Bebeğim benimlemi

pilin

06.2014muhammed 08.2017bilal
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2010
1.256
726
323
kızlar batım 2 kasım bu ay sık ilişkim oldu gögüslerim fora nerdeyse adeime 20 gün kaladan beri..(3,4 gün önce başlamadı yani)
az önce es yaptım sabah idrarını beklemedim meraktann:1:ş,imdi şöyle oldu fotoda çıkmadı maaleseff..bundan önceki aylarda bisürü test yapmışım control kısmı malum koyu kırmızı test kısmı hep karbeyaz..az önceki estimde test kısmındaki çizgiyi gördüm yani çizginin yeri belli oldu ama renk hiç yok sadece çokk silik bi çizgi şeklii ay bilemewdimki yoksa minik mercimeğim benimlemi.:52::52:.bu saatin idrarı diyemi belli oladı umut varmı kızlarrrrrrrr bi el atın banaaaaa hayırlkı akşamlarrr canlarrrr.....:26::26:

kızlar fotooo 4.sayfada ve evet galiba bebeğim çok şükür benimleymiş bhcg de 222 çıktı hihihoooooooo hiiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
silik pembe gözüküyosa hamilesin :3::3:
ama yok eğer test yeri şeffaf çizgi belli oluyosa boşuna kuruntu etme derim :18:

Son düzenleme:
Yaaaa:2:üzüldüm yaaa pembe deill galiba dk sıda geçti artıkk geçersizz..bi tane aldım bide off yarın artık bidaa

Adet gunume 4 gun kala yaptigim testte senin gibi silik cizgi vardi ertesi gun bi daha yaptim aynisi sonuc.mercemegim 24+3 gunluk:)ay hadi insallah darisi sanadirda mujde duyariz.

kızlar batım 2 kasım bu ay sık ilişkim oldu gögüslerim fora nerdeyse adeime 20 gün kaladan beri..(3,4 gün önce başlamadı yani)
az önce es yaptım sabah idrarını beklemedim meraktann:1:ş,imdi şöyle oldu fotoda çıkmadı maaleseff..bundan önceki aylarda bisürü test yapmışım control kısmı malum koyu kırmızı test kısmı hep karbeyaz..az önceki estimde test kısmındaki çizgiyi gördüm yani çizginin yeri belli oldu ama renk hiç yok sadece çokk silik bi çizgi şeklii ay bilemewdimki yoksa minik mercimeğim benimlemi.:52::52:.bu saatin idrarı diyemi belli oladı umut varmı kızlarrrrrrrr bi el atın banaaaaa hayırlkı akşamlarrr canlarrrr.....:26::26:

bende adetime 3 gün kala test yapmıştım. silik pembe değildi benimki. böle gölge gibi gri bişiydi. belli belirsizdi. hayal görüyorum sanmıştım. sabah tekrarladım gene aynı gölge gibiydi. kan testi yaptırdım pozitifti :32::32::32:

şimdi yaramaz oğluşum yanı başımda uyuyor :16: Allah ayırmasın

Adet gunume 4 gun kala yaptigim testte senin gibi silik cizgi vardi ertesi gun bi daha yaptim aynisi sonuc.mercemegim 24+3 gunluk:)ay hadi insallah darisi sanadirda mujde duyariz.

ama silik pembe değilse sayılmıyor

silik gri ise o kendi şeridi zaten
ben öyle biliorum

Ayy umut varmı yaniii..inşaallahh ..özel şirkette iş umutlarımıda kapattım kpss dershanesine gidiyorum inşaallah kazanırım bu arada bebişimize de kavuşalım istiyorumm

bence hamilesin. inş öyledir. tabi istiosan :)

bende adetime 3 gün kala test yapmıştım. silik pembe değildi benimki. böle gölge gibi gri bişiydi. belli belirsizdi. hayal görüyorum sanmıştım. sabah tekrarladım gene aynı gölge gibiydi. kan testi yaptırdım pozitifti :32::32::32:

şimdi yaramaz oğluşum yanı başımda uyuyor :16: Allah ayırmasın
ayyy maşaallahh yer onu teyzesiiiiiiii öper mis yanaklarını allah bağışladın canım..
benimkide gölge gibii ama öncek aylar hiç yoktu yani kırıntısı dahii ondan umutlandım yanii hadi inşaallah:55:

bence hamilesin. inş öyledir. tabi istiosan :)
istemezmiyizz kuzumm artık işimi gücümüde planladım sayılır kpss ye hazırlanıyorum artık bebeciğimize kavuşalım yaa yeni evliyiz ama uzun yıllardır eşimle birlijteydik o yzden artık beklemek istemiyozz bakalım allahıma dua ediyorum en hayırlı zamanda sağlıklı tatlı kurabiyemizi istiyoruz bakalım

Adetime 3 gun kala yapmıştım testi silik pembe çıktı ama yarım saat sonra gayet belirgindi. Bana doktorum bat i bekleyip test yapmak makbul demişti. En garanti kan testi derim

silik pembe çıksa şimdiye hopluyo olurdumm çok umutlanırdım..tereddütte kalmam aynı test markasını geçen ay 2 defa kullandım tık yoktu hemde batımın gününde vs denedim şimdi böyle bişi görünce ne bilim umut işte

silik pembe çıksa şimdiye hopluyo olurdumm çok umutlanırdım..tereddütte kalmam aynı test markasını geçen ay 2 defa kullandım tık yoktu hemde batımın gününde vs denedim şimdi böyle bişi görünce ne bilim umut işte

Biraz sabret bata cok az kalmış cnm ya. Hemde kendini strese sokuyorsun böyle yaparak şimdi düşünme artık bunu sabah zaten hemen yaparsın testini. Sunun şurasında 3 gunün var bizim teeeeee 2 haftamız var :) biz napalim

benim ki hayali bi çizgiydi çoooook belirsiz hamileydim bence hamilesin :)
ahh güzelim saolll mutlu oluyorumm böyle yorumlara inşaallahh yaaa ya test te yok evde fazla sabah nası yapıcam ayy dur kociye söyliyimde nöbetçi eczaneyemi gitsek sabah ilk idrara yapardımm:17:

hangi marka. brnmki de aynı senn gibiydi. fotoda da çıkmıodu. pembe değil açık grı idi.

gidin alın ya çok merak ettim vallahi nasıl uyucaksınız ki:)

Back
X