Bebeğim benimlemi

AMİNN kızlar sizler hamiş olraktan artık dualarınızı kabul eder rabbim ne olur bana dua edin çok ihtiyacım var ayın 25 inde doktora gdeceğim !!!!!
şuan ezan okunuyoo..allahım şu ezanlar yüzü suyu hürmetine tüm annişlerin kucaklarını bebiş doldursun içinde rose3507 bacımında inşaallahhh...
canım allahta bebekte umutta bitmezz sakın umutsuzluğa kapılma:34:

aminnn!1 canım sağol Allah razı olsun ... umutsuluğum bazen oluyor olmuyor değil ama Allah büyük bir bildiği vardır diyorum hepp

Afiyet olsun.. masallah inşallah bizde duyariz bir gun sabirsizlikla bekliyorum o gunu.. dr ne ilaci verdi sana?
PREMESİS İSMİ DEVLET KARŞILAMIYO AMA ÇOK ŞÜKÜR İYİ GELDİ DEVLETİN KARŞILADIĞI UYKU YAPAR DEDİ DOKTOR BU DAHA İYİ DEDİ VS..KPSS YEDE HAZIRLANIYORUM ÇOK UYUMAKTA İŞİME GELMEZ...DİYE
İNANMAYACAN BUGÜN DÖNER YEDİM ACIKTIGIMI HİSSETTİM ..TABİ ARADA YOKLUYO ÖYLE PAT DİYE KÖKTEN GEÇMİYOO AMA BESLENİYORUM ŞÜKÜR

PREMESİS İSMİ DEVLET KARŞILAMIYO AMA ÇOK ŞÜKÜR İYİ GELDİ DEVLETİN KARŞILADIĞI UYKU YAPAR DEDİ DOKTOR BU DAHA İYİ DEDİ VS..KPSS YEDE HAZIRLANIYORUM ÇOK UYUMAKTA İŞİME GELMEZ...DİYE
İNANMAYACAN BUGÜN DÖNER YEDİM ACIKTIGIMI HİSSETTİM ..TABİ ARADA YOKLUYO ÖYLE PAT DİYE KÖKTEN GEÇMİYOO AMA BESLENİYORUM ŞÜKÜR

iyi ya aç aç dolaşılmıyor benim sabah biraz bulantım oluyor onun dışında iyiyim. kpss ye öğretmenliğe mi hazırlanıyorsun canım?

iyi ya aç aç dolaşılmıyor benim sabah biraz bulantım oluyor onun dışında iyiyim. kpss ye öğretmenliğe mi hazırlanıyorsun canım?
yok canım benn 2 yıllık mezunum normal 3001 den memurluk kendi bölümüden 1,2 kişi atanıyo çünkü o yüzden normal kadrodan deniyorum allahtan hayırlısı

$L_20132-3K6935Z8-10I_A.webp kızlarrr ilk hamilelik cicimm :9: eşim görmüşş lcw de alalımmı diyoo ..amaninn evde giyyiyorum çok şirinn

Bulantılarım artarak devam ediyor ..yemeden kesildim neredeyse..inşaallah bebişim de eksik kalmıyordur.canı saolsun bütün depolarımı kullansın ama benden faydalı şeyler yememi beklemesin çok fenayım aç bitap geziyorum ortalıkta..:2:
tuzlu çubuk vs..kar etmiyo midem kazınıyoo kızlar bazende yanıyor köpürüor..kusamıyorumda içimde kalıyor ya

silik pembe çıksa şimdiye hopluyo olurdumm çok umutlanırdım..tereddütte kalmam aynı test markasını geçen ay 2 defa kullandım tık yoktu hemde batımın gününde vs denedim şimdi böyle bişi görünce ne bilim umut işte
Ahhh 10 yıl önceki konunuzu bulmam peki 🥰 benim testime de bakar mısınız beyaz bir çizgi var ve adete 6 gün var göğüs hassasiyetim var. Yumurtlama donemninde bir gün degerlendirnme fırsatı bulabildim... 😥

Eklentiler

• IMG20230204155244.webp
    IMG20230204155244.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 20
Back
X