Merhaba bende kirmzii et tuketemiyorum tavuk eti yiyebilirim ama ceviz badem bunlardan tiksindim geri kalan şeyleri yiyebiliyorum hamur ve ekmekte tüketiyorum arada şekerli şeylerde yiyorum tabi bebeğime zarar verir mi acaba doktorunuza danıştınız mi ne dedi acabaKızlar 10 haftalık hamileyim bulantılarım var doğru dürüst birşey yiyemiyorum etten tavuktan tiksindim kokusu bile kusmama yetiyor yumurta hiç yiyemiyorum. Sadece yoğurt peynir onlarda ekmek ve kuru gıdalarla birlikte. Meyve yiyebiliyorum sulu yemek çok nadir anlayacağınız düzenli beslenmem yok korkuyorum bebeğin gelişiminde sıkıntı olur mu acaba
Yaaa ne güzel ben şuan 15 haftalık oldum ilaç kullanmaya başladım 12. Haftamda artık kusmaktan mide kanaması geçircek dereceye geldim acillik oldum doktor hemen prilam başladı doktorum pek ilaç öneren birisi değildi doğal yollarla atlat demişti ama beni bulantım çok zorladı. Her gece yatmadan alıyorum beni rahatlatıyor dün gece almadım hatta yine başladı bugün günüm berbat geçiyor sanırım tüm hamilelik boyunca sürecek buKuzum ilk 3 ay bebek annenin depolarından besleniyor. Hiç dert etme. Senin kan değerlerin iyiyse, bebeğe de yeter. Düşükse de doktor dışarıdan ilaçla takviye yapar zaten. Ben de ilk 3 ay sadece mantı yiyordum. Yumurtaymış, sütmüş,tavukmuş, balıkmış, yeşillikmiş, meyve sebzeymiş. Sıfır. Hiçbir şey ağzıma süremedim. Sadece aksamdan aksama mantı yiyordum. Onu da genelde peşine kusup çıkartıyordum. Çok çok nadirdi kusmadığım. Ama depolarım iyiydi ve hiç ilaç takviyesi almadım. Sorun da olmadı. Sonradan bulantılarım kesildi, iştahım birden bir arttı. İlk 3 ay hiç yiyemiyordum, şimdi hiç doymuyorumhiç korkma o yüzden. İlk 3 ay problem etme. Zamanla bulantılar kesilince, iştah artıyor zaten. Hiç problem değil
Doktorum ilaç yazdı canım prilam şuan 15 Haftalığım onu kullanıyorum kırmızı etle hala aram yok amaMerhaba bende kirmzii et tuketemiyorum tavuk eti yiyebilirim ama ceviz badem bunlardan tiksindim geri kalan şeyleri yiyebiliyorum hamur ve ekmekte tüketiyorum arada şekerli şeylerde yiyorum tabi bebeğime zarar verir mi acaba doktorunuza danıştınız mi ne dedi acaba
Merhaba onu bende kullanıyorum bulanti için bende 15 hastalığım cinsiyetini öğrenebildiniz miDoktorum ilaç yazdı canım prilam şuan 15 Haftalığım onu kullanıyorum kırmızı etle hala aram yok ama
9ay boyunca kustumKızlar 10 haftalık hamileyim bulantılarım var doğru dürüst birşey yiyemiyorum etten tavuktan tiksindim kokusu bile kusmama yetiyor yumurta hiç yiyemiyorum. Sadece yoğurt peynir onlarda ekmek ve kuru gıdalarla birlikte. Meyve yiyebiliyorum sulu yemek çok nadir anlayacağınız düzenli beslenmem yok korkuyorum bebeğin gelişiminde sıkıntı olur mu acaba
Ilaçlarini dogru kullanirsan yani doktorun yazdigi vitaminleri onlar bebegimin gelişimine yardim edecekdir bende ilk hamilelikde öyleydim zorla yerdim ilk zaman hic yiyemiyordum bulantim vardi ama sonra azar azar yemeye başladım ama asla çok yiyemedim sona kadarKızlar 10 haftalık hamileyim bulantılarım var doğru dürüst birşey yiyemiyorum etten tavuktan tiksindim kokusu bile kusmama yetiyor yumurta hiç yiyemiyorum. Sadece yoğurt peynir onlarda ekmek ve kuru gıdalarla birlikte. Meyve yiyebiliyorum sulu yemek çok nadir anlayacağınız düzenli beslenmem yok korkuyorum bebeğin gelişiminde sıkıntı olur mu acaba
Merhaba hangi bezi kullanirsunuz acaba9ay boyunca kustumçok nadir ayda 1 falan karnım tamamen doyup masadan kalkmışımdır mide bulantım olmadan ilk 6ay sadece serumla durudum. Şimdi tosun gibi bi kızım var 18 aylık
Sleepy molfixMerhaba hangi bezi kullanirsunuz acaba
16. Haftada öğrendim canım erkek dedi yanılma olmaz sanırımMerhaba onu bende kullanıyorum bulanti için bende 15 hastalığım cinsiyetini öğrenebildiniz mi
D vitaminimi ve kan hapımı alıyorum birde balık yağ verdi ama o daha kötü bulantı yapıyor alamıyorumIlaçlarini dogru kullanirsan yani doktorun yazdigi vitaminleri onlar bebegimin gelişimine yardim edecekdir bende ilk hamilelikde öyleydim zorla yerdim ilk zaman hic yiyemiyordum bulantim vardi ama sonra azar azar yemeye başladım ama asla çok yiyemedim sona kadar
Ama ṣu an ikinci hamilelikde bir iştah geldi kesinlikle ilkinden farkli
Maşallah Allah bağışlasın darısı bana olsun9ay boyunca kustumçok nadir ayda 1 falan karnım tamamen doyup masadan kalkmışımdır mide bulantım olmadan ilk 6ay sadece serumla durudum. Şimdi tosun gibi bi kızım var 18 aylık
Inşallah saglicakla alirsin kucaginaD vitaminimi ve kan hapımı alıyorum birde balık yağ verdi ama o daha kötü bulantı yapıyor alamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?