Bebeğim biberonla emerken süt kaçıyor korkarak besliyorum napicam?

slyr422

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2024
230
51
13
25
Dikkat etmeme rağmen süt kaçıyor aklım çıkıyor Philips avent kullanıyorum biberon fazla tazikli geliyor bebrgimde hızlı içiyor kaçıyor ne yapmalıyım dik tutuyorum bebeğimin başını aslında biberon mu değiştirsem öneri varmi ?

Biberon tutuş açınızı ayarlayabilirsiniz, kaçınca bebeği çevirip sırtına vurarak müdahale edebilirsiniz. Kaç aylık bebiş? Aventi bilmiyorum ama lansinohun biberon emziğinin s m ve l olarak çeşitleri vardı ayına göre kullanılan.

Aynı ürünü kullandım önce biberona bakın delik bir tane mi var . Sonra bebege biberon verirken 5 sn içsin çıkarın dinlensin tekrar 5 sn verin. Bu şekilde tekrarlayın . Benim bebeğim küçükken öyle yapıyordum cok Şükrü birşey olmadı . Bebekler dayanamazlar hızlı içmeye

Daha 20 günlük çok heyecanlı hızlı çekiyor kontrol etmeye calissamda zorlaniyorum, o lansinohun s sini alsam mesela bu gibi sorun ortadan kalkar mı

Daha 20 günlük çok heyecanlı hızlı çekiyor kontrol etmeye calissamda zorlaniyorum, o lansinohun s sini alsam mesela bu gibi sorun o

Öyle yaptığımda da sütler taşıyor ağzından ama en güvenilir öyle yapmak bekleyip içirmek sanırım

Daha 20 günlük çok heyecanlı hızlı çekiyor kontrol etmeye calissamda zorlaniyorum, o lansinohun s sini alsam mesela bu gibi sorun ortadan kalkar mı
Aventi bilmediğim için kıyas yapamıyorum. Bi alıp deneyin isterseniz.

Dinlene dinlene vermelisiniz. Zaten 20 günlük bir bebek ortalama 30cc kadar içer. Hepsini bir anda vermeyin. Örnek veriyorum 10 sn icirin, 5 sn dinlenin şeklinde. Hafif dik pozisyonda olsun. Bir de biberon başlığı ayına uygun mu? Akış hızı ona göre oluyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…