayirlisi ne ise o olsun.hamilelik varsa da o zaman dusunursunuz. Esinizle sorunlarinizi iyi kotu cozmeye bakin. Ayrilik da bir cozum. O durumda cocugu dunyaya getirip getirmemek sizin seciminiz. Bakamayacaksaniz dogurmayin derim.

Dediginiz gini hayirlisi ne ise o olsun.hamilelik varsa da o zaman dusunursunuz. Esinizle sorunlarinizi iyi kotu cozmeye bakin. Ayrilik da bir cozum. O durumda cocugu dunyaya getirip getirmemek sizin seciminiz. Bakamayacaksaniz dogurmayin derim.
Beneğim olursa her koşulda bakarım.aşdırmak gibi bir düşünceye sahip değilim.sorunları çözmeye çalışırıö.kötü düşünceye girmek istemiyorum kaldı ki girmem de.hersey.çpcugum için olur o

gebelik şansınızin yüksekliğini kimse bilemez.öğrenmenin tek yolu test yapmak.henüZ bir gün geçmiş stresten de gecikmiş olabilir.hamilede olabilirsiniz.
hakkınızda hayırlısı olsun..

Bugün beklenen adetim gerçekleşmedi alt karın bölgemde batma var.sabahtan beri test yapıyım yapmıyım arasında kaldım ve yapmadım.sadece sarımsı az az akıntım oluyorhamilelik konusu buraya ait değil ama derdim şu ki ben çocuk isteğimden bu ay vazgeçmiştim .çünkü eşimle problemlerim var.eğer hamile kalırsam sevineceğimi de sanmıyorum.sizce gebelik şansım yüksek midir?.korkularım endişelerim hadsafhada.allahtan hayırlısını istemiştim hep.
gebelik belirtisi ile regl belirtileri aynıdır. test yapmadan bilmezsin.
umarım gebe degilsindir ama eşin ile olan sorunlar boşanmaya kadar gidiyorsa cocugu aldırmayı düşünebilirsin. bir cok kişi kızacak ama ben böyle düşünüyorum.
ayrıca gebe degilsen de bir zahmet saglık ocaklarına bile gitsen dogum komt. için ya ilaç veya spral taktır. ne zaman istersen veya hazırsan o zaman sprali cıkartıp gebe kalabilrsin. lütfen korunun !!! lütfen !!

Sen çocuk isteğinden vazgeçmiş olabilirsin ama korunmadığın zaman çocuğun olabilir. Anlıyorsun değil mi?

Konun çok manasız. Biz simdi sana ne diyelim ki?

1 test ile 5 dkda tüm soru işaretleri bitebilirken kıvranıp endişe etmeyi hiiiiiç anlayamadım

ayol ben meraktan çatlardim..duramaz test yapardim.cocuk icin tedavi görurken sabah aksam test yapardim.surekli gebelik testi aldigim icin eczaci bana garip garip bakardi☺

Her dk düşünüp stres gibi kötü bir şeyi vücuda yüklemektense .
Test yapıp kurtulsanız .
Sonra ona göre yön çizseniz kendinize . ;)

Ben de bu simarikligi anlamiyorum. Oyun oynar gibi... test yapmıyorum hamile miyim değil miyim? Hamileysem de istemiyorum. Bla bla bla...

Sağlıklı bir insan test yapar, negatifse negatiftir. Pozitifse hamileyim ama böyle sorunlarım var işin icinden nasıl cikabilirim, nasıl düzeltebilirim der anlarim.

En fazla 15 günlük mesele hamilelik meselesi. 15 gün önce her şey güllük gulistanlikti da yeni mi bozuldu? Emin değilseniz korunun ya.

Belirtilere adet gecikmesine bakarak aldanma.Tartışma,stres vs. etkilemiş olabilir.Test yapmalısın.Emin değilsen de dikkat etmelisin.Herşey çocuk olunca daha da güzelleşmiyor çünkü...

Back
X